Matkakohteena Mikronesia

Omien toiveiden mukaisesti räätälöidyt matkat

 

Mikronesia pähkinänkuoressa

Mikronesia sijaitsee läntisellä Tyynellämerellä. Maa koostuu 607 saaresta, jotka sijaitsevat Karoliinien saariryhmässä, Filippiinien itäpuolella. Pääkaupunki Palikir sijaitsee suurimmassa saariryhmässä, Ponapessa. Mikronesian ilmasto on trooppinen ja tasaisen lämmin ympäri vuoden. Mikronesiassa suurin työllistäjä on vaateteteollisuus, joka työllistää 500 noin ihmistä.  

Pinta-ala
702 km2

Asukasluku
104 719 (07/2016)

Pääkaupunki
Palikir

Väestö
chuukit, Kosraelaiset, ponapet, yapilaiset

Kieli
Englanti (virallinen)


Mikronesia, yleistä

Ilmasto
Mikronesiassa on trooppinen ilmasto. Kosteus ja tasainen lämpötila pysyvät korkeina ympäri vuoden. Ponape on tunnettu yhtenä maailman kosteimmista paikoista. Sadekausi on kesäkuusta marraskuuhun. Saaret jotka sijaitsevat yli viiden asteen päässä niillä vallitsevat hirmumyrskyt heinäkuun ja marraskuun aikana.

Matkustussesongit
Mikronesia on ympärivuotinen matkustuskohde. Kesäaika on lokakuusta huhtikuuhun ja talviaika toukokuusta syyskuuhun. Kesäisin sataa yleensä enemmän.

Ympäristöystävällinen matkailu
Yritämme toimia ekologisten periaatteiden mukaan ja kunnioittaa paikallisia ihmisiä, tapoja sekä eläimistöä kaikilla matkoillamme säästääksemme nämä elämykset myös muillekin.

Aventuran vinkit kestävään ja reilumpaan matkailuun.