Matkakohteena Havaiji (Yhdysvallat)

Opastetut kiertomatkat, suomalainen matkanjohtaja

 

Omien toiveiden mukaisesti räätälöidyt matkat

 

Havaiji (Yhdysvallat) pähkinänkuoressa

Havaiji on Yhdysvaltojen osavaltio joka sijaitsee Tyynellämerellä. Havaijiin kuuluu 8 pääsaarta. Havaijin saaret ovat tuliperäisiä ja koralliriuttojen reunustamia. Väestö ja talous ovat keskittyneet Oahun saarelle. Oahun saarella sijaitsevat myös pääkaupunki Honolulu ja sotilastukikohta Pearl Harbor.

Havaijin suurin elinkeino on matkailu ja toisiksi tärkein on Yhdysvaltojen sotilastukikohtien henkilöstön ja niiden vaatimien palveluiden tuottamat tulot. Havaijin väestö on etniseltä ja kulttuuriselta taustaltaan hyvin monimuotoinen.

Havaijin luonto on ainutlaatuinen, saarilta löytyy 1400 muualla esiintymätöntä kasvilajia, sekä lukuisia ainutlaatuisia lintulajeja, muun muassa 28 kotoperäistä tangaralajia


File:Flag of Hawaii.svg

Pääkaupunki: Honolulu

Kuvernööri: Neil Abercrombie

Viralliset kielet: englanti, havaiji

Asukkaita: 1 428 557 (by 7/2016)


Havaiji (Yhdysvallat), yleistä

Ilmasto
Havaijilla on trooppinen ilmasto. Joulukuusta maaliskuuhun sataa vähän enemmän. Lämpimin kuukausi on elokuu silloin ilma lämpiää 28 asteeseen ja kylmin helmikuu (23 astetta).

Ympäristöystävällinen matkailu

Yritämme toimia ekologisten periaatteiden mukaan ja kunnioittaa paikallisia ihmisiä, tapoja sekä eläimistöä kaikilla matkoillamme säästääksemme nämä elämykset myös muillekin.

Aventuran vinkit kestävään ja reilumpaan matkailuun.