maailma
maailma
maailma havaiji meksiko kanada yhdysvallat

Matkat Pohjois-Amerikkaan

Pohjois-Amerikan matkakohteisiin kuuluvat Yhdysvaltojen upeat rannikot, tarunhohtoinen Hawaijin saariryhmä, Kanada sekä Meksiko. Alueen kohokohtia ovat San Franciscon ja Los Angelesin kaupungit sekä Las Vegas ja niitä ympäröivä luonto ja maisemat, mukaan lukien Yosemiten kansallispuiston valtavat kallioseinämät, Sierra Nevadan vuoristo, Kuolemanlaakson aavikot sekä Paso Roblen viinitilat.

Meksikon matkalla kohokohtia ovat Atsteekki- ja Maya-kuttuurien historiallisten aarteiden lisäksi upeaa siirtomaa-aikainen arkkitehtuuri, upeat hiekkarannat sekä maan värikäs ja elävä kulttuuri, joka huipentuu kuolleiden päivän ja pyhän viikon juhlallisuuksiin. Meksikon luontomatkoilla tapaat myös alueen monipuolista eläimistöä, kuten valaita, merileijonia ja kilpikonnia.

Aventura järjestää matkoja jokaiseen Pohjois-Amerikan valtioon. Yhdysvallat ja Meksiko sopivat palvelujensa puolesta erityisen hyvin räätälöityjen matkojen kohteeksi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja alueen hyvin tunteva henkilökuntamme auttaa mielellään onnistuneen matkan suunnittelussa ja järjestämisessä.

 

Matkakohteena Havaiji (Yhdysvallat)

 

Matkakohteena Kanada

 
 

Matkakohteena Meksiko

 

Matkakohteena Yhdysvallat