Sami Blomberg

VARATOIMITUSJOHTAJA • GENERAL MANAGER
Aventurassa vuodesta 2008 • Employed at Aventura since 2008

ERITYISOSAAMINEN • SPECIALTY
Maailmanympärimatkat, hyvinvointimatkat, luksusmatkatuotteet • Round the world trips, wellness and luxury travel products

+358 207 435 105sami.blomberg@aventura.fi

Sami on kehittnyt Aventuran toimintoja jo toistakymment vuotta yhdess yrityksen omistajan Teron kanssa

Sami on Aventuran varatoimitusjohtaja ja vastaa kaikista yhteistyösopimuksista. Alunperin hän tuli Aventuraan maailmanympärimatkasuunnittelun eksperttinä. Nykyään Samilla on erinomainen osaaminen myös kulttuuri- ja luontomatkojen sekä aktiivi- ja hyvinvointimatkojen suunnittelusta. Luksusmatkatuotteiden kysyntä kasvaa koko ajan ja myös tällä alueella Sami pyrkii kehittämään Aventuran jo ennestään laajaa osaamista.

Yhdessä myyntitiimin kanssa hän vastaa, että sinunkin matkasi kulkee juuri niin kuin on suunniteltu. Koulutukseltaan hän on ammattikorkeakoulusta valmistunut liikunnanohjaaja, erikoistumisaineena luontoliikunta. Samin suosikkikohdemaita ovat mm. Filippiinit, Bhutan, Japani, Australia, Uusi-Seelanti, Mosambik, Ruanda, Etelä-Afrikka, Myanmar ja Brasilia.

Matkoilla Samin intohimoihin kuuluu paikalliseen ruoka-, viini- ja olutkulttuuriin tutustuminen. Mikäli kohteen olosuhteet sallivat, hän lähtee mielellään snorklaamaan, sukeltamaan, melomaan tai surffaamaan. Vaellus, pyöräily ja erilaiset hiihtolajit ovat myös lähellä sydäntä.