Matkan varaaminen

Varaaminen ja maksaminen

Matkavarauksen tekeminen onnistuu toimistollamme, puhelimitse, sähköpostitse ja internetsivujemme kautta. Varausmaksuna peritään toimistokulu 400 €/hlö ja käsittelykulu 35 €/hlö. Nämä erääntyvät maksettavaksi viikon (7 vrk) kuluttua varauspäivästä. Loppumaksu erääntyy matkasta riippuen maksettavaksi 35 vrk tai 65 vrk ennen matkan alkua, mikäli toisin ei ole ilmoitettu. Loppumaksu on matkahinta vähennettynä varaushetkellä maksettu toimistokulu 400 €/hlö ja käsittelykulu 35 €/hlö.

Maksutavat

Matkan voi maksaa pankin tilisiirtona, käteisellä, lahjakortilla, pankkikorteilla tai seuraavilla luottokorteilla: Visa, MasterCard, American Express ja Diners Club. Maksupalvelulain mukaisesti veloitamme luottokortilla maksamisesta meille aiheutuvat lisäkulut palveluhinnastomme mukaisesti. Käteisellä maksettaessa pyydämme selvitystä rahan alkuperästä (yli 1000 eur käteismaksusuoritukset).

Luotettava, turvallinen ja vakavarainen matkatoimistosi

Sen lisäksi että Aventuralla on vahva ammattitaito ja laaja kohdeosaaminen, ovat myös yrityksen tausta-asiat erinomaisella mallillaan. Kaikki Aventuran kuluttajille myymät matkat ovat valmismatkoja, joilla on vahva kuluttajasuoja. Aventura on Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) vakuusrahaston/valmismatkaliikerekisterin jäsen (rek.tunnus 1690/01/Mj). Aventura on järjestänyt kuluttajansuojalain vaatimat täydet valmismatkavakuudet KKV:lle. Aventuran IATA-lentolipunkirjoituslisenssi on 1920007-5 (IATA = International Air Transport Association). Lisäksi Aventura on mm. Suomen Matkatoimistoalan Liiton (SMAL) sekä Pacific Asian Travel Associationin (PATA) jäsen. Aventuran Y-tunnus on 1654907-3. Aventuran matkassa maailmalle on turvallista lähteä – tunnemme kaukokohteet erinomaisen hyvin ja olemme vakavarainen yhtiö.