AVENTURA LOUNGE – KAUKOMATKAAJIEN KOHTAUSPAIKKA

Loungesta löydät uutuusmatkat ja ajankohtaiset matkasuositukset sekä vinkit ja viimeisimmät kuulumiset kaukomatkailun saralta. Tervetuloa viihtymään!AVENTURA TÄYTTÄÄ 20 VUOTTA

Aventura täyttää tänä vuonna pyöreät 20 vuotta. Vuonna 2000 perustettu matkatoimistomme on alusta asti keskittynyt yksilöllisiin kaukomatkoihin. 20 vuotta on kulunut vauhdikkaasti toiminnan kasvaessa, kiitos menestyksestämme kuuluu ennen kaikkea teille asiakkaamme.

Juhlavuoden aikana olemme mukana monissa tapahtumissa. Tammikuussa olimme Helsingissä häämessuilla ja Matkamessuilla, helmikuun lopulla osallistumme GoExpoon. Jatkamme myös aktiivisesti omien tapahtumien kuten suosittujen matkailtojen järjestämistä. Matkatarjontamme kasvaa tämän vuoden aikana uusien luonto-, kulttuuri- ja aktiivimatkojen ohella myös luksus-, hää- ja golf-matkojen myötä.

LUE LISÄÄ

 

JUHLAVUODEN ERIKOISMATKAT

Pyöreitä vuosia juhlitaan tietysti matkoilla. Juhlavuodelle on jo julkaistu upeita erikoismatkoja, jotka vievät Aventuran syntysijoille Ecuadoriin sekä kaikkien kaukomatkailijoiden unelmakohteisiin Tyynenmeren kaukaisille paratiisisaarille. 

Ecuadorin ja Galapagossaarten matka toteutetaan nautinnollisena saarihyppelynä, matkanjohtajana pitkäaikaisimpiin luontomatkojen asiantuntijoihin kuuluva Pekka Virtanen. Toimitusjohtajan ja Aventuran perustajan, Tero Norvion johtamille Tyynenmeren lähdöille on tätä kirjoitettaessa enää muutama peruutuspaikka jäljellä, joten toimi nopeasti. Tyynenmeren kiertomatkoille vielä muutama paikka jäljellä – juhlavuoden ainutlaatuinen erikoismatka esittelee todellisia unelmakohteita 

Valitse Pohjoisen Tyynenmeren kierros, Eteläisen Tyynenmeren kierros tai yhdistä nämä 34 päivän mittaiseksi kokonaisuudeksi. Kohteet täyttävät kokeneimpienkin matkailijoiden haaveet kaukaisista paratiiseista – mukana ovat mm. Kiribati, Tuvalu, Tonga, Nauru ja Papua-uusi-Guinea. Lähdöille vain muutama peruutuspaikka vapaana, joten varaa paikkasi heti.

TUTUSTU ERIKOISMATKAAN


Yksi juhlavuoden erikoismatkoista suuntaa Galapagos-saarille, jossa kierretään saaria Pekka Virtasen johdolla sekä tutustutaan manner Ecuadorin helmiin 

Ohjelmaan kuuluvat Galapagos Magic Campin kilpikonnien suojelualue, Santa Fe, Floreana ja Isabella. Tutuksi tulevat pingviinit, merileijonat ja saariston upeat maisemat. Majoitus on tasokkaissa hotelleissa ja mahdollisuuksia on patikointiin sekä snorklaamiseen. Mantereella nautitaan mm. Papallactan kuumista lähteistä ja vieraillaan päiväntasaajalla.

TUTUSTU ERIKOISMATKAAN


 

Aventura Sustainable Travel -kilpailun finaaliin

Reilusti maailmalla -tuotesarja on yksi vuoden 2020 Matkamessuilla järjestettävän kilpailun finalisteista. Kilpailuun haki 22 yritystä, joista finaaliin valittiin viisi toimijaa. Valinnoissa korostuivat mm. hankkeiden vakuuttavuus ja jatkuvuus sekä kasvumahdollisuudet.

 

Osallistu juhlavuoden kilpailuumme, voit voittaa unelmiesi kaukomatkan Etelä-Afrikkaan tai Peruun!

