Reilusti maailmalla – kestävän matkailun tuoteperhe

Me aventuralaiset suhtaudumme intohimoisesti kulttuuri- ja luontokohteisiin. Tämän intohimon haluamme jakaa myös sinun kanssasi. Kannamme huolta kohteiden hyvinvoinnista sekä säilymisestä paikallisille ja tuleville sukupolville. Pyrimme huolehtimaan, että jalanjälkemme on mahdollisimman positiivinen jokapäiväisessä arjessa ja yhteistyökumppaneiden kautta kohdemaissa. Jokainen kauttamme tehty matka tekee jo jollakin tasolla hyvää ja haluamme kannustaa sinuakin liittämään matkaasi tiedostavan sekä tarkoituksellisen hyvän tekemisen.

Alla Reilusti Maailmalla -esimerkkiohjelmia, joissa jokainen hotelli on huolella valittu kestävien periaatteiden mukaan. Valitut hotellit ovat joko perhehotelleja, joiden tulot menevät suoraan paikallisyhteisöön ja/tai osana kestävien periaatteiden ohjelmia ympäri maailmaa. Olemme myös pyrkineet minimoimaan lentojen määrää paikan päällä ja käyttämään esimerkiksi junia, kun se on mahdollista.

Lentoyhtiön valinta on tärkeä osa ilmastotehokasta matkustamista. Uusi kalusto, jossa on kevyemmät istuimet tai uudet tarjoiluvaunut, keventävät huomattavasti koneiden painoa ja näin ollen myös vähentävät päästöjä. 

Jokaisella Reilusti maailmalla -tuoteperheen kaukomatkalla istutetaan taimia yhdessä istutapuita.fi kanssa. Aiheesta voit lukea lisää Vastuullinen matkailu -osiosta.

Tuotteissa tulee esille myös yhteistyökumppanimme, jotka osallistuvat vahvasti omassa kotimaassaan suojelutyön edistämiseen sekä paikallisyhteisöjen hyvinvointiin. 

Ympäristö kiittää, mitä pidempään olet matkalla, joten näidenkin matkaohjelmien pidentäminen on mahdollista. Kysy ideoita toimistoltamme!