AVENTURA LOUNGE – KAUKOMATKAAJIEN KOHTAUSPAIKKA

Loungesta löydät uutuusmatkat ja ajankohtaiset matkasuositukset sekä vinkit ja viimeisimmät kuulumiset kaukomatkailun saralta. Tervetuloa viihtymään!AVENTURA TÄYTTÄÄ 20 VUOTTA

Vuonna 2000 perustettu matkatoimistomme on alusta asti keskittynyt yksilöllisiin kaukomatkoihin. 20 vuotta on kulunut vauhdikkaasti toiminnan kasvaessa, kiitos menestyksestämme kuuluu ennen kaikkea teille asiakkaamme. Matkatarjontamme kasvaa tämän vuoden aikana uusien luonto-, kulttuuri- ja aktiivimatkojen ohella myös luksus-, hää- ja golf-matkojen myötä.

LUE LISÄÄ


Aventuran matkassa vuorille ja viheriöille

Askeleet onnistuneeseen matkaan

Olipa tavoitteenasi elämyksellinen patikointi tai haastava huipulle nousu, pidämme huolen siitä, että matkasi on nautittava ja turvallinen. Tule tutustumaan Aventuran vaellus- ja kiipeilymatkoihin – nouda samalla uunituore esitteemme, josta löytyy kaikki suomalaisen matkanjohtajan opastamat vaellus- ja kiipeilymatkamme.
VAELLUS- JA KIIPEILYMATKAT

Aventuran matkassa viheriöille

Maailmalta löytyy toinen toistaan upeampia golfkenttiä niin singeli- kuin klubipelaajille. Golf voi olla matkasi pääraaka-aine, tai sitten sivumauste muuten upealla reissulla – anna meidän ideoida ja toteuttaa elämäsi golfmatka! Minne vain maailmalla. Pistäydy toimistollamme – kerromme omista suosikkikentistämme maailmalla.
GOLFMATKAT


 

JUHLAVUODEN KAMPANJAT JA TAPAHTUMAT


Aventura on Finnair Plus -yhteistyökumppani. 

Maalis- ja huhtikuun ajan saat Ecuadorin juhlamatkastamme 20000 Finnair Plus -palkintopistettä. Matka suuntaa Galapagos-saarille, jossa kierretään saaria Pekka Virtasen johdolla sekä tutustutaan manner Ecuadorin helmiin. Varaa paikkasi heti!

LUE LISÄÄMaaliskuun supertarjous Mauritiukselle

Nyt saat maaliskuun aikana tehdyistä varauksista Mauritiuksen Beachcomber Paradis Golf & Spa ja Dinarobin hotelleihin –30 % alennuksen majoituksesta ja puolihoito-/all-inclusive -paketeista + lisäksi yksi green fee.

LUE LISÄÄ

JUHLAVUODEN KILPAILUT – OSALLISTU JA VOITA!

Aventuran matkassa Mauritiukselle

Osallistu tuoreeseen messukilpailuumme – voit voittaa luksusmajoituksen Mauritiuksella!
OSALLISTU KILPAILUUN

Unelmamatka Etelä-Afrikkaan tai Peruun

Osallistu juhlavuoden kilpailuumme, voit voittaa unelmiesi kaukomatkan Etelä-Afrikkaan tai Peruun!
OSALLISTU KILPAILUUN

JUHLAVUODEN ERIKOISMATKAT

Yksi juhlavuoden erikoismatkoista suuntaa Galapagos-saarille, jossa kierretään saaria Pekka Virtasen johdolla sekä tutustutaan manner Ecuadorin helmiin 

Ohjelmaan kuuluvat Galapagos Magic Campin kilpikonnien suojelualue, Santa Fe, Floreana ja Isabella. Tutuksi tulevat pingviinit, merileijonat ja saariston upeat maisemat. Majoitus on tasokkaissa hotelleissa ja mahdollisuuksia on patikointiin sekä snorklaamiseen. Mantereella nautitaan mm. Papallactan kuumista lähteistä ja vieraillaan päiväntasaajalla. Galapagossaarten matka toteutetaan nautinnollisena saarihyppelynä, matkanjohtajana pitkäaikaisimpiin luontomatkojen asiantuntijoihin kuuluva Pekka Virtanen.

