Omien toiveiden mukaisesti räätälöidyt matkat / Intian valtameren saaret

Luksusmatka – Madagaskarin luontoa ja rantaa

Madagaskar  
Antananarivo | Anjajavy | Tsarabanjina

Anjajavy on yksityinen luonnonpuisto Madagaskarin luoteisrannikolla, jonne lennetään pienkoneella maan pääkaupungista Antananarivosta. Luonnonpuisto tarjoaa upeita kohtaamisia paikallisen luonnon sekä eläimistön kanssa. Erilaisia, hintaan sisältyviä, retkiä voi tehdä helposti hotellilta käsin niin luonnonpuistoon, merelle tai paikallisiin pieniin kyliin. Halutessaan voi rentoutua rannalla tai hotellin spa-palveluita hyödyntäen. Luonnonpuistossa majoitutaan tasokkaasti rannalla sijaitsevissa villoissa. Omaa rauhaa tarjoavat alueen monet poukamat, joille pääsee hyvin hoidettuja polkuja pitkin. Edessä aukeaa kaunis Mosambikin kanava.

Tsarabanjina on pieni, yksityinen saari Madagaskarin luoteisosassa, noin puolentoista tunnin venematkan päässä Nosy Be:n saarelta. Luonnonystäville saarelta löytyy tutkittavaksi harvinaisia lintulajeja ja tiheän kasvillisuuden ympäröiviä luontopolkuja. Sukeltajat löytävät saaren kirkkaista vesistä harvinaisia kalalajeja ja värikkäitä koralleja. Saarta ympäröivät häikäisevän valkohiekkaiset ja kauniit rannat.

Rentoutujalle Tsarabanjina on todellinen rauhallisuuden keidas. Saarella ei ole esimerkiksi ollenkaan televisioita. Taustameluna kuuluu vain aaltojen kohina ja lintujen laulu.

Saarella majoitutaan olkikattoisissa bungaloweissa, jotka sijaitsevat saaren pohjois- ja eteläosissa. Rentoutumisen lomassa on mahdollista hyödyntää Tsarabanjina Lodgen hintaa sisältyvää aktiviteettitarjontaa, johon kuuluvat mm. snorklaus, kajakointi, vesihiihto, wakeboarding ja pienkatamaraanipurjehdus. Sukellus lisämaksusta – saarta ympäröivät vedet ovat upet myös sukelluksille.

Matkan kesto
13 päivää, perillä 10 yötä
Matkan hinta
Alkaen 5 940 €/hlö, 2hh:ssa
PYYDÄ TARJOUS
 •  
  Sanna Länsivierto
KYSY MATKASTA - VARAA TAPAAMISAIKA

Matkainfo

Matkaohjelma

Päivät 1–2 | Lennot Helsinki – Antananarivo 1 yö
Päivä 3–5 | Anjajavy 3 yötä
Päivä 6 | Anjajavy – Antananarivo 1 yö
Päivät 7–10 | Tsarabanjina 4 yötä
Päivä 11 | Tsarabanjina – Antananarivo 1 yö
Päivät 12–13 | Antananarivo – Helsinki

Lennot
Helsinki – Istanbul 19.00 – 22.25
Istanbul – Antananarivo 01.40 – 14.45
Antananarivo – Anjajavy 07.00 – 08.30
Anjajavy – Antananarivo 09.30 – 11.00
Antananarivo – Nosy Be 08.30 – 10.05
Nosy Be - Antananarivo 16.20 – 17.25
Antananarivo – Istanbul 16.15 – 04.55
Istanbul – Helsinki 09.00 - 11.30
Lennot Turkish Airlines ja Air Madagaskar
Hintaan sisältyy
- Kaukolennot turistiluokassa
- Maan sisäiset lennnot
- Ohjelman mukaiset majoitukset ja ateriat
- Hotellien tarjoamat retket ja aktiviteetit
- Mainitut kuljetukset.
Hintaan ei sisälly
- Henkilökohtaiset kulut kuten tipit
- Mahdolliset paikallislentojen lentokenttäverot (muutamia euroja)
- Viisumit ja mahdolliset maastapoistumismaksut
- Käsittelykulu 35 €/hlö
- Muu mainitsematon.

Päiväohjelma

Päivät 1–2 | Lennot Helsinki – Antananarivo 1 yö
La Varangue 4-*
Saapuminen Antananarivon kansainväliselle lentokentälle, josta kuljetus hotellille ja yöpyminen Antananarivossa.

