Omien toiveiden mukaisesti räätälöidyt matkat / Etelämanner

Risteilymatka | Quark Expeditions
Ushuaia–Etelämanner (Ocean Endeavour)

Argentiina | Etelämanner  
Buenos Aires | Ushuaia | Drakensalmi | Eteläiset Shetlandsaaret ja Antarktiksen niemimaa | Drakensalmi

Alkaen 7 690 €


Vuonna 1991 perustettu Quark Expeditions on erikoistunut tutkimusmatkailijaristeilyihin Antarktikselle eli Etelämantereelle ja sitä ympäröiville Eteläisen jäämeren saarille. Yhtiöllä on käytössään suurimmat ja monipuolisimmat laivastot, joita alueella liikkuu. Laivastoon kuuluu myös ainut ydinkäyttöinen jäänmurtaja, joka seilaa pohjoisnavalla.

Valtavaa Etelämantereen maa-aluetta ympäröivät jäiset merivirrat ja jylhät jäävuoret. Tunnelma seitsemännellä maanosalla on tyyni ja rauhallinen; Antarktiksella ei ole lainkaan pysyvää ihmisasutusta.

Kaikilla Quark Expeditionsin matkoilla on laaja valikoima ulkoaktiviteetteja kuten melontaa, vuorikiipeilyä ja hiihtoa. Jäänmurtajia pienempi koko mahdollistaa sen, että laivat pääsevät kulkemaan pienempiin kanaviin ja lahdenpoukamiin, ja näin ollen tutustumaan alueen uniikkiin eläimistöön. Antarktis luo kodin miljoonille pingviineille sekä tuhansille hylkeille ja valaille. Polar Adventure -laivat on varustettu kumiveneillä, joiden kyydissä pääsee tutustumaan rannikkoon.

Laivat ovat kooltaan suhteellisen pieniä – matkustajia kuhunkin alukseen mahtuu noin 200.

ESIMERKKI: Antarctic Explorer: Discovering the 7th Continent, 11 päivää

Risteily on erinomainen tutustumistapa ensimmäistä kertaa Etelämantereelle matkustavalle. Matkan aikana tulevat tutuiksi Antarktiksen niemimaan kohokohdat. Laivalla on mukana luennoitsijoita ja asiantuntijoita, jotka kertovat alueen eläimistöstä ja ympäristöstä. Valaat, hylkeet ja pingviinit ovat tämän eksoottisen elinympäristön asukkeja. Laivamatka alkaa ja päättyy Argentiinan Ushuaiaan, maailman eteläisimpään kaupunkiin.

MATKAN KESTO 14 päivää, perillä 11 yötä
MATKAN HINTA Alkaen 7 690 €, 2hh:ssa
PYYDÄ TARJOUS
  •  
    Sami Blomberg
KYSY MATKASTA - VARAA TAPAAMISAIKA