JUHLAVUODEN KAMPANJAT JA TAPAHTUMAT

Tammi- ja helmikuun aikana varatuista Afrikan opastetuista kiertomatkoista ja safareista 10 000 Finnair Plus -pistettä

Aventura on Finnair Plus -yhteistyökumppani. Helmikuun loppuun mennessä varatuista suomalaisen matkanjohtajan opastamista Afrikan kiertomatkoista saat nyt 10 000 Finnair Plus -palkintopistettä.
LUE LISÄÄ


Saat nyt 30 % alennuksen Mauritiuksen Beachcomber-hotelleihin, kun varaus tehdään viimeistään 31.01.2020

Mauritiuksella on miellyttävän lämmin ilmasto ympäri vuoden. Mauritius on tunnettu nimenomaan rantalomakohteena, mutta se tarjoaa myös mahtavia vuorimaisemia ja vaellusmahdollisuuksia niille, jotka haluavat vaihtelua aurinkolomalle.
LUE LISÄÄ

Aventura messuilla

GoExpo 28.2.–1.3. Helsingin Messukeskus

Suomen suurin eri ulkoilumuotoja ja ulkoliikuntalajeja esittelevä messutapahtuma. Aventura-tiimistä messuilla on tavattavissa vaellus- ja vuorimatkojen sekä golfmatkojen asiantuntijat.

"Luksuksen on oltava mukavaa, muuten se ei ole luksusta."

– Coco Chanel –Jokainen luksusmatkamme räätälöidään asiakkaan toiveet, odotukset ja mukavuus huomioiden. Haluamme sinun palaavan matkalta mieleenpainuvien, yltäkylläisten ja ihanien kokemusten siivittämänä. Tutustu esimerkkimatkoihin ja pyydä tarjous tulevasta kaikkien aistien hemmottelulomastasi!

TUTUSTU AVENTURAN LUKSUSMATKOIHIN

 

Häämatkalle Aventuran kautta

Suosittuja romanttisia häämatkakohteita maailmalla ovat mm. Intian Valtameren paratiisisaaret Mauritius, Seychellit ja Malediivit. Näiltä saarilta löytyy hotelleja, jotka antavat hyvät häämatka-alennukset hääpareille. Myös "vain aikuisille" -hotelleja löytyy valikoimistamme. Tervetuloa suunnittelemaan ainutlaatuinen häämatka yhdessä Aventuran häämatka-asiantuntijoiden kanssa.HÄÄMATKA SEYCHELLIT
Intian valtameressä sijaitseva Seychellien saariryhmä on yksi maailman kauneimmista hemmottelukohteista.
LUE MATKASTA


HÄÄMATKA MAURITIUS
Mauritius sopii hääparille, joka etsii lemmenlomaltaan rentoutumista, nautiskelua, aktiviteetteja ja pientä luksusta.
LUE MATKASTA


HÄÄMATKA MALEDIIVIT
Kun haluatte parisi kanssa rentoutua ja nauttia rauhallisesta saarielämästä turkoosin meren ympäröimänä.
LUE MATKASTA

> Katso kaikki Aventuran häämatkasuositukset

ENSI KEVÄÄN KIERTOMATKAPOIMINTOJA

Opastettuja kiertomatkoja kaikkialle maailmaan suomalaisen matkanjohtajan opastuksellaKENIAN JA TANSANIAN SUURSAFARI

Klassisella Kenian ja Tansanian yhdistelmäsafarilla saat kokonaiskäsityksen Itä-Afrikan ainutlaatuisesta luonnosta. Tutustumme hienoimpiin suojelualueisiin Keniassa pääset ihailemaan Nakurun flamingoja ja Masai Maran eläinpaljoutta, Tansanian puolella tutustumme Serengetin silmänkantamattomiin tasankoihin, kuuluisaan Ngorongoron kraateriin ja Tarangiren norsulaumoihin. Liikumme tasokkailla maastoautoilla ja majoitumme korkeatasoisiin safarilodgeihin.

SEURAAVA MATKA: 04.03.2020–14.03.2020
Matkanjohtajana Pekka Virtanen
LUE LISÄÄ MATKASTAPOHJOIS-MEKSIKON KIERTOMATKA COPPER CANYON – JUNALLA YLI SIERRA MADRE -VUORISTON

Matka alkaa entisestä asteekkien pääkaupunki Mexico Citystä, jossa tutustut nykyään hyvinkin monikulttuuriseen kaupunkiin. Teotihuacanin rauniot syvennyttävät  tietämystäsi esikolumbiaaniseen kansaan. Junamatka yli Sierra Madre vuoriston on ikimuistoinen samoin kuin aamukahvi omalta terassilta kanjonin reunalla sijaitsevasta hotellista. Vierailu tälle yhdelle maailman suurimmista kanjoneista, Copper Canyonille, ei jätä ketään kylmäksi.