Päivä 3–5 | Anjajavy 3 yötä
Anjajavy le Lodge 4* | A, L, I
Lento pienkoneella Anjajavyn luonnonpuistoon ja Hotel Anjajavy le Lodgeen. Aikaa nauttia Madagaskarin kuuluisasta ja unohtumattomasta luonnosta ja eläimistöstä yksityisessä luonnonpuistossa. Mahdollisuus hyödyntää hotellin retkitarjontaa.

Päivä 6 | Anjajavy – Antananarivo 1 yö
La Varangue 4-* | A
Lento takaisin Antananarivoon ja kuljetus paikalliseen lemur-puistoon, jossa voi tutustua 9 eri lemurlajiin. Yöpyminen Antananarivossa.

Päivät 7–10 | Tsarabanjina 4 yötä
Constance Tsarabanjina 5* | A, L, I
Lento Nosy Be:hen, josta venekuljetus Tsarabanjinan saarelle. Luonnonrauhaa ja upeita hiekkarantoja sekä mahdollisuus hyödyntää hotellin monipuolista aktiviteettitarjontaa.

Päivä 11 | Tsarabanjina – Antananarivo 1 yö
La Varangue 4-* | A
Venematka Nosy Be:hen, josta lento Antananarivoon. Yöpyminen ja aikaa levätä pääkaupungissa ennen seuraavan päivän lentoa Suomeen.

Päivät 12-13 | Antananarivo - Helsinki 
Kuljetus lentokentälle ja lento Suomeen.

Ateriat: A = Aamiainen x 10  L = Lounas x 3  I = Illallinen x 7


 

Kohde-esittelyt

 

Madagaskar
Pinta-ala
587 040 km²

Asukasluku
26 955 737 (arvio 7/2020)

Pääkaupunki
Antananarivo

Uskonto
Perinteiset uskonnot 52 %, kristityt 41 %, muslimit 7 %

Kieli
Ranska, malagassi

Valuutta
Ariary (MGA)

Päätuotteet
Kahvi, vanilja, kookos, riisi, banaani, sokeri, karjatuotteet, tekstiilit, paperi, raakaöljy, turismi.

Hallitusmuoto
Tasavalta

Maantieteellisestä sijainnistaan huolimatta, on afrikkalaisen kulttuurin vaikutus saaren kulttuuriin ollut yllättävän vähäinen. Madagaskarilaisessa kulttuurista löytyykin enemmän vaikutteita Kaakkois-Aasiasta ja Intiasta. Tämä ei ole yllättävää, sillä saaren ensimmäiset ihmispopulaatiot saapuivat Indonesiasta ja Malesiasta noin 2000 vuotta sitten. Muutama vuosisata myöhemmin saaren löytäneet arabit perustivat myös kauppa-asemia saaren pohjoisrannikolle. Todisteet aasialaisvaikutteista ovat löytyneet mm. laivanrakennustekniikoista ja malagassin kielestä, josta on löydetty sanskritin elementtejä. Lähinnä hiekkarannoistaan tunnetulta saarelta löytyy myös vuoristoa, aavikkoa ja sademetsää. Ehkä juuri tästä syystä rautateitä löytyy vain saaren itäosista. Saarella on kuitenkin toimiva lentoliikenneverkosto.

Madagaskar on jokaisen luonnonystävän unelma – ihmeiden maa, joka takaa mieleenpainuvat matkailukokemukset.

Madagaskarin saarivaltio tarjoaa ainutlaatuisen eläimistönsä ja kasvillisuutensa lisäksi monipuolisen maisemien kirjon aina valkoisista hiekkarannoista vuorimaisemien kautta trooppisiin baobab- ja sademetsiin. Noin 90 prosenttia maan kasvilajeista, matelijoista ja nisäkkäistä ei tavata Madagaskarin ulkopuolella. Makeja eli puoliapinoita (lemur) ei elä muualla ja monia kameleonttilajejakin elää vain Madagaskarilla.

