maailma
maailma
maailma havaiji meksiko kanada yhdysvallat

Matkat Pohjois-Amerikkaan

Pohjois-Amerikan matkakohteisiin kuuluvat Yhdysvaltojen suuret metropolit ja upeat rannikot, tarunhohtoinen Havaijin saariryhmä, Kanadan luonto sekä Meksikon kulttuurikohteet ja hiekkarannat. Yhdysvalloissa suosikkikohteitamme ovat Floridan rannat, Miamin, New Yorkin, San Franciscon ja Los Angelesin kaupungit sekä Las Vegas ja niitä ympäröivä luonto ja maisemat, mukaan lukien Yosemiten kansallispuiston valtavat kallioseinämät, Sierra Nevadan vuoristo, Kuolemanlaakson aavikot sekä Napan, Sonoman ja Paso Roblesin viinialueet. Kiinnostusta ovat herättäneet myös Finnairin uudet lentokohteet Chicago, Dallas ja Seattle.

Kanadan kiehtovat kaupungit Vancouver, Toronto, Montreal ja Quebec ovat olleet monen matkaajan listalla, mutta kuitenkin jääneet vielä käymättä. Kanadan kansallispuistot ovat luontomatkaajan unelma – on laajoja suojelualueita, joissa saat kulkea ilman väentungosta.

Meksikon matkalla kohokohtia ovat atsteekki- ja maya-kulttuurien historiallisten aarteiden lisäksi upeaa siirtomaa-aikainen arkkitehtuuri, upeat hiekkarannat sekä maan värikäs ja elävä kulttuuri, jonka yhtenä hienoutena ovat kuolleiden päivän ja pyhän viikon juhlallisuudet. Meksikon luontomatkoilla pääset kohtaamaan vaikkapa rannikoiden monipuolista eläimistöä, kuten valaita, merileijonia ja kilpikonnia.

Aventura järjestää matkoja kattavasti Pohjois-Amerikaan. Yhdysvallat, Kanada ja Meksiko sopivat palvelujensa puolesta erityisen hyvin räätälöityjen matkojen kohteeksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja alueen hyvin tunteva henkilökuntamme auttaa mielellään onnistuneen matkan suunnittelussa ja järjestämisessä.

 

Matkakohteena Havaiji (Yhdysvallat)

 

Matkakohteena Kanada

 
 

Matkakohteena Meksiko

 

Matkakohteena Yhdysvallat