Krista Fransman
Kaukomatkaaja

Krista on kotonaan niin Afrikan savanneilla kuin Shinjukussakin

Krista on matkailualan maisteri ja kuulunut Aventuran tiimiin vuodesta 2011 lähtien. Krista vastaa Afrikan matkojen tuotannosta, ja on toimiston monitoimihenkilönä mukana myös omatoimisten matkojen räätälöinnissä sekä muiden kohdealueiden kiertomatkojen tuottamisessa. Krista on asunut Australian Sydneyssä sekä Japanin Tokiossa.

”Kiinnostus uusiin kieliin, kulttuureihin sekä erilaisiin taidemuotoihin on vienyt minua maailman eri kolkkiin. Suurkaupunkien energinen elämänmeno ja erilaiset rytmit tanssiaskelineen ovat lähellä sydäntäni, mutta matkoilla ilahdun erityisesti kauniista luonnonmaisemista, eläinten bongauksesta, patikoinnista ja avarasta tähtitaivaasta. Pääni painan pielukseen mielelläni niin korkeatasoisemmissa boutique-hotelleissa kuin retkiteltassakin.”

Matkustuskokemusta on Kristalle viime vuosina kertynyt eritoten kaukomailta, mutta myös läheisemmät Euroopan ja kotimaan kohteet innostavat matkustamaan. Matka on aina seikkailu, kunhan asenne on kohdallaan!Kristan kuvia maailmalta