Antananarivo

Madagaskarissa on 6 provinssia ja maan pääkaupungin mukaan niistä on nimetty yksi, joka on samalla myös saaren taloudellinen ja poliittinen keskus. Tämä saaren suurin kaupunki on rakennettu kukkuloille ja 1470 metriä merenpinnan yläpuolelle. Kaupungin keskusta on jakautunut kahteen osaan, Haute–Ville ja Basse–Ville, joista ensiksi mainitussa sijaitsee muun muassa kaupungin ainoa pieni järvi Lac Anosy. Kaupunkiin tutustuu parhaiten kävellen ja yksi kannattavimpia vierailukohteita on Analakelyn kaupunginosa ja sen ulkoilmamarkkina-alue Zoma. Antananarivo on aiemmin tunnettu nimellä Tananarive ja siitä on vielä nykyäänkin käytössä lempinimi "Tana".

HOTELLIT

La Varangue (4-)

Persoonallisesti sisustettu La Varangue huokuu kodikkuutta ja takapihan oma puutarha kutsuu viihtymään. Hotellilla on oma ravintola, joka tarjoaa herkullista ruokaa paikallisin sekä kansainvälisin vivahtein. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone, langaton internetyhteys, televisio, puhelin sekä minibaari. Huoneita on neljän tasoisia – standard, deluxe, junior suite sekä senior suite. Hotellissa on 24 h vastaanotto.


Anjajavy

Anjajavyn yksityinen luonnonpuisto sijaitsee Madagaskarin luoteisrannikolla hämmästyttävän kauniilla paikalla, kaukana saaren muusta elämästä. Alueelle saavutaan lentäen Madagaskarin pääkaupungista Antananarivosta. PIenkoneella tehtävä lento 1 h 40 min kuljettaa asiakkaat suoraan yksityisen luonnonpuiston sydämeen. Anjajavyssa pääsee tutustumaan Madagaskarin ainutkertaiseen luontoon – muun muassa kuuluisiin Baobab-puihin. 750 hehtaarin luonnonpuistosta voi löytää 1 800 kasvilajia, joista suurin osa on paikallisia. Apinanlehtipuiden ja ruusupuiden kätköistä löytyy monen paikallisen eläimen koti. Anjavyn alueella asuu seitsemän eri lemur-lajia, kirjo endeemisiä lintulajeja sekä matelijoita ja harvoin nähtäviä fossia.

HOTELLIT

hotel Anjajavy (4)

Hotel Anjajavyn le lodge sijaitsee luonnonpuiston keskellä ja sen ylpeyden aihe on täysin uniikki puutarha, joka on Pariisilaisen maisemapuutarhurin, Camille Mullerin, suunnittelema. Siellä voi nauttia aamiaisen tai ihastella kasvien monimuotoisuutta sekä palmujen suojissa viihtyviä lemureita ja lintuja. Ranta avautuu suoraan hotellin edessä.

Anjajavyssa on 24 ylellistä ruusupuusta tehtyä villaa, jotka reunustavat hotellin rantaa. Jokaisessa villassa on tilava terassi, joka avautuu merelle päin. Villoista löytyy olohuone, makuuhuone, toisen kerroksen lepohuone, kylpyhuone suurella ammeella sekä ilmastointi. Hotellin omassa ravintolassa voi herkutella tuoreista raaka-aineista tehdyillä annoksilla. Kalat ja äyriäiset pyydystetään merestä, vihannekset ja hedelmät saapuvat päivittäin suoraan paikallisilta kyläläisiltä.


Tsarabanjina

Tsarabanjina on ainutlaatuinen paratiisisaari, joka sijaitsee Madakaskarin pääsaaren luoteispuolella, 60 kilometriä Nosy Be -saarelta. Neljän tähden Constance-ketjun hotelli Tsarabanjina omistaa koko saaren. Saarella ei ole koskaan kerralla enemmän ihmisiä kuin 25 bungalowin asukkaat ja hotellin henkilökunta, minkä vuoksi Tsarabanjinassa voi todella rentoutua rauhassa. Ilmasto on rantalomailulle suosiollinen ympäri vuoden. Saarella on oma aikansa, ja aikaeron vuoksi voit nauttia auringosta tunnin pidempään kuin muualla Madagaskarilla. Upeat rannat sekä monipuolinen luonto tarjoavat hienot puitteet esimerkiksi häämatkalle. Saarella on monipuoliset mahdollisuudet vesiurheiluun, kuten snorklaukseen, vesihiihtoon, lainelautailuun,purjehdukseen, kalastukseen ja sukellukseen. Hotelli järjestää myös retkiä lähisaarille.

