Vastuullinen matkailu

Vastuullinen, reilu, eettinen, eko, kestävä -matkailu. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kaikilla sama pohjimmainen merkitys. Tarkoituksena on jättää kohdemaihin positiivinen vaikutus niin taloudellisesti, sosio-kulttuurisesti kuin ympäristöllisesti. Kestävä matkailu ei ole vain matkustustyyli, vaan joukko periaatteita, käytäntöjä ja tavoitteita, joita voit soveltaa kaikilla matkoillasi. Omilla valinnoillasi voit pitkälti vaikuttaa siihen, onko jalanjälkesi positiivinen vai ei.

Me Aventuralaiset suhtaudumme intohimoisesti erilaisiin kulttuuri- ja luontokohteisiin, onhan matkailu meillä ”veressä”. Tämän intohimon kohteisiimme ja matkustamiseen haluamme jakaa myös sinun kanssasi. Kannamme huolta kohteidemme hyvinvoinnista ja säilymisestä niin paikallisille kuin tuleville sukupolville. Pyrimme pitämään huolen siitä, että jalanjälkemme on mahdollisimman positiivinen jokapäiväisessä toimistoarjessamme ja yhteistyökumppaneidemme kautta kohdemaissa. Jokainen kauttamme tehty matka tekee siis jo jollakin tasolla hyvää ja haluamme kannustaa sinuakin liittämään matkaasi tiedostavan sekä tarkoituksellisen hyvän tekemisen. Aventuralaisten vinkit kestävämpään ja reilumpaan matkailuunReilusti maailmalla

Reilusti maailmalla -matkat on kestävän matkailun periaatteisiin pohjautuva tuoteperhe. 
Lomaile hyvällä omallatunnolla, nauti upeista kohteista ja niiden kulttuurista.

TUTUSTU REILUSTI MAAILMALLA -MATKAPAKETTEIHIMME

Aventura on vastuullinen matkanjärjestäjä, joka kuuluu SMALiin (Suomen Matkailualan Liitto). Aventura on myös Reilun matkailun yhdistyksen sekä KPAP:n kannatusjäsen. 


 

Logo