SEURAAVA MATKA: 27.2.–11.3.2020
Matkanjohtajana Miia Vilppula

LUE LISÄÄ MATKASTAINDOKIINAN KIERTOMATKA: KAMBODŽA, LAOS JA VIETNAM

Tämä Indokiinan kiertomatka on täynnä menneen ajan kuninkaallista loistoa, kullan kimallusta ja tutkimusmatkailijoiden löytöjä vuosisatojen takaa. Tarjolla on kaunista luontoa, ikiaikaisia perinteitä ja mystistä eksotiikkaa. Sinulle jää aikaa nauttia ruokaelämyksistä, ihastella Kambodžan, Laosin ja Vietnamin suurimpia ja valloittavimpia kulttuurinähtävyyksiä sekä tuntea historian havina toinen toistaan upeammissa kohteissa. Kolmen maan kohokohdat tarjoavat Indokiinan alkuperäisintä kulttuuria kosketusetäisyydellä.

SEURAAVA MATKA: 23.2.–6.3.202
Matkanjohtajana Elina Koski
LUE LISÄÄ MATKASTA

Kaikki Aventuran opastetut kiertomatkat

 

TULEVAN KEVÄÄN VAELLUSMATKASUOSITUKSIA

Opastettuja vaellusmatkoja turvallisesti suomalaisen matkanjohtajan opastuksellaNEPALIN VAELLUSMATKA:
EVEREST BASE CAMP JA ISLAND PEAK (6 189 M)

Uudistettu ohjelmamme yhdistelee Everestin kansallispuiston idyllisimpiä pieniä kyliä sekä huikeita vuoristomaisemia Khumbun laakson vähemmän ruuhkaisilla poluilla. Vaelluksemme huipentuu yöpymiseen Everestin perusleirissä teltoissa, jossa pääsemme kuuntelemaan tarinoita perusleirin lääkäreiltä ja kiipeilijöiltä. 

Perusleirin jälkeen suuntaamme Island Peakille, joka tarjoaa kiipeilijöille upean haasteen monipuolisella reitillään. Ylitämme harjanteita ja jäätikön ennen huipulle johtavaa seinämää, jonka nousemme ylös kiinteissä köysissä nousukahvaa apuna käyttäen.

SEURAAVA MATKA: 2.4.–23.4.2020
Matkanjohtajana Tatu KullbergLUE LISÄÄ MATKASTAMAROKON VAELLUSMATKA:
MT. TOUBKAL (4 167 M)

Vaellusmatka Pohjois-Afrikan korkeimmalle huipulle Mt. Toubkalille on unohtumaton kokemus. Atlas-vuoriston kauniin vaelluksen ohella pääset nauttimaan marokkolaisesta kulttuurista ja vanhojen medinoiden värikkäästä tunnelmasta. Reittimme kulkee hiljalleen läpi maalaiskylien huikeissa maisemissa huipentuen Toubkalille nousuun. Sekä vaellusta ennen että jälkeen meille jää aikaa tutustua Marrakechin mielenkiintoiseen kaupunkiin.

SEURAAVA MATKA: 21.3.–28.3.2020
Matkanjohtajana Jari JäppinenLUE LISÄÄ MATKASTANEPALIN VAELLUSMATKA:
MANASLU CIRCUIT (5 213 M)

Nepalin yksi kauneimmista vaelluksista, Manaslu Circuit, on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vierailla Nepalin vähemmän kuljetuilla vaelluspoluilla. Reitti on pitkä ja se kulkee huomattavasti hiljaisemmilla seuduilla, kuin Everestin ja Annapurnan vaellukset. 

Vaellus kiertää koko Manaslun massiivin ylittäen Larkya La -solan (5213m). Vaellus sopii kaikille seikkailumielisille ja aktiivisesti liikkuville. Majoittuminen teetuvissa.

SEURAAVA MATKA: 25.4.–16.5.2020
Matkanjohtajana Tatu KullbergLUE LISÄÄ MATKASTA

Kaikki Aventuran opastetut vaellusmatkat

 

KUUBA KEHITTYY JA MUUTTUUKuuban nostalginen olemus ja rento elämänrytmi lumoavat matkailijan heti Havannaan saavuttaessa. Salsan rytmit, vanhat amerikanraudat ja kauniisti ränsistyneet koloniaaliset kaupunkien keskustat tekevät Kuubasta ainutlaatuisen matkakohteen. Juuri nyt Kuuba on suurien muutosten kynnyksellä.

