Vaellus- ja kiipeilymatkat

Aventura järjestää suomalaisen matkanjohtajan opastamia vuorivaelluksia sekä huipullenousuja kaukomaailman ja Euroopan vuoristoissa. 

Vuorilla vaeltaminen on erinomainen tapa tutustua kohdemaan kulttuuriin sekä luontoon samalla matkalla. Jokainen vaellus- ja kiipeilymatkamme vie kaupunkien ja kiireen ulottumattomiin.

Matkanjohtajamme ovat kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia, jotka opastamisen lisäksi liikkuvat itse aktiivisesti vuorilla ympäri vuoden. Tunnemme kohteittemme paikalliset vuoristo-olosuhteet ja niiden kulttuurin erittäin hyvin. Ymmärrämme huolellisen suunnittelun sekä valmistautumisen tärkeyden. Olipa kyseessä elämyksellinen patikointi tai haastava huipullenousu, matkanjohtajamme pitävät huolen siitä, että matkasi on nautittava ja turvallinen. Haluamme kannustaa ihmisiä haastamaan itsensä ja saavuttamaan tavoitteensa kannustavassa ympäristössä ja hyvässä tiimihengessä. 

Matkamme ovat suunniteltu kaikille vaelluksesta ja vuorilla liikkumisesta kiinnostuneille. Sopivan vaikeusasteen määrittelevät omat kiinnostuksen kohteet ja tavoitteet. Tervetuloa vuorille kanssamme!

Alla Aventuran vaellus- ja kiipeilymatkat maanosittain.


 
 

Lähi-Itä

 

Aasia

 
 

Etelä-Amerikka

 

Karibian saaret

 
 

Pohjois-Amerikka

 
 
 

Intian valtameren saaret