TUTUSTU ERIKOISMATKAAN

JUHLAVUODEN VUORIMATKAUUTUUDET


Etiopian vaellusmatka: 
Ras Dashen 4 550 m 

Tällä matkalla yhdistyvät Etiopian eksoottinen kulttuuri, Simien-vuoriston uskomattomat maisemat sekä alueen ainutlaatuinen luonto. Uskomusten mukaan vuorilla asui pahoja henkiä, ja siksi Ras Dashenille kiivettiin ensimmäisen kerran vasta vuonna 1935.

Dramaattiset korkeuserot, vuoristoniityt ja ainutlaatuinen eläimistö tselada-apinoineen ja simieninsakaaleineen varmistavat, että kyseessä on Afrikan eksoottisin ja kaunein vaelluskohde. Matkanjohtajana toimii vuorimatkojen asiantuntijamme Tatu Kullberg.

Matkan ajankohta: 02.11.–13.11.2020
TUTUSTU MATKAAN


Kalifornian vaellusmatka: 
Yosemite, Big Sur ja Monterey 

Matka suuntaa kohti aurinkoisen Kalifornian mahtavia rannikko- ja vuoristomaisemia. Yosemiten kansallispuiston pystysuorat kallioseinämät sekä upeat ylänkömaisemat hurmaavat kokeneenkin vaeltajan. Big Surin luonnonsuojelualueen patikkareitit seuraavat jylhää valtameren rannikkoa. Vierailemme myös San Franciscon sekä Montereyn kaupungeissa.

Matkanjohtajana toimii Kaliforniaa vuosien ajan kiertänyt intohimoinen vaeltaja ja vapaalaskija, valokuvaaja Jan-Erik Blomberg.

Matkan ajankohta: 02.10.–11.10.2020
TUTUSTU MATKAAN

 

OPPAAT ONNISTUNEISIIN MATKOIHIN


Opas Afrikan vuoristoihin – löydä sopivin vaihtoehto

Afrikka on valtava maanosa, jonka yli 50 valtiota yleistetään usein yhden käsitteen alle. Oppaassa esitellään mantereen eri vuoristojen suositeltavia vaellusreittejä, joiden ympäristöt vaihtelevat jäätiköistä kallioisiin laaksoihin ja afroalppivyöhykkeen ainutlaatuisesta kasvillisuudesta ylänköjen eläinten kohtaamiseen.
TUTUSTU OPPAASEEN


Opas Nepalin vaelluksille – löydä sopivin vaihtoehto

Nepalin vaellukset ovat kaikki erilaisia, osa vaatii fysiikalta enemmän ja jokaiselle reitille osuu erilainen valikoima heimoja (Nepalissa on yli 70 heimoa), kulttuuria, uskomuksia, palveluita ja paikallista elämää. Listasimme suosituimmat vaelluksen ja niiden tyypilliset piirteet, jotta löytäisit itsellesi parhaan vaihtoehdon.
TUTUSTU OPPAASEEN


Näin suunnittelet onnistuneen safarimatkan

Matka Afrikkaan on unelmien täyttymys. Kenian, Tansanian ja Ugandan kansallispuistojen savannit, vehreät järvet ja jokilaaksot sekä silmänkantamattomiin jatkuvat ruohotasangot ovat upeita matkakohteita jo maisemien puolesta.
TUTUSTU OPPAASEENNäin valitset itsellesi sopivan ensimmäisen vuorikohteen

Vuoren huipulle suuntaava matka on upea kokemus, joka tarjoaa fyysisen haasteen lisäksi kokonaisvaltaisen elämyksen, uusia ihmissuhteita, kosketusta paikalliseen luontoon ja kulttuuriin sekä ponnahduslaudan uuteen ja innostavaan maailmaan.
TUTUSTU OPPAASEEN

 

UUDISTIMME KLASSIKKOVAELLUKSEMME EVERESTIN PERUSLEIRIIN


Olemme vieneet ryhmiä suomalaisten matkanjohtajiemme johdolla Everest Base Camp -vaellukselle Nepaliin jo vuodesta 2003 alkaen. Uudistettu ohjelmamme yhdistää Everestin kansallispuiston idyllisimpiä pieniä kyliä ja huikeita vuoristomaisemia Khumbun laakson vähemmän ruuhkaisilla poluilla. 

