maailma
maailma
Karibia bahama kuuba jamaika turks- ja caicossaaret haiti dominikaaninen-tasavalta aruba curacao trinidad-ja-tobago grenada barbados saint-vincent-ja-grenadiinit saint-lucia saint-kitts-ja-nevis dominica antigua-ja-barbuda saint-martin bonaire martinique saint-marteen

Matkat Karibianmeren saarille

Karibianmeren trooppiset saaret tarjoavat hienojen hiekkarantojen ohella upeaa luontoa ja kiehtovaa kulttuuria. Siellä koet värien ja rytmien kauniin harmonian.

Alueen suosituimmat matkakohteet, kuten Kuuba ja Dominikaaninen tasavalta, ovat monelle jo tuttuja, mutta alue on täynnä muitakin vierailun arvoisia paikkoja. Mm. Aruba, Curaçao ja Saint-Martin ovat helposti saavutettavia kohteita Suomesta lähtevillä lennoilla.

Upeita hiekkarantoja löytyy monilta saarilta – jos rento rantaloma on toivelistalla, Aruba, Saint Lucia ja Barbados täyttävät toiveet parhaiten. Kirkkaat vedet kutsuvat sukeltajia Bahamalle ja Bonairelle; golffareille puolestaan Dominikaaninen tasavalta on paras kohde. Dominican saarella taas on kauniita ja kivan haastavia patikointipolkuja sekä kuumia lähteitä.

Musiikin perässä matkustaville Kuuba kuuluisine rytmeineen on SE kohde, ja Reggae Sumfest -festivaali Montego Bayssa on loistava syy suunnata Jamaikalle. Monilla muillakin saarilla on omat musiikkifestivaalinsa.

Jos lomapäiviä on reilummin, Karibialle on suositeltavaa tehdä useamman saaren kattava laajempi kiertomatka, jonka aikana alueen historia ja saarten väliset kulttuurierot tulevat tutuiksi.

Aventuralla on suomalaisen matkanjohtajan opastamia matkoja Karibianmeren jokaiseen itsenäiseen valtioon. Tunnemme alueen erittäin hyvin, joten voimme halutessasi räätälöidä hienon matkan toiveidesi pohjalta.


 

Matkakohteena Alankomaiden Antillit (Alankomaat)

 
 

Matkakohteena Antigua ja Barbuda

 

Matkakohteena Aruba (Alankomaat)

 
 

Matkakohteena Bahama

 

Matkakohteena Barbados

 

Matkakohteena Bonaire (Alankomaat)

 
 

Matkakohteena Curacao

 

Matkakohteena Dominica

 

Matkakohteena Dominikaaninen tasavalta

 
 

Matkakohteena Grenada

 

Matkakohteena Jamaika

 
 

Matkakohteena Kuuba

 

Matkakohteena Saint Kitts ja Nevis

 

Matkakohteena Saint Lucia

 

Matkakohteena Saint Martin

 

Matkakohteena Saint Vincent ja Grenadiinit

 

Matkakohteena Trinidad ja Tobago