• GOLF, SPA & WINE
  Espanja
 • GOLF, SAFARI & WINE
  Etelä-Afrikka
 • GOLFARIN RANTALOMAKOHDE
  Mauritius
 • GOLF, SAFARI & WINE
  Etelä-Afrikka
 • GOLFIA "HÄNEN MAJESTEETTINSA SALAISESSA PALVELUKSESSA"
  Portugali
 • KARIBIAN GOLFKOHDE #1
  Dominikaaninen tasavalta
 • GOLFARIN RANTALOMAKOHDE
  Mauritius
 • GOLFIA EDENIN PUUTARHASSA
  Seychellit
 • GOLFIA "HÄNEN MAJESTEETTINSA SALAISESSA PALVELUKSESSA"
  Portugali
 • GOLF, SPA & WINE
  Espanja
 • KARIBIAN GOLFKOHDE #1
  Dominikaaninen tasavalta
 • GOLFIA EDENIN PUUTARHASSA
  Seychellit

Aventuran golfmatkat

Ilmastonmuutos on mahdollistanut golfin pelaamisen Suomessakin talvikuukausina. Mutta kyllä se peli on vaan niin paljon innostavampaa ja nautinnollisempaa auringon paistaessa, ja ilman montaa vaatekerrosta. 

Maailmalta löytyy toinen toistaan upeampia golfkenttiä niin singeli-, kuin klubipelaajille. Golf voi olla matkasi pääraaka-aine, tai sitten sivumauste muuten upealla reissulla – anna meidän ideoida ja toteuttaa elämäsi golfmatka! Minne vain maailmalla!

Etsimme sinulle golfkohteiden helmet ja majoitusvaihtoehtojen salaisimmat aarteet. Pyydä ehdotus seuraavalle yksilölliselle golfmatkallesi! Ohessa muutama golfarin mansikkapaikka maailmalla. Ne ovat vain pieni murunen koko maailman kattavasta tarjonnastamme!DOMINIKAANINEN TASAVALTA

Jos Casa de Campon kolme golfkenttää, mukaan lukien Karibian parhaaksi rankattu Teeth of the Dog, ei riitä energian purkamiseen, löytyy alueelta mm. 13 tenniskenttää, ampumarata, venesatama... Useita majoitusvaihtoehtoja tyylikkäistä hotellihuoneista, aina kolmesta viiteen makuuhuoneen villoihin.
LUE LISÄÄETELÄ-AFRIKKA 

Kapkaupungin, Viinialueen ja lähialueen kenttien yhdistäminen onnistuu helposti lyhyemmälläkin golflomalla. Jos lomakalenteri joustaa muutamalla päivällä, suosittelemme pelaamaan kierroksen myös maan ykköskentällä Fancourtissa. Matkan voi huipentaa parin päivän safarilla, jota ilman Afrikan matka saattaa tuntua torsolta.
LUE LISÄÄESPANJA 

Kataloniasta, Barcelonan pohjoispuolelta, Costa Bravalta, löytyy yksi Espanjan golfin helmistä; 5* Hotel Peralada Wine Spa & Golf, joka koskettaa golfarin kaikkia aisteja erinomaisella kentällään, oman tilan viineillään, viinikylpylällään, Michelin-tähden L'Olivera -ravintolalla ja kasinolla.

LUE LISÄÄ


MAURITIUS

Saarella on nykyään jo yhdeksän kansainvälisen tason 18-reikäistä kenttää. Korkeatasoisten hotellien aktiviteettitarjonta golfin ohella on monipuolinen. Valikoimista löytyy lähes kaikki vesiurheilun osa-alueet. Liikunta tuleekin tarpeeseen, sillä hotellien ravintoloiden ruoka on erinomaista ja monipuolista. 
LUE LISÄÄPORTUGALI 

Estoril tarjoaa golfin lisäksi paljon nähtävää ja mielenkiintoista koettavaa. Palacio Estoril-hotelli on rannikon yksi parhaista majoituspaikoista. James Bond -elokuva Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa kuvattiin laajasti hotellissa vuonna 1968. Hotellin golfkenttä Estoril Golf on alueen vanhimpia ja arvostetuimpia golfkenttiä.
LUE LISÄÄSEYCHELLIT 

Vehreä tropiikki, valkoiset rannat yhdistettynä turkoosiin veteen. Praslinin paratiisisaarelta löytyy upea Conctance-hotelliketjun 5*-hotelli Lemuria, jolla on oma 18-reiän championship-kenttä. Hotellin asiakkaille green fee on ilmainen. Lemurian 105 sviittiä ja villaa ovat tilavia ja kauniisti sisustettuja vaativaankin makuun. Golfin lisäksi paljon muita aktiviteetteja.
LUE LISÄÄ


Aventuran golfmatkaesimerkit maanosittain

 

Afrikka

 
 

Karibian saaret

 

Eurooppa

 
 

Intian valtameren saaret