Sara Loketi
Kaukomatkaaja

Kulttuureista ja aidoista kohtaamisista innostuva maailmanmatkaaja

Energinen Sara on matkailualan moniosaaja, joka suunnittelee Aventuralla räätälöityjä matkoja ja kiertomatkoja kaikkialle maailmaan. Hän tuli mukaan Aventura-tiimiin valmistuttuaan matkailuvirkailijaksi vuonna 2017.

Sara on kokenut ja ennakkoluuloton matkailija, joka on asunut Uuden-Seelannin lisäksi eteläisen Tyynenmeren Tongalla. “Saarielämän huolettomuus ja kiireettömyys tuntuu aluksi hankalalta, mutta kun verkkaiseen elämänmenoon tottuu, stressi katoaa ja alkaa nauttia rennosta meiningistä.”

Reissuillaan Sara rakastaa tutustua paikalliseen kulttuuriin, kohdata uusia ihmisiä ja uppoutua kohteen historiaan. Hän arvostaa, että matkalla on sopivassa suhteessa sekä kiinnostavia aktiviteetteja että aikaa ottaa iisisti ja aistia paikan tunnelmaa.

Sara on aina ollut reggae-musiikin ystävä, ja niinpä hän haaveilee matkasta Jamaikalle rastakulttuurin ytimeen. Bucket listiltä löytyvät myös self-drive-matka Namibian halki ja Ruandan gorillasafari.

Seikkailuillaan hän on oppinut, että matkaan kannattaa lähteä aina avoimin mielin. Muutokset ja yllättävät asiat ovatkin usein niitä onnekkaita sattumia, joista saattaa muodostua matkan kohokohtia.