Maailmanympärimatkat

Matka maailman ympäri on monen matkaajan pitkäaikainen haave. Aventuralla on erinomaisen vahva kokemus maailmanympärimatkojen järjestämisestä.

Aventuralla on kaksi erilaista maailmanympärimatkaa, jotka opastaa suomalainen matkanjohtaja. Kummallakin matkoilla on oma luonteensa ja hienoutensa. Matkat ovat kuukauden pituisia ja ne lennetään One World -lennoilla. Kumpikin matka toteutetaan kerran vuodessa.

Opastettujen matkojen ohella räätälöimme maailmanympärimatkoja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Matka voi lyhyimmillään olla parin kolmen viikon mittainen, toisaalta lentolippu sallii kokonaisen vuoden pituisen matkan. Lentolipun hintaan vaikuttaa pysähdysten ja kohteiden määrä sekä lentomatkan pituus. Halvimmillaan maailmanympärilippu maksaa reilun 3 000 euroa.
 

One World -allianssin ohella maailmanympärimatkojen lentolippuja tarjoaa Star Alliance sekä SkyTeam. One Worldiin kuuluu kotimaisen Finnairin ohella mm. British Airways, American Airlines, Cathay Pacific, Iberia, LAN, TAM ja Qatar. Star Alliancen jäseniä ovat mm. SAS, Lufthansa, Turkish Airlines, United, Singapore Airlines, Thai ja South African Airways. SkyTeamin yhtiöitä ovat Air France, KLM, Delta, Vietnam Airlines, Aeromexico, Aeroflot, Aerolineas Argentinas ja Kenya Airways.