Matkakohteena
Bali (Indonesia)

Bali on kauniiden hiekkarantojen ja vehreiden kukkuloiden upea lomasaari. Balilla matkailu on vaivatonta on korkeatasoisia hotelleja, erittin vieraanvarainen palvelukulttuuri ja paljon aktiviteettimahdollisuuksia sukelluksesta surfaukseen, joogasta vaelluksiin. Palveluita lytyy kilpailukykyisin hinnoin monenlaisille matkabudjeteille.

Balin saari on hyvin suosittu ranta- ja lomakohde. Balilaiset ovat vieraanvaraisia ja ystvllisi, matkailusta onkin muodostunut monen paikallinen asukkaan pelinkeino mutta perinteiks kulttuuri el viel moninpaikoin vahvana turismin rinnalla.

Saarelta lytyy tekemist monenlaiseen makuun. Leppoisaa rantalomaa voi vritt vaikka vaelluksilla, pyrilyll tai koskenlaskulla. Bali on tunnettu mys korkeatasoisista jooga- ja hyvinvointipalveluistaan.

Saaren kulttuuriperint on runsas ja vriks. Uskonnoista hindulaisuus ja islam tekevt oman vaikutuksensa kulttuuriin. Saaren luonto on kaunis ja monipuolinen sek hyvinkin vaihteleva eri osien vlill. Maisemaa vrittvt riisiterassit, rehevt metst, tulivuoret, trooppiset rannat.  Balia ymprivt useat kauniit pikkusaaret. Kohde on suosittu mys surffaajien sek sukeltajien keskuudessa.

Bali
Pinta- ala 5780 km²
Asukasluku 0,7 milj.
Pääkaupunki Denpasar
Uskonto hindulaisuus 93%, islam 5%, kristinusko 1,4%, buddhalaisuus 0,6%
Kieli indonesia, englanti
Päätuotteet riisi, kahvi, käsityöt, tekstiilit
Valtiomuoto tasavalta

Opastetut matkat Balille

Suomalaisen matkanjohtajan opastamalla matkalla näet ja koet enemmän. Mukavan pienet ryhmäkoot.

Räätälöity matka Balille?

Toteutamme asiakkaidemme unelmia räätälöimällä toiveiden mukaisia matkakokonaisuuksia. Ota yhteyttä, kerro ajatuksistasi ja rakennamme sinulle matkaehdotuksen.

Balille matkustavan hyv tiet