HOTELLIT

Constance Tsarabanjina (5)

Neljän tähden Constance-ketjun hotelli Tsarabanjina omistaa koko saaren. Saarella ei ole koskaan kerralla enemmän ihmisiä kuin 25 bungalowin asukkaat ja hotellin henkilökunta, minkä vuoksi Tsarabanjinassa voi todella rentoutua rauhassa. Hotellissa on korkeatasoinen ravintola; hummeri-illallinen kahden kesken autiolla hiekkarannalla kynttilän valossa on unohtumaton kokemus! Rannalla palmujen alla sijaitsevat bungalowit on tehty käsin luonnonmateriaaleista. Bungaloweissa on terassi, merinäköala, kylpyhuone, wc ja hiustenkuivain. Jokainen villa on omanlaisensa ja luonnonläheiset bungalowit on nimetty saaren kasvien ja kalalajien mukaan.

Huomioitavaa

Madagaskar - huomioitavaa

Viisumit
Suomalaiset tarvitsevat Madagaskarille viisumin sekä voimassa olevan passin. Viisumi hankitaan maahan saavuttaessa. Tällä hetkellä viisumien hintatiedot ovat seuraavat:
- 35 €/hlö (kun matka-aika enintään 30 päivää)
- 40 €/hlö (kun matka-aika 31 - 60 päivää)
- 50 €/hlö (kun matka-aika 61 - 90 päivää)
Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk maasta poistumisen jälkeen ja siinä tulee olla vähintään 1 tyhjä sivu viisumia varten. Erillisiä valokuvia ei viisumia varten tarvita mutta sinun tulee esittää paluulentolippusi.

Huom. Viisumikäytännöt ja -hinnat voivat muuttua ilman etukäteisvaroitusta paikallisista viranomaisista riippuen. Maksu tapahtuu käteisellä, otathan tasa-rahan.

Vakuutus
Jokaisella matkalle osallistuvalla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus, joka kattaa sairastapauksessa tai muussa vastaavassa tarpeessa terveydenhoitokulut. Tarkistathan oman vakuutuksesi voimassaolon sekä vakuutuksen peruutusturvan ehdot.

Huomioithan matkasi erikoisluonteen ja tarkistat vakuutuksen kattavuuden myös siltä osin. Monissa kohteissa vakuutuksen tulee olla voimassa myös yli 3000 metrin korkeudessa liikuttaessa ja tällöin kattaa myös vuoristotauti.

Monilla vaellus- tai sukellusmatkoilla tarvitaan laajempi vakuutus, joka kattaa esim. sukeltamisen tai jäätiköllä liikkumisen. Tarkistathan vakuutuksesi sisällön vakuutusyhtiöstäsi.

Maastapoistumismaksu
Tällä hetkellä maastapoistumismaksua ei peritä mutta muutokset ovat mahdollisia paikaillisista viranomaisista johtuen.

Rokotukset
Pakollisia rokotuksia ei Madagaskarille vaadita.
Poikkeuksena kun maahan saavutaan keltakuumeen esiintymisalueelta (esim. Kenia ja Uganda), tulee todistuksena keltakuumerokotuksesta pystyä esittämään kansainvälinen rokotuskortti keltakuumerokotusmerkinnällä.

Mikäli Madagaskarille matkustetaan kohteesta, joka ei kuulu keltakuumeen esiintymisalueeseen, ei rokotustodistusta tarvita. Rajavirkailijoiden käytännöissä saattaa kuitenkin olla poikkeavuuksia ja esimerkiksi lentoreitityksissä saattaa aiheutua yllättäviä muutoksia, jotka mahdollisesti vaikuttavat myös rokotusvaatimuksiin. Tällaisista tilanteista johtuen suosittelemme, että matkalla on mukana voimassaoleva rokotustodistus. Aventura ei ota vastuuta siitä, jos maahan pääsy estyy puuttuvan rokotustodistuksen vuoksi.

Tarkista, että kansallisen rokotusohjelman mukaiset perusrokotuksesi ovat voimassa, myös A- ja B-hepatiittirokotusta suositellaan. Madagaskar on monin osin malaria-aluetta, joten malarian estolääkitystä suositellaan. Tarkista aina rokotusvaatimukset terveyskeskuksestasi tai matkailuklinikan rokotusneuvonnasta.

Valuutta

Madagaskarin rahayksikkö on ariary (MGA).

Eurot tai dollarit kannattaa vaihtaa pääkaupungissa tai lentokentällä maahan saavuttaessa. Suurimmissa kaupungeissa on automaatteja, joista voi nostaa rahaa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että automaattien käytössä esiintyy katkoksia, joten suosittelemma myös käteisen rahan mukaanottamista. Visa/MasterCard -kortit toimivat suurissa kaupungeissa sekä osassa hotelleista, muita luottokortteja ei yleisesti hyväksytä.