Vaelluksemme huipentuu yöpymiseen Everestin perusleirin teltoissa, jossa pääsemme kuuntelemaan tarinoita perusleirin lääkäreiltä ja Everestin huippua tavoittelevilta kiipeilijöiltä. Vaellus Everestin kansallispuistossa ja nousu maailman korkeimman vuoren perusleiriin on yksi vaellusreittien klassikoista. Vuosittain huhti–toukokuussa Everestin perusleiriin kokoontuvat sadat huipulle nousijat luovat leirin tunnelmasta legendaarisen. Seuraava matka 2.4.–19.4.2020 Matkanjohtajana Tatu Kullberg

LUE LISÄÄ MATKASTA

Aventura järjestää Nepaliin vaellusmatkoja suomalaisen matkanjohtajan opastuksella kymmenellä eri vaellusreitillä vuosittain

Nepalin vaellusmatkatarjontamme käsittää kaikkiaan kymmenen erilaista vaellusreittiä, joiden matkanjohtajana toimii kokenut suomalainen vaellusammattilainen. Vaihtoehdoista löytyy jokaiselle vuorivaelluksista kiinnostuneelle oman tasoinen, oman tyylinen ja sopivan pituinen matka.

TUTUSTU NEPALIN VAELLUSMATKOIHIMME

KEVÄÄN VAELLUSMATKASUOSITUKSIA

Opastettuja vaellusmatkoja turvallisesti suomalaisen matkanjohtajan opastuksellaMAROKON VAELLUSMATKA:
MT. TOUBKAL (4 167 M)

Vaellusmatka Pohjois-Afrikan korkeimmalle huipulle Mt. Toubkalille on unohtumaton kokemus. Atlas-vuoriston kauniin vaelluksen ohella pääset nauttimaan marokkolaisesta kulttuurista ja vanhojen medinoiden värikkäästä tunnelmasta. Reittimme kulkee hiljalleen läpi maalaiskylien huikeissa maisemissa huipentuen Toubkalille nousuun. Sekä vaellusta ennen että jälkeen meille jää aikaa tutustua Marrakechin mielenkiintoiseen kaupunkiin.

SEURAAVA MATKA: 21.3.–28.3.2020
Matkanjohtajana Tatu KullbergLUE LISÄÄ MATKASTANEPALIN VAELLUSMATKA:
EVEREST BASE CAMP (5 545 M)

Uudistettu ohjelmamme yhdistelee Everestin kansallispuiston idyllisimpiä pieniä kyliä sekä huikeita vuoristomaisemia Khumbun laakson vähemmän ruuhkaisilla poluilla. Vaelluksemme huipentuu yöpymiseen Everestin perusleirissä teltoissa, jossa pääsemme kuuntelemaan tarinoita perusleirin lääkäreiltä ja kiipeilijöiltä. Hyvin harvat matkatoimistot pystyvät tarjoamaan tätä mahdollisuutta vaeltajille, joten tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua!

SEURAAVA MATKA: 2.4.–19.4.2020
Matkanjohtajana Tatu Kullberg
LUE LISÄÄ MATKASTANEPALIN VAELLUSMATKA:
MANASLU CIRCUIT (5 213 M)

Nepalin yksi kauneimmista vaelluksista, Manaslu Circuit, on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vierailla Nepalin vähemmän kuljetuilla vaelluspoluilla. Reitti on pitkä ja se kulkee huomattavasti hiljaisemmilla seuduilla, kuin Everestin ja Annapurnan vaellukset. 

Vaellus kiertää koko Manaslun massiivin ylittäen Larkya La -solan (5213m). Vaellus sopii kaikille seikkailumielisille ja aktiivisesti liikkuville. Majoittuminen teetuvissa.

