maailma
maailma
maailma georgia armenia jordania iran ras-al-khaimah qatar abu-dhabi-arabiemiraatit dubai oman arabiemiraatit libanon israel saudi-arabia

Matkat Lähi-itään

Lähi-idän valtioita yhdistää rikas kulttuurihistoria sekä vahvat perinteet. Arabiemiraatit, Qatar ja Bahrain ovat modernisoineet kaupunkejaan hurjalla vauhdilla viime vuosina. Toiset pitävät vahvemmin kiinni perinteistään. Jordanian ja Omanin upea luonto ja nähtävyydet kuuluvat alueen kohokohtiin, samoin vähän vieraillun Iranin persialainen kulttuuri ja mielenkiintoinen vuorivaelluksen alueen korkeimmalle huipulle, Damavandille.

Saudi-Arabia on aloittanut turistiviisumien myöntämisen alueen suurvallasta kiinnostuneiden ja maabongarien iloksi. Olemme toteuttaneet jo ensimmäiset Saudi-Arabian matkat ja lisää lähtöjä on varmasti luvassa.

Toimistotiimimme tuntee hyvin alueen kohteet ja palvelut, valikoimassamme on kattavasti valmiita matkaohjelmia Lähi-idän parhaisiin kohteisiin. Suosittelemme tutustumaan alueeseen myös rantojen ja kaupunkien ulkopuolella, nauttien sen tarjoamista elämyksistä. Autamme mielellämme suunnittelemaan myös omien toiveittesi mukaisen matkan Lähi-itään.

 

Matkakohteena Abu Dhabi (Arabiemiraatit)

 
 

Matkakohteena Arabiemiraatit (Dubai, Abu Dhabi)

 
 

Matkakohteena Armenia

 
 

Matkakohteena Azerbaidžan

 
 

Matkakohteena Dubai (Arabiemiraatit)

 
 

Matkakohteena Georgia

 
 

Matkakohteena Jordania

 
 

Matkakohteena Oman

 
 

Matkakohteena Qatar