Aikaero Suomeen
Madagaskarin aikaero Suomeen on talvella +1 tunti. Kesällä ei ole aikaeroa.

Sähkövirta
Sähkövirta on Madagaskarilla 220 V. Pistorasiat vastaavat pääosin suomalaisia pistorasioita eikä adapteria yleisesti tarvita.
Sähkökatkokset ovat yleisiä, suosittelemme varavirtalähteen mukaan ottamista.

Matkapuhelimet
Tarkista matkapuhelimesi kuuluvuus operaattoriltasi. Madagaskarin suuntanumero on +261.

Ruoka ja juoma
Madagaskarilaiset syövät paljon riisiä. Se on niin tärkeä osa ruokakulttuuria, että esimerkiksi syödä-verbikin tarkoittaa malagassiksi riisin syömistä. Riisin kanssa tarjoillaan yleensä kalaa, lihaa tai keitettyjä kasviksia. Madagaskarilainen ruoka ei ole kovin mausteista. Monesti tuoreet raaka- aineet käydään päivittäin torilta. Toreilla myydään mm. kuivattua kalaa, zepua, ankeriaita, kanoja sekä ankkoja. Perinteinen paikallinen ruoka on esimerkiksi Romazava, joka sisältää sakeaa lientä, missä on zebua ja kanaa sekä vihanniksia. Saatavana on myös mm. kanacurrya, kalakakkuja sekä romazavaa. Veden ja juomien tulee olla teollisesti pullotettua. Myös hedelmät ja vihannekset on hyvä huuhdella pullotetulla vedellä. Kuumennettua tai tableteilla puhdistettua vettä voi juoda. Uudelleen lämmitettyjä ruokia tulee välttää.

Ilmasto
Madagaskarin ilmasto käsittää kaksi kautta, kuivan ja sateisen. Ilmasto kuitenkin vaihtelee suuresti maantieteellisestä alueesta riippuen. Kuivakausi kestää huhtikuusta marraskuuhun ja kuuma sadekausi marraskuusta maaliskuuhun. Yleisesti ottaen rannikkoalueet ovat lämpimämpiä kuin sisämaa.

Eläimistö ja kasvillisuus
Luonto on ainutlaatuinen eristyneisyytensä vuoksi. Yli 80 % Madagaskarin eläimistä ja kasveista on sellaisia, joita ei tavata muualla. Vain Madagaskarilla esiintyviä eläinlajeja on 5 % maailman lajeista.

Turvallisuus
Pysyttelemme matkoillamme turvallisilla alueilla, mutta taskuvarkaudet ovat kuitenkin varsinkin kaupungeissa mahdollisia ja yöaikaan liikkuminen tietyillä alueilla voi olla turvatonta. Yleistä varovaisuutta kannattaa noudattaa koko matkan ajan. Kysythän ajankohtaiset tiedot matkanjohtajalta ja paikalliselta oppaalta. Lisätietoja maassa matkustamisesta saat ulkoministeriön matkustustiedotteesta.

Matkalle mukaan
Suosittelemme mukaan otettavaksi muun muassa alla listattuja asioita. Huomioithan, ettei varustetarjonta maassa ole kovinkaan laajaa, joten suosittelemme kaiken tarpeellisen mukanaan tuomista.

Kiikarit (suosittelemme jokaiselle omia kiikareita, huom. myös pariskunnille molemmille omansa), kameratarvikkeet ja muistikortteja, varaparistoja/akkuja. HUOM! Sähkökatkot yleisiä, suosittelemme varavirtalähteen mukaan ottamista. Otsalamppu yösafareita ja mahdollisia sähkökatkoja varten.

Päiväaikaan pärjää mukavasti shortseissa, T-paidassa ja vaellussandaaleissa tai lenkkareissa/vaelluskengissä. Huomioithan, että Madagaskarilla safarit tehdään pääosin kävellen, joten kenkien tulee olla tähän sopivat. Polut saattavat paikoitellen olla kosteita ja liukkaita.
Iltaisin hotelleissa ja lodgeissa on rento safarihenkinen pukeutumistyyli eli suosittelemme puuvillaisia pitkälahkeisia housuja ja pitkähihaisia paitoja (myös mahdollisten hyttysten varalta). Aamuisin ja iltaisin saattaa olla viileää, joten kevyt lämmin neule ja tuulen/vedenpitävä pusakka mukaan.

