maailma
maailma
maailma nauru mikronesia marshallinsaaret tuvalu samoa vanuatu tonga kiribati havaiji ranskan-polynesia paasiaissaari uusi-seelanti australia fidzi palau filippiinit papua-uusi-guinea salomonsaaret

Matkat Oseaniaan ja Australiaan

Australian ja Uuden-Seelannin lisäksi Oseaniassa on upeita matkakohteita niin rantalomaa kaipaaville kuin sukeltajillekin. Ranskan Polynesia eli Tahitin saaret, Fidži, Tonga, Palau ja Cookin saaret, ovat kaikki upeita, tarunhohtoisia matkakohteita.

Oseania on Tyynenmeren saariryhmä, johon kuuluvat Melanesia, Mikronesia ja Polynesia. Sen suurimmat saaret ovat Uusi-Guinea ja Uuden-Seelannin pääsaaret. Usein Oseanian käsitteeseen liitetään myös Australia – niin liitämme mekin sivuillamme.

Oceania tulee monelle tutuksi maailmanympärimatkoillamme. Olemme suunnitelleet myös kiehtovia kiertomatkoja keskittymään erityisesti alueen saarivaltioihin. Meiltä löydät ainutlaatuiset opastetut maailmanympärimatkat, joiden lisäksi kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan toiveittesi mukaiset matkat Oceanian eri kohteisiin sekä omina matkoinaan, että osana matkaa maapallon ympäri.

 

Matkakohteena Australia

 
 

Matkakohteena Cookinsaaret (Uusi-Seelanti)

 
 

Matkakohteena Fidži

 
 

Matkakohteena Havaiji (Yhdysvallat)

 

Matkakohteena Kiribati

 
 

Matkakohteena Marshallinsaaret

 
 

Matkakohteena Mikronesia

 
 

Matkakohteena Nauru

 
 

Matkakohteena Palau

 
 

Matkakohteena Papua-Uusi-Guinea

 
 

Matkakohteena Ranskan Polynesia

 
 

Matkakohteena Salomonsaaret

 
 

Matkakohteena Samoa

 
 

Matkakohteena Tahitin saaret (Ranskan Polynesia)

 
 

Matkakohteena Tonga

 
 

Matkakohteena Tuvalu

 
 

Matkakohteena Uusi-Seelanti

 
 

Matkakohteena Vanuatu