SEURAAVA MATKA: 25.4.–16.5.2020
Matkanjohtajana Tatu KullbergLUE LISÄÄ MATKASTA

Kaikki Aventuran opastetut vaellusmatkat

 

KEVÄÄN KIERTOMATKAPOIMINTOJA

Opastettuja kiertomatkoja kaikkialle maailmaan suomalaisen matkanjohtajan opastuksellaSUURI PERUN KIERTOMATKA

Machu Picchun ohella matka esittelee Perun hienoimmat kohteet kahdessa viikossa. Koloniaalinen Arequipan kaupunki, maailman syvin kanjoni Colca kondorikotkineen, legendaarinen Titicacajärvi sekä upea Cuscon perinnekaupunki. Näiden huippuhetkien ohessa tutustumme ketsua- ja aymara-intiaanien värikkääseen elämänmenoon ja Andien sykähdyttävään luontoon.

Matkaasi voit pidentää esimerkiksi Galápagos-risteilyllä Ecuadorissa. Kysy lisää toimistoltamme.

SEURAAVAT MATKAT:
10.04.–23.04.2020
8.10.–21.10.2020
12.11.–25.11.2020
Matkanjohtajana Christian Tello
LUE LISÄÄ MATKASTASUURI KAUKASUKSEN KIERTOMATKA

Aloitamme matkamme Azerbaidžanin pääkaupungista, Bakusta, josta käsin vierailemme Gobustanin kansallispuistossa ja zarathustralaisten tulentemppelissä. Matkan Georgian osuudella tutustumme pääkaupunki Tbilisiin sekä Kakhetin alueeseen, jonka laaksot ovat kuuluisia hyvistä viineistään. Armeniassa pääsemme vierailemaan useissa UNESCOn perintökohteissa, kuten 1100-luvulla perustetussa Haghpatin luostarissa sekä maailman vanhimmassa asutetussa kaupungissa, Jerevanissa. Historialliset kohteet, jylhät Kaukasuksen maisemat sekä paikalliset perinneherkut tekevät tästä matkasta ikimuistoisen.

SEURAAVAT MATKAT: 
11.09.2020–22.09.2020
10.09.2021–21.09.2021
Matkanjohtajana Kaisa Vainio
LUE LISÄÄ MATKASTAYHDYSVALTOJEN KIERTOMATKA: LÄNTINEN USA

Matka esittelee USA:n länsirannikon kohokohtia. Aloitamme Los Angelesista, jossa nautimme rennosta elämänmenosta. Hollywoodin ja Beverly Hillsin alueilla pääsee kurkistamaan maailmankuulujen tähtien maailmaan. Los Angelesista jatkamme Lounais-Yhdysvaltojen hurmaaviin kansallispuistoihin – kun kaktukset vaihtuvat havupuihin saavumme yhdelle maailman seitsemästä ihmeestä, Grand Canyonille. Matkan kolmannen osavaltion, Utahin, kansallispuistot Bryce ja Zion ovat vähemmän tunnettuja, mutta sitäkin hienompia. Viimeisenä kohteenamme on maailman viihdepääkaupunki, keskellä autiomaata sijaitseva Las Vegas, joka ei erikoisuudellaan jätä ketään kylmäksi.

SEURAAVA MATKA:
25.9.–4.10.2020
Matkanjohtajana Tuomo Vauhkonen
LUE LISÄÄ MATKASTA

Kaikki Aventuran opastetut kiertomatkat

 

AVENTURAN VAELLUSMATKANJOHTAJAT OVAT AKTIIVISIA AMMATTILAISIA


Vaellusmatkanjohtajamme ovat kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia, jotka opastamisen lisäksi liikkuvat itse aktiivisesti vuorilla ympäri vuoden. 

