Reilusti maailmalla -matkat

Reilusti maailmalla -matkat on kestävän matkailun periaatteisiin pohjautuva tuoteperhe. 

Me Aventuralaiset suhtaudumme intohimoisesti erilaisiin kulttuuri- ja luontokohteisiin, onhan matkailu meillä ”veressä”. Tämän intohimon kohteisiimme ja matkustamiseen haluamme jakaa myös sinun kanssasi. 

Kannamme huolta kohteidemme hyvinvoinnista ja säilymisestä niin paikallisille kuin tuleville sukupolville. Pyrimme pitämään huolen siitä, että jalanjälkemme on mahdollisimman positiivinen jokapäiväisessä toimistoarjessamme ja yhteistyökumppaneidemme kautta kohdemaissa. Jokainen kauttamme tehty matka tekee siis jo jollakin tasolla hyvää ja haluamme kannustaa sinuakin liittämään matkaasi tiedostavan sekä tarkoituksellisen hyvän tekemisen.


Lomaile hyvällä omallatunnolla, nauti upeista kohteista ja niiden kulttuurista.

Reilusti maailmalla matkalla:

  1. Matkan kaikki yksityiskohdat on tarkoin harkittu. Olemme huomioineet matkan vaikutukset luontoon ja paikalliseen väestöön niin ohjelmassa, majoitusten ja aktiviteettien valinnassa kuin kohteessa liikkuessasi.
  2. Lennät mahdollisimman suoraa yhteyttä käyttäen valitsemaasi kohteiseen. Matkapakettimme hintaan sisältyy lentomatkan kompensaatiomaksu kohdistettuna lentopäästöihin tai avustuskohteisiin.
  3. Suosittelemme sesonkiaikojen ulkopuolella matkustamista, huomionottaen kunkin kohteen sääolosuhteet (sade-, monsuuni- sekä hurrikaanikaudet tai kohtuuttoman kuumat kesäkaudet).  
  4. Olemme kiinnittäneet erityistä huomioita yhteistyökumppaneidemme arvoihin ja toimintatapoihin matkan suunnittelussa. Yhteistyökumppaneillemme luonnon, kulttuurien sekä yhteisöjen säilyttäminen on tärkeää. He ovat osa paikallista kulttuuria ja tekevät yhteistyötä paikallisten yhteisöjen kanssa. Heillä on käynnissä monia projekteja ja osa on saanut kansainvälisestikin arvostettuja sertifikaatteja toimintatavoistaan. Pyrimme varmistamaan, että yhteistyökumppanimme palkkaamilla työntekijöillä on turvalliset ja hyvät työolot, ihmisarvoinen kohtelu sekä oikeudenmukainen palkka. 
  5. Nautit lomastasi ilman jatkuvaa miettimistä tippien antamisesta! Koska työntekijöistä pidetään hyvää huolta olemme sisällyttäneet tipit matkan hintaan. 
  6. Haluamme rohkaista sinua kokeilemaan paikallisia ravintoloita ja katukeittiöitä mahdollisuuksien mukaan. Kohteesta riippuen kaikkia aterioita ei siis ole sisällytetty matkapaketin hintaan. 

Alla löydät Reilusti Maailmalla -ohjelmia, joista jokainen on vain esimerkki. Ympäristö kiittää, mitä pidempään olet matkalla, joten näidenkin matkaohjelmien pidentäminen on mahdollista. Kysy ideoita toimistoltamme!  
 
 

Aasia

 
 

Etelä-Amerikka

 
 

Karibian saaret

 

Pohjois-Amerikka