maailma
maailma
maailma bahama kuuba jamaika turks- ja caicossaaret haiti dominikaaninen-tasavalta aruba curacao trinidad-ja-tobago grenada barbados saint-vincent-ja-grenadiinit saint-lucia saint-kitts-ja-nevis dominica antigua-ja-barbuda saint-martin bonaire martinique saint-marteen

Matkat Karibianmeren saarille

Karibianmeren trooppiset saaret ovat täynnä upeaa luontoa ja kiehtovaa kulttuuria. Alueen suosituimmat matkakohteet kuten Kuuba ja Dominikaaninen tasavalta ovat jo monelle tuttuja, mutta alue on täynnä muitakin vierailun arvoisia paikkoja.

Kuuban ja Dominikaanisen tasavallan lisäksi mm. Aruba, Curacao ja Saint-Martin ovat helposti saavutettavia kohteita Suomesta lähtevillä lennoilla. Upeita hiekkarantoja löytyy monilta saarilta – jos nimenomaan rento rantaloma on toivelistalla, Saint Lucia ja Barbados täyttävät toiveet. Kirkkaat vedet kutsuvat sukeltajia Bahamalle ja Bonairelle, golfareille Dominikaaninen tasavalta on paras kohde. Musiikin perässä matkustaville Kuuban kuuluisiin rytmeihin voi tutustua musiikkiin keskittyvällä erikoismatkallamme ja Montego Bayn Reggae Sumfest -festivaali on loistava syy suunnata Jamaikalle, monilla saarilla on omat musiikkifestivaalinsa.

Karibialle on suositeltavaa tehdä myös useamman saaren kattava laajempi kiertomatka, jonka aikana alueen historia ja saarten väliset kulttuurierot tulevat tutuksi.

Aventuralla on suomalaisen matkanjohtajan opastamia matkoja Karibianmeren jokaiseen itsenäiseen valtioon. Tunnemme alueen erittäin hyvin, joten voimme lisäksi räätälöidä hienon matkan toiveidesi pohjalta.

 

Matkakohteena Alankomaiden Antillit (Alankomaat)

 
 

Matkakohteena Antigua ja Barbuda

 

Matkakohteena Aruba (Alankomaat)

 
 

Matkakohteena Bahama

 

Matkakohteena Barbados

 

Matkakohteena Bonaire (Alankomaat)

 
 

Matkakohteena Curaçao (Alankomaat)

 
 

Matkakohteena Dominica

 

Matkakohteena Dominikaaninen tasavalta

 
 

Matkakohteena Grenada

 

Matkakohteena Jamaika

 
 

Matkakohteena Kuuba

 
 

Matkakohteena Saint Kitts ja Nevis

 

Matkakohteena Saint Lucia

 

Matkakohteena Saint Vincent ja Grenadiinit

 

Matkakohteena Sint Marteen (Alankomaat)/Saint-Martin (Ranska)

 

Matkakohteena Trinidad ja Tobago