Olipa tavoitteenasi elämyksellinen patikointi tai haastava huipulle nousu, matkanjohtajamme pitävät huolen siitä, että matkasi on nautittava ja ennen kaikkea turvallinen. Tunnemme kohteidemme vuoristot olosuhteineen hyvin ja ymmärrämme huolellisen suunnittelun sekä valmistautumisen tärkeyden. Haluamme olla apunasi matkan joka vaiheessa, ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Ennen matkaa järjestämme ryhmillemme infotilaisuuden toimistollamme. Lisäksi saat henkilökohtaista sekä asiantuntevaa opastusta matkalle valmistautumiseen ja oikeanlaiseen treenaamiseen niin matkanjohtajaltasi kuin toimistohenkilökunnaltamme. Haluamme kannustaa ihmisiä haastamaan itsensä ja saavuttamaan tavoitteet kannustavassa ympäristössä ja hyvässä tiimihengessä.

Tervetuloa vuorille kanssamme!

TUTUSTU VUORIMATKANJOHTAJIIMME

"Luksuksen on oltava mukavaa, muuten se ei ole luksusta."

– Coco Chanel –Jokainen luksusmatkamme räätälöidään asiakkaan toiveet, odotukset ja mukavuus huomioiden. Haluamme sinun palaavan matkalta mieleenpainuvien, yltäkylläisten ja ihanien kokemusten siivittämänä. Tutustu esimerkkimatkoihin ja pyydä tarjous tulevasta kaikkien aistien hemmottelulomastasi!

TUTUSTU AVENTURAN LUKSUSMATKOIHIN

 

Häämatkalle Aventuran kautta

Suosittuja romanttisia häämatkakohteita maailmalla ovat mm. Intian Valtameren paratiisisaaret Mauritius, Seychellit ja Malediivit. Näiltä saarilta löytyy hotelleja, jotka antavat hyvät häämatka-alennukset hääpareille. Myös "vain aikuisille" -hotelleja löytyy valikoimistamme. Tervetuloa suunnittelemaan ainutlaatuinen häämatka yhdessä Aventuran häämatka-asiantuntijoiden kanssa.HÄÄMATKA SEYCHELLIT
Intian valtameressä sijaitseva Seychellien saariryhmä on yksi maailman kauneimmista hemmottelukohteista.
LUE MATKASTA


HÄÄMATKA MAURITIUS
Mauritius sopii hääparille, joka etsii lemmenlomaltaan rentoutumista, nautiskelua, aktiviteetteja ja pientä luksusta.
LUE MATKASTA


HÄÄMATKA MALEDIIVIT
Kun haluatte parisi kanssa rentoutua ja nauttia rauhallisesta saarielämästä turkoosin meren ympäröimänä.
LUE MATKASTA

> Katso kaikki Aventuran häämatkasuositukset

KUUBA KEHITTYY JA MUUTTUUKuuban nostalginen olemus ja rento elämänrytmi lumoavat matkailijan heti Havannaan saavuttaessa. Salsan rytmit, vanhat amerikanraudat ja kauniisti ränsistyneet koloniaaliset kaupunkien keskustat tekevät Kuubasta ainutlaatuisen matkakohteen. Juuri nyt Kuuba on suurien muutosten kynnyksellä.

SUOMEN MONIPUOLISIN KUUBAN MATKOJEN TARJONTA

Aventuralla on tarjolla Kuubaan sekä opastettuja kiertomatkoja että laaja osaaminen räätälöidä juuri haluamasi luonteinen matka. Tunnemme maan erinomaisesti. Aventuran toimistolta vieraillaan vuosittain tutustumassa Kuubaan ja maan uusiin hotelleihin. Pitkäaikainen Kuuban matkojen matkanjohtajamme Peter asuu Santiago de Cubassa, on asunut siellä jo 30 vuotta. Vahvan kokemuksen kautta voimme tarjota oman uniikin lisämme Kuuban matkaasi. Lähde mukaamme tutustumaan tähän mielenkiintoiseen saarivaltioon ennen kuin se menettää vanhaa charmiansa.

KATSO KAIKKI AVENTURAN KUUBAN MATKAT

KAUKOMATKAAJAN TOP5


Maailman parhaat luontokohteet - TOP5

Afrikan safarit ovat monelle itsestään selvä kärkipaikan pitäjä, kun puhutaan luontomatkoista ja villieläimistä. Maailmasta löytyy monta muutakin paikkaa, johon kannattaa suunnata luonnon ihmeiden ja eläinten perässä. 