Lisäksi mukaan pieni päiväreppu, jossa voi säilyttää henkilökohtaiset tavarat päivämatkojen aikana. Matkalaukut ovat maastoautojen tavaratilassa, joten suosittelemme pehmeitä kasseja. Päähine, aurinkovoiteita (korkea suojakerroin), kosteuspyyhkeitä, käsien desinfiointigeeliä, pieni linkkuveitsi (huomioi pakkaamisessa turvallisuusohjeet lentomatkoilla). Jalkineet, jotka ovat "sisään ajetut". Jos otat mukaan sandaalit, niin suosittelemme hyvin istuvia remmillisiä sandaaleita. Hyttysmyrkkyä kannattaa ottaa Suomesta mukaan sekä kaikki henkilökohtaiset lääkkeet.

Valmistaudu huolellisesti ja pakkaa kevyesti
Jokainen kilo vähemmän matkatavaraa pienentää kuljetusvälineen polttoaineen kulutusta. Useamman matkustajan kohdalla tällä voi olla merkittävä vaikutus. Henkilökohtaista hygieniaa varten kannattaa pakata mukaan matkakokoja tai näytepakkauksia, jotka paitsi säästävät tilaa myös painoa. Näiden kohdalla on kuitenkin hyvä huomioida mahdollinen aiheutuva jätteen määrä. Kohteesta riippuen on tärkeää ottaa huomioon myös paikallinen vesitilanne – tarvittaessa kannattaa suosia esimerkiksi hiustuotteita, jotka eivät vaadi huuhtelua.

Matkadokumentit ja -lukeminen elektronisessa muodossa säästävät tilaa ja painoa. Elektronisten laitteiden latausta varten on saatavilla esimerkiksi aurinkokennolla toimivia varavirtalähteitä. Esimerkiksi jalkineet vievät usein runsaasti tilaa matkalaukussa ja kerryttävät helposti laukun painoa. Mieti, mitä varusteita todella tarvitset matkaa varten ja jätä ylimääräiset tavarat kotiin.

Hiilijalanjäljen kompensointi
Monilla lentoyhtiöillä on tarjolla tapoja joilla voit kompensoida lennoistasi aiheutuvan hiilijalanjäljen. Myös osa yhteistyökumppaneistamme tarjoaa mahdollisuutta kompensoida hiilijalanjälkeä ja tehdä hyvää kohteessa. Lisätietoja saat toimistoltamme.

Ympäristöystävällinen matkailu
Yritämme toimia ekologisten periaatteiden mukaan ja kunnioittaa paikallisia ihmisiä, tapoja sekä eläimistöä kaikilla matkoillamme säästääksemme nämä elämykset myös muillekin.

Aventuran vinkit kestävään ja reilumpaan matkailuun.

 • Valtiot/Madagaskar/2020/Luksusmatka/Maki-Axel-Blanchard-Anjajavy
 • Valtiot/Madagaskar/2020/Luksusmatka/carolien-van-oijen-T22XeTWnPKw-unsplash
 • Valtiot/Madagaskar/2020/Luksusmatka/my-constance-moment-constance-tsarabanjina-madagascar-hang-loose_hd
 • Valtiot/Madagaskar/2020/Luksusmatka/tsarabanjina-madagascar-aerial-view-20
 • Valtiot/Madagaskar/2020/Luksusmatka/tsarabanjina-madagascar-beach-5
 • Valtiot/Madagaskar/2020/Luksusmatka/tsarabanjina-madagascar-beach-villa-1
 • Valtiot/Madagaskar/2020/Luksusmatka/tsarabanjina-madagascar-beach-villa-ocean-views-1
 • Valtiot/Madagaskar/2020/Luksusmatka/tsarabanjina-madagascar-beach-villa-sea-view
 • Valtiot/Madagaskar/2020/Luksusmatka/tsarabanjina-madagascar-diving-clown-1
 • Valtiot/Madagaskar/2020/Luksusmatka/tsarabanjina-madagascar-diving-etoile-de-mer-1
 • Valtiot/Madagaskar/2020/Luksusmatka/tsarabanjina-madagascar-diving-murene-1
 • Valtiot/Madagaskar/2020/Luksusmatka/tsarabanjina-madagascar-diving-pastenague-1