Opastetut aktiivimatkat, suomalainen matkanjohtaja / Vaativuustaso 3


Aventura x Raatamo – vuorikiipeilijän fyysinen harjoittelu ja Lobuchen kiipeilymatka Nepaliin 2022–2023

Nepal  
Kathmandu | Lobuche East

Oletko aina haaveillut vuorista ja kiipeämisestä maailman upeimmille huipuille Himalajalla?
Elokuussa 2022 alkava projekti vie sinut kohti Nepalia ja 6119 metriä korkeaa Lobuche Eastin huippua.

Aventura ja Raatamo järjestävät yhteistyössä vuoden mittaisen ryhmävalmennuksen, joka valmistaa sinut fyysisesti ja psyykkisesti edessä odottavaan haasteeseen. Valmennusjakso käynnistyy elokuussa 2022. Jakson aikana treenaat fyysisen kuntosi tehtävän vaatimalle tasolle motivoivassa ryhmässä kokeneiden ammattilaisten opastuksella, kehittäen monipuolisesti suorituskykyäsi ja valmiuksiasi vaativaan vuoristovaellukseen ja vuorikiipeilyyn. Yhteinen projekti huipentuu Nepalin vuorikiipeilymatkaan syksyllä 2023. 

Osallistuminen tälle vuoden valmennusjaksolle ja Nepalin kiipeilymatkalle ei edellytä sinulta urheilutaustaa, kovaa kuntoa tai kiipeilykokemusta. Vuorivalmennusjakso vaatii sinulta kiinnostusta lajiin, intohimoa vuoriin ja sitoutumista harjoitteluun.

Ryhmävalmennuksen sisältö
- Säännölliset ohjatut yhteistreenit kuukausittain
- Omatoimisen harjoittelun ohjelma
- Edistymisen seuranta: yhteiset testit ja työkalut oman harjoittelun seurantaan
- Harjoitusleirit maastossa
- Luennot mm. vuorikiipeilyn fyysisistä ja psyykkisistä vaatimuksista ja harjoittelun perusteista sekä ryhmädynamiikasta ja tiimityöskentelystä retkikuntatoiminnassa
- Sosiaalinen treenialusta: yhteisen keskustelun mahdollistava ryhmä, jonka avulla tavoitat myös valmentajasi

Valmentajat
Valmentajina toimivat Aventuran matkanjohtaja, vuorikiipeilijä Anni Penttilä ja Raatamon valmentaja, liikuntafysiologi Jussi Konttinen. 

Anni on kokenut vuorikiipeilijä ja seikkaillut mm. Argentiinan, Himalajan, Tansanian ja Alaskan vuorilla. Mainittakoon myös, että Anni nousi Mt. Everestin huipulle vuoden 2021 keväällä! Vuorikiipeilyn lisäksi Anni harrastaa monipuolisesti urheilua niin polkujuoksun kuin maastopyöräilyn parissa.

Jussi on Raatamon perustaja ja liikuntafysiologi (TtM). Jussilla on 15 vuoden kokemus erityisammatteihin ja vaativissa olosuhteissa tehtäviin suorituksiin liittyvän toimintakyvyn arvioinnista ja kehittämisestä. Raatamossa Jussi on erikoistunut tavallisten ihmisten valmentamiseen epätavallisiin suorituksiin.

Lue lisää valmennuksesta täältä.


MATKAN KESTO 18 päivää, perillä 16 yötä, vaellus 14 pv
MATKAN HINTA 4 250 € / Valmennusohjelma 760 € / Lobuche East 3490€ / Hinta yhteensä 4250€
LÄHDÖT
  • 02.10.2023–19.10.2023 LOPPUUNMYYTY
VARAA MATKA
  •  
    Kari Heimonen
KYSY MATKASTA - VARAA TAPAAMISAIKA