LUE ARTIKKELIMaailman parhaat kulttuurikohteet - TOP5

Kulttuureita ja matkakohteita on mahdotonta laittaa selkeään paremmuusjärjestykseen, joten kokosimme TOP 5 -listaukseen kiertomatkakohteita, joissa paikallinen elämä esittäytyy elämyksellisenä ja joissa kulttuuri on säilynyt poikkeuksellisen hyvin.

LUE ARTIKKELIItä-Afrikan parhaat safarikohteet - TOP5

Suunnitteletko safarimatkaa, aloita tästä! Kenian, Tansanian ja Ugandan luontomatkojen asiantuntijat ovat listanneet alueen kohteet ja kertovat miksi kanattaa suunnata Serengetiin ja kenelle Uganda on todennäköisesti ykkösvaihtoeto. 

LUE ARTIKKELIKaukomaiden klassikkovaellukset - TOP5

Listasimme maailman tunnetuimpia ja suosituimpia vaellusmatkoja, jotka jokaisen kaukomaiden vuorilla liikkuvan tulisi kokea. Machu Picchu, Uhuru Peak tai Khumbun laakso eivät ole suotta vaeltajien unelmakohteita.

LUE ARTIKKELI5 syytä matkustaa Dominicaan

Vuonna 1978 Yhdistyneen kansakunnan hallinnasta itsenäistynyt Dominica on Karibian alueen todellinen helmi. Jyrkästi merestä nouseva saari keskittyy monipuoliseen ja ekologiseen matkailuun. Kokosimme viisi loistavaa syytä valita Dominica seuraavaksi matkakohteeksi.
LUE LISÄÄ


Maailman tapahtumat TOP5

Rion karnevaalit voivat kattaa koko matkan, Meksikoon tai Bhutaniin suuntaavan kannattaa harkita matkansa ajoittamista niin, että päivä tai kaksi osuvat juhlallisuuksien aikaan oikeaan paikkaan. Thaimaan suuri vesisota, songkran on railakas kevään juhla ja Beninin voodoo-festivaalit itsessään hyvä syy matkustaa Länsi-Afrikkaan. 
LUE LISÄÄ


 

PITKIEN MATKOJEN SUOSIO KASVAA


Yhä useammalla on mahdollisuus hieman pidempään lomamatkaan – kuulutko sinä heihin onnekkaisiin? Pitkillä, yli kahden viikon, matkoilla pääset kokemaan pienryhmässä suurenkin määrän mielenkiintoisia kohteita sekä kiertämään monta maata ja laajat alueet yhdellä matkalla.

TUTUSTU AVENTURAN PITKIIN KIERTOMATKOIHIN

ASIANTUNTEMUKSEMME ON KÄYTÖSSÄSI


Yli 10 hengen vahvuinen toimistotiimimme ja lukuisat matkanjohtajamme ovat sinua varten. Helpottaaksemme matkasi suunnittelua ja onnistuneen matkan järjestämistä, tarjoamme asiantuntemuksemme käyttöösi myös helppolukuisten oppaiden muodossa.

TUTUSTU HENKILÖKUNTAAMME 

ETELÄ-AMERIKKA – MONIPUOLINEN, YMPÄRIVUOTINEN KOHDE
Machu Picchu, Galápagos, Patagonia, Amazon, Brasilian rannat...

Etelä-Amerikan ehdottomia suosikkikohteita ovat Perun Machu Picchun inkarauniot, Ecuadorille kuuluvien Galápagossaarten ainutlaatuinen luonto, Chilen ja Argentiinan eteläosan Patagonia sekä Brasilian Amazonjoen ekosysteemi. Andien monet vuoret kiinnostavat vuorivaeltajia: Cotopaxi, Chimborazo ja Aconcagua. Muita kohokohtia ovat mm. Iguassun putoukset, Brasilian rannat sekä mielenkiintoiset metropolit Buenos Aires ja Rio de Janeiro.