SUOMEN MONIPUOLISIN KUUBAN MATKOJEN TARJONTA

Aventuralla on tarjolla Kuubaan sekä opastettuja kiertomatkoja että laaja osaaminen räätälöidä juuri haluamasi luonteinen matka. Tunnemme maan erinomaisesti. Aventuran toimistolta vieraillaan vuosittain tutustumassa Kuubaan ja maan uusiin hotelleihin. Pitkäaikainen Kuuban matkojen matkanjohtajamme Peter asuu Santiago de Cubassa, on asunut siellä jo 30 vuotta. Vahvan kokemuksen kautta voimme tarjota oman uniikin lisämme Kuuban matkaasi. Lähde mukaamme tutustumaan tähän mielenkiintoiseen saarivaltioon ennen kuin se menettää vanhaa charmiansa.

KATSO KAIKKI AVENTURAN KUUBAN MATKAT

AVENTURAN VINKIT KAUKOMATKAAJALLE


Näin suunnittelet onnistuneen safarimatkan

Matka Afrikkaan on unelmien täyttymys. Kenian, Tansanian ja Ugandan kansallispuistojen savannit, vehreät järvet ja jokilaaksot sekä silmänkantamattomiin jatkuvat ruohotasangot ovat upeita matkakohteita jo maisemien puolesta.

LUE ARTIKKELINäin valitset itsellesi sopivan ensimmäisen vuorikohteen

Vuoren huipulle suuntaava matka on upea kokemus, joka tarjoaa fyysisen haasteen lisäksi kokonaisvaltaisen elämyksen, uusia ihmissuhteita, kosketusta paikalliseen luontoon ja kulttuuriin sekä ponnahduslaudan uuteen ja innostavaan maailmaan.

LUE ARTIKKELI
 

KAUKOMATKAAJAN TOP5


Maailman parhaat luontokohteet - TOP5

Afrikan safarit ovat monelle itsestään selvä kärkipaikan pitäjä, kun puhutaan luontomatkoista ja villieläimistä. Maailmasta löytyy monta muutakin paikkaa, johon kannattaa suunnata luonnon ihmeiden ja eläinten perässä. 

LUE ARTIKKELIMaailman parhaat kulttuurikohteet - TOP5

Kulttuureita ja matkakohteita on mahdotonta laittaa selkeään paremmuusjärjestykseen, joten kokosimme TOP 5 -listaukseen kiertomatkakohteita, joissa paikallinen elämä esittäytyy elämyksellisenä ja joissa kulttuuri on säilynyt poikkeuksellisen hyvin.

LUE ARTIKKELIItä-Afrikan parhaat safarikohteet - TOP5

Suunnitteletko safarimatkaa, aloita tästä! Kenian, Tansanian ja Ugandan luontomatkojen asiantuntijat ovat listanneet alueen kohteet ja kertovat miksi kanattaa suunnata Serengetiin ja kenelle Uganda on todennäköisesti ykkösvaihtoeto. 

LUE ARTIKKELIKaukomaiden klassikkovaellukset - TOP5

Listasimme maailman tunnetuimpia ja suosituimpia vaellusmatkoja, jotka jokaisen kaukomaiden vuorilla liikkuvan tulisi kokea. Machu Picchu, Uhuru Peak tai Khumbun laakso eivät ole suotta vaeltajien unelmakohteita.

LUE ARTIKKELI

 

5 SYYTÄ MATKUSTAA DOMINICAAN


Vuonna 1978 Yhdistyneen kansakunnan hallinnasta itsenäistynyt Dominica on Karibian alueen todellinen helmi. Jyrkästi merestä nouseva saari keskittyy monipuoliseen ja ekologiseen matkailuun. Kokosimme viisi loistavaa syytä valita Dominica seuraavaksi matkakohteeksi.

LUE LISÄÄ

PITKIEN MATKOJEN SUOSIO KASVAA


Yhä useammalla on mahdollisuus hieman pidempään lomamatkaan - kuulutko sinä näihin onnekkaisiin? Pitkillä, yli kahden viikon pienryhmämatkoillamme pääset kokemaan suurenkin määrän mielenkiintoisia kohteita sekä kiertämään monta maata ja laajat alueet yhdellä matkalla.

