maailma
maailma
Kartta Paasiaissaaret Chile Argentiina Uruguay Brasilia Bolivia Peru Ecuador Kolumbia Venezuela Guyana Suriname Ranskan guyana Paraguay

Matkat Etelä-Amerikkaan

Aventuralla on suomalaisen matkanjohtajan opastamia kiertomatkoja jokaiseen Etelä-Amerikan valtioon Venezuelaa lukuun ottamatta. Olemme vieneet asiakkaitamme Etelä-Amerikkaan jo yli 20 vuoden ajan. Etelä-Amerikka pursuaa värejä, rytmejä, kulttuurien kirjoa ja luonnon monimuotoisuutta.

Etelä-Amerikan ehdottomia suosikkikohteita ovat Perussa sijaitsevat Machu Picchun inkarauniot, Ecuadorille kuuluvien Galápagossaarten ainutlaatuinen luonto, Chilen ja Argentiinan eteläosan Patagonia sekä Brasilian Amazonjoen ja Pantanalin ekosysteemit. Andien vuoret kiinnostavat vuorivaeltajia sekä kiipeilijöitä; vuorikohteisiimme kuuluvat mm. Cotopaxi, Chimborazo ja Aconcagua. Muita kohokohtia ovat mm. Iguassun putoukset, Argentiinan ja Chilen viinialueet, Brasilian hiekkarannat sekä monet mielenkiintoiset metropolit kuten Buenos Aires ja Rio de Janeiro.

Tunnemme hyvin kohteemme – olemme olleet siellä itse. Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua suunnittelemaan onnistuneen matkan Etelä-Amerikkaan.

 

Matkakohteena Argentiina

 

Matkakohteena Bolivia

 
 

Matkakohteena Brasilia

 

Matkakohteena Chile

 

Matkakohteena Ecuador

 

Matkakohteena Etelämanner

 

Matkakohteena Galapagossaaret (Ecuador)

 

Matkakohteena Guyana

 
 

Matkakohteena Kolumbia

 
 

Matkakohteena Paraguay

 
 

Matkakohteena Patagonia (Argentiina ja Chile)

 

Matkakohteena Peru

 

Matkakohteena Suriname

 

Matkakohteena Uruguay