Andien itäisissä osissa kesäaika ja alkusyksy ovat kelien puolesta sitä ihan parhainta matkailusesonkia. Tällöin Ecuadorin, Perun ja Bolivian vuorilla sekä kauniissa Andien kaupungeissa on vuoden sateettomimmat kuukaudet ja eniten aurinkoisia päiviä. Eteläisessä Patagoniassa on Suomen kesäaikaan talvi ja laskettelukeskukset auki – parhaat säät vaelluksille ja luontomatkailuun siellä on marraskuusta maaliskuulle. Suomen talvikuukaudet on se paras sesonki myös Chilen, Argentiinan ja Uruguayn kaupunkilomille sekä Brasilian rantapäiviin.

Aventuralla on suomalaisen matkanjohtajan opastamia kiertomatkoja lähes jokaiseen Etelä-Amerikan valtioon. Tutustu niihin ja räätälöityihin matkaesimerkkeihin klikkaamalla linkistä.

TUTUSTU ETELÄ-AMERIKAN MATKOIHIN

 

TILAA UUTISKIRJE

Uutiskirjeestämme saat ajankohtaiset tiedot matkatarjouksista, kampanjoista, tapahtumista, kilpailuista sekä uusista kohteista ja matkaohjelmista. Lisäksi mukana on asiantuntijoidemme viimeisimmät vinkit ja artikkelit. Uutiskirjeemme saat sähköpostiisi 1-2 kertaa kuukaudessa. 

TILAA UUTISKIRJE

 

THAIMAA PYÖRÄILLEN
Tarjoamme useita eri pyöräilyreittejä Thaimaassa

Thaimaa on tunnettu rantakohteistaan, ystävällisestä palvelusta ja hyvästä ruoasta. Maa on kaiken tämän lisäksi myös hyvä pyöräilymatkakohde. Pyöräillen pääset kokemaan läheltä muun muassa mahtavat vesiputoukset, paikalliset kelluvat torit, buddhalaiset temppelit sekä kansallispuistot. Matkalla jatkuvasti muuttuva maisema yhdistettynä kulttuurillisiin nähtävyyksiin ja herkulliseen thairuokaan luovat ikimuistoisen kokemuksen.

TUTUSTU PYÖRÄILY- JA MUIHIN AKTIIVIMATKOIHIMME

 

KESTÄVÄ JA VASTUULLINEN MATKAILU


Vastuullinen, reilu, eettinen, eko vai kestävä -matkailu 

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kaikilla sama pohjimmainen merkitys. Tarkoituksena on jättää kohdemaihin positiivinen vaikutus niin taloudellisesti, sosio-kulttuurisesti kuin ympäristöllisesti. Kestävä matkailu ei ole vain matkustustyyli, vaan joukko periaatteita, käytäntöjä ja tavoitteita, joita voit soveltaa kaikilla matkoillasi. Omilla valinnoillasi voit pitkälti vaikuttaa siihen, onko jalanjälkesi positiivinen vai ei.

LUE LISÄÄREILUSTI MAAILMALLA

Reilusti maailmalla -matkat on kestävän matkailun periaatteisiin pohjautuva tuoteperheemme. Lomaile ja nauti hyvällä omallatunnolla!

Me Aventuralaiset suhtaudumme intohimoisesti erilaisiin kulttuuri- ja luontokohteisiin, onhan matkailu meillä ”veressä”. Tämän intohimon kohteisiimme ja matkustamiseen haluamme jakaa myös sinun kanssasi. Kannamme huolta kohteidemme hyvinvoinnista ja säilymisestä niin paikallisille kuin tuleville sukupolville. Pyrimme pitämään huolen siitä, että jalanjälkemme on mahdollisimman positiivinen jokapäiväisessä toimistoarjessamme ja yhteistyökumppaneidemme kautta kohdemaissa. Jokainen kauttamme tehty matka tekee siis jo jollakin tasolla hyvää ja haluamme kannustaa sinuakin liittämään matkaasi tiedostavan sekä tarkoituksellisen hyvän tekemisen.

REILUSTI MAAILMALLA -MATKAT

SEURAA AVENTURAA

Aventura Instagramissa 

#matkatoimistoaventura 

 

 

Aventura Facebookissa 

 

KILPAILU