TUTUSTU AVENTURAN PITKIIN KIERTOMATKOIHIN

UUDISTIMME KLASSIKKOVAELLUKSEMME EVERESTIN PERUSLEIRIIN


Olemme vieneet ryhmiä suomalaisten matkanjohtajiemme johdolla Everest Base Camp -vaellukselle Nepaliin jo vuodesta 2003 alkaen. Uudistettu ohjelmamme yhdistää Everestin kansallispuiston idyllisimpiä pieniä kyliä ja huikeita vuoristomaisemia Khumbun laakson vähemmän ruuhkaisilla poluilla. 

Vaelluksemme huipentuu yöpymiseen Everestin perusleirin teltoissa, jossa pääsemme kuuntelemaan tarinoita perusleirin lääkäreiltä ja Everestin huippua tavoittelevilta kiipeilijöiltä. Vaellus Everestin kansallispuistossa ja nousu maailman korkeimman vuoren perusleiriin on yksi vaellusreittien klassikoista. Vuosittain huhti–toukokuussa Everestin perusleiriin kokoontuvat sadat huipulle nousijat luovat leirin tunnelmasta legendaarisen. Seuraava matka 2.4.–19.4.2020 Matkanjohtajana Tatu Kullberg

LUE LISÄÄ MATKASTA

Aventura järjestää Nepaliin vaellusmatkoja suomalaisen matkanjohtajan opastuksella kymmenellä eri vaellusreitillä vuosittain

Nepalin vaellusmatkatarjontamme käsittää kaikkiaan kymmenen erilaista vaellusreittiä, joiden matkanjohtajana toimii kokenut suomalainen vaellusammattilainen. Vaihtoehdoista löytyy jokaiselle vuorivaelluksista kiinnostuneelle oman tasoinen, oman tyylinen ja sopivan pituinen matka.

TUTUSTU NEPALIN VAELLUSMATKOIHIMME

ASIANTUNTEMUKSEMME ON KÄYTÖSSÄSI


Yli 10 hengen vahvuinen toimistotiimimme ja lukuisat matkanjohtajamme ovat sinua varten. Helpottaaksemme matkasi suunnittelua ja onnistuneen matkan järjestämistä, tarjoamme asiantuntemuksemme käyttöösi myös helppolukuisten oppaiden muodossa.


TUTUSTU HENKILÖKUNTAAMME 

AVENTURAN VAELLUSMATKANJOHTAJAT OVAT AKTIIVISIA AMMATTILAISIA


Vaellusmatkanjohtajamme ovat kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia, jotka opastamisen lisäksi liikkuvat itse aktiivisesti vuorilla ympäri vuoden. 

Olipa tavoitteenasi elämyksellinen patikointi tai haastava huipulle nousu, matkanjohtajamme pitävät huolen siitä, että matkasi on nautittava ja ennen kaikkea turvallinen. Tunnemme kohteidemme vuoristot olosuhteineen hyvin ja ymmärrämme huolellisen suunnittelun sekä valmistautumisen tärkeyden. Haluamme olla apunasi matkan joka vaiheessa, ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Ennen matkaa järjestämme ryhmillemme infotilaisuuden toimistollamme. Lisäksi saat henkilökohtaista sekä asiantuntevaa opastusta matkalle valmistautumiseen ja oikeanlaiseen treenaamiseen niin matkanjohtajaltasi kuin toimistohenkilökunnaltamme. Haluamme kannustaa ihmisiä haastamaan itsensä ja saavuttamaan tavoitteet kannustavassa ympäristössä ja hyvässä tiimihengessä.

Tervetuloa vuorille kanssamme!

TUTUSTU VUORIMATKANJOHTAJIIMME

ETELÄ-AMERIKKA – MONIPUOLINEN, YMPÄRIVUOTINEN KOHDE
Machu Picchu, Galápagos, Patagonia, Amazon, Brasilian rannat...

Etelä-Amerikan ehdottomia suosikkikohteita ovat Perun Machu Picchun inkarauniot, Ecuadorille kuuluvien Galápagossaarten ainutlaatuinen luonto, Chilen ja Argentiinan eteläosan Patagonia sekä Brasilian Amazonjoen ekosysteemi. Andien monet vuoret kiinnostavat vuorivaeltajia: Cotopaxi, Chimborazo ja Aconcagua. Muita kohokohtia ovat mm. Iguassun putoukset, Brasilian rannat sekä mielenkiintoiset metropolit Buenos Aires ja Rio de Janeiro.

Andien itäisissä osissa kesäaika ja alkusyksy ovat kelien puolesta sitä ihan parhainta matkailusesonkia. Tällöin Ecuadorin, Perun ja Bolivian vuorilla sekä kauniissa Andien kaupungeissa on vuoden sateettomimmat kuukaudet ja eniten aurinkoisia päiviä. Eteläisessä Patagoniassa on Suomen kesäaikaan talvi ja laskettelukeskukset auki – parhaat säät vaelluksille ja luontomatkailuun siellä on marraskuusta maaliskuulle. Suomen talvikuukaudet on se paras sesonki myös Chilen, Argentiinan ja Uruguayn kaupunkilomille sekä Brasilian rantapäiviin.

Aventuralla on suomalaisen matkanjohtajan opastamia kiertomatkoja lähes jokaiseen Etelä-Amerikan valtioon. Tutustu niihin ja räätälöityihin matkaesimerkkeihin klikkaamalla linkistä.

TUTUSTU ETELÄ-AMERIKAN MATKOIHIN

 

TILAA UUTISKIRJE

Uutiskirjeestämme saat ajankohtaiset tiedot matkatarjouksista, kampanjoista, tapahtumista, kilpailuista sekä uusista kohteista ja matkaohjelmista. Lisäksi mukana on asiantuntijoidemme viimeisimmät vinkit ja artikkelit. Uutiskirjeemme saat sähköpostiisi 1-2 kertaa kuukaudessa. 

TILAA UUTISKIRJE

 

THAIMAA PYÖRÄILLEN
Tarjoamme useita eri pyöräilyreittejä Thaimaassa

Thaimaa on tunnettu rantakohteistaan, ystävällisestä palvelusta ja hyvästä ruoasta. Maa on kaiken tämän lisäksi myös hyvä pyöräilymatkakohde. Pyöräillen pääset kokemaan läheltä muun muassa mahtavat vesiputoukset, paikalliset kelluvat torit, buddhalaiset temppelit sekä kansallispuistot. Matkalla jatkuvasti muuttuva maisema yhdistettynä kulttuurillisiin nähtävyyksiin ja herkulliseen thairuokaan luovat ikimuistoisen kokemuksen.

TUTUSTU PYÖRÄILY- JA MUIHIN AKTIIVIMATKOIHIMME

 

KESTÄVÄ JA VASTUULLINEN MATKAILU


Vastuullinen, reilu, eettinen, eko vai kestävä -matkailu 

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kaikilla sama pohjimmainen merkitys. Tarkoituksena on jättää kohdemaihin positiivinen vaikutus niin taloudellisesti, sosio-kulttuurisesti kuin ympäristöllisesti. Kestävä matkailu ei ole vain matkustustyyli, vaan joukko periaatteita, käytäntöjä ja tavoitteita, joita voit soveltaa kaikilla matkoillasi. Omilla valinnoillasi voit pitkälti vaikuttaa siihen, onko jalanjälkesi positiivinen vai ei.

LUE LISÄÄREILUSTI MAAILMALLA

Reilusti maailmalla -matkat on kestävän matkailun periaatteisiin pohjautuva tuoteperheemme. Lomaile ja nauti hyvällä omallatunnolla!

Me Aventuralaiset suhtaudumme intohimoisesti erilaisiin kulttuuri- ja luontokohteisiin, onhan matkailu meillä ”veressä”. Tämän intohimon kohteisiimme ja matkustamiseen haluamme jakaa myös sinun kanssasi. Kannamme huolta kohteidemme hyvinvoinnista ja säilymisestä niin paikallisille kuin tuleville sukupolville. Pyrimme pitämään huolen siitä, että jalanjälkemme on mahdollisimman positiivinen jokapäiväisessä toimistoarjessamme ja yhteistyökumppaneidemme kautta kohdemaissa. Jokainen kauttamme tehty matka tekee siis jo jollakin tasolla hyvää ja haluamme kannustaa sinuakin liittämään matkaasi tiedostavan sekä tarkoituksellisen hyvän tekemisen.

REILUSTI MAAILMALLA -MATKAT

SEURAA AVENTURAA

Aventura Instagramissa 

#matkatoimistoaventura 

 

 

Aventura Facebookissa 

 

KILPAILU