• LUKSUSMATKA
  Seychellit
 • LUKSUSMATKA
  Seychellit
 • LUKSUSMATKA
  Seychellit
 • LUKSUSMATKA
  Seychellit
 • LUKSUSMATKA
  Seychellit
 • LUKSUSMATKA
  Seychellit
 • LUKSUSMATKA
  Seychellit
 • LUKSUSMATKA
  Seychellit
 • LUKSUSMATKA
  Seychellit
 • LUKSUSMATKA
  Seychellit
 • LUKSUSMATKA
  Seychellit
 • LUKSUSMATKA
  Seychellit
Omien toiveiden mukaisesti räätälöidyt matkat / Intian valtameren saaret

Luksusmatka – Seychellit

Seychellit  
Praslin | Mahe

Hinta alk. 6 890 € / hlö, 2 hh


Intian valtameressä sijaitseva Seychellien saariryhmä on yksi maailman suosituimmista hemmottelumatkakohteista.

Lämpötila Seychelleillä on ympärivuotisesti +25 ja +30 asteen välillä. Vähäsateisin matkustussesonki on toukokuusta lokakuuhun. Joulukuusta maaliskuussa saarille saapuu monsuunisateita usein sadehetki osuu myöhäisiltaan tai yöaikaan, joten se ei useinkaan häiritse rantapäivien viettoa.

Seychelleillä 115 saarta, joista vain 33 on asuttuja. Turismin kannalta tärkeimmät saaret ovat pääsaari Mahé, jonne kaikki kansainväliset lennot laskeutuvat. Mahélla on maailman pienin pääkaupunki, Victoria, josta löytyy peräti kahdet liikennevalot. Mahèn saarella on 75 hiekkarantaa ja paljon hotellivaihtoehtoja luksuksesta ns. perheiden pitämiin pikkuhotelleihin ja apartmentteihin.

Praslinin saarin on toiseksi suurin saari, Eedenin puutarhaksikin kutsuttu. Praslinilla kasvaa suuri coco de mer-pähkinä. Praslinilta löytyy upeita hiekkarantoja, hyvätasoisia hotelleja, kuten Constance Lemuria, jolla on Seychellien ainoa 18-reikäinen golfkenttä.

La Digue on neljänneksi suurin saari, jossa elo on verkkaista; liikkuminen tapahtuu joko jalkaisin, polkupyörillä tai härkävankkureilla. La Diguen saarella on mm. maailman kauneimmaksi rannaksi monesti tituleerattu La Source D´Arcent, jonka karstikivikalliot ovat kaikkien kuvauslistan "must".

Lukuisia pieniä yhden hotellin saaria ovat mm. Denis, North, Frégate ja Silhouette. Alphonse-saarella on yhdet maailman parhaista kalastusvesistä, paikka on tunnettu varsinkin perhokalastuksestaan.

Esitetyt matkapaketit ovat esimerkkejä; jatkopäivät ja kaikki toivotut muutokset matkaohjelmaan on mahdollista järjestää. Tiedustele tarkemmin vaihtoehdoista toimistoltamme.

Matkan kesto
13 päivää, perillä 10 yötä
Matkan hinta
Alkaen 6 890 €/hlö, 2hh:ssa (28.05.-30.06.)
PYYDÄ TARJOUS
 •  
  Sami Blomberg
KYSY MATKASTA - VARAA TAPAAMISAIKA

Matkainfo

Matkaohjelma

Kaksi saarta | 13 päivää, perillä 10 yötä
Päivät 1–2| Lennot Helsinki – Seychellit
Päivät 2–7| Praslin 5 yötä, Constance Lemuria
Päivät 8–12 | Mahe 5 yötä, Constance Ephelia
Päivät 12–13 | Lennot Seychellit – Helsinki

Joka päivä puolihoito (aamiainen ja päivällinen, ei juomia)

Kuljetukset
Yksityiset lentokenttäkuljetukset molemmilla saarilla.

Lennot
Matkan hinta on laskettu esimerkkilentoreitin mukaan.

Qatar Airways:
Helsinki – Doha 16.25-23.20
Doha – Mahé 02.40-09.10
Mahé – Doha 18.10-22.40
Doha – Helsinki 01.45-06.55
Tiedustelethan lentovaihtoehtoja toimistoltamme.
Hintaan sisältyy
- Kaukolennot turistiluokassa veroineen
- Matkatavarat
- Mahdolliset saarien väliset lennot
- Mainitut majoitukset tai vastaavat kahden hengen uima-altaallisessa villassa
- Puolihoito (aamiainen ja päivällinen, ei juomia)
- Yksityiset lentokenttäkuljetukset
- Viimeisenä päivänä huoneen myöhäinen luovutus.
Hintaan ei sisälly
- Käsittelykulu 35 €/hlö
- Seychellien ympäristövero (kts. tarkennukset kohdasta "Huomioitavaa")
- Tipit ja muut henkilökohtaiset kulut
- Matkavakuutus
- Muu mainitsematon.

---
Alkaen-hinnat ovat esimerkkihintoja, ja ne on laskettu halvimpien lentoluokkien mukaisesti sekä huomioiden aikaisen varaajan edut (varaus vähintään 60 päivää ennen matkaa).

Laskemme jokaisen matkapaketin asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten jokainen matka on uniikki. Pyydä tarjous unelmamatkallesi!

Myös lukuisia muita hotellivaihtoehtoja.

Kohde-esittelyt

 

SeychellitPinta-ala
455 km²

Asukasluku
96000

Pääkaupunki
Victoria

Uskonto
kristinusko (katolisia 82%), hindulaisuus, islam, adventtilaisuus

Kieli
englanti, ranska ja seychellien kreoli

Hallitusmuoto
tasavalta

Saarivaltio sijaitsee noin 1600 kilometriä Afrikan mantereesta itään. Seychellit koostuu 115 saaresta, joista 33 on asuttuja. Seychellit tunnetaan kirkkaista vesistään, hienosta hiekastaan ja rauhallisista rannoistaan. Saarilta löytyykin hienot lomavaihtoehdot moniin erilaisiin toiveisiin, niin pariskunnille kuin perheillekin.

Seychellit on ympärivuotinen lomakohde. Lämpötila päiväntasaajan läheisyydessä sijaitsevilla saarilla on ympärivuotisesti +25 ja +30 asteen välillä. Joulukuusta maaliskuuhun saarille saapuu monsuunisateita usein sadehetki osuu myöhäisiltaan tai yöaikaan, joten se ei useinkaan häiritse rantapäivien viettoa.

Suurin saarista on Mahé, jolla myös valtion pääkaupunki Victoria sijaitsee. Valtion talous rakentuu pitkälti turismin varaan. Toinen tärkeä tulonlähde paikallisille on kalastus.

Intian valtameressä sijaitseva Seychellien saariryhmä on yksi maailman suosituimmista hemmottelukohteista. Palmujen reunustamat hiekkarannat, kirkkaat vedet saarten ympärillä sekä leppoisan rento meininki takaavat onnistuneen rantaloman.

Pääsaari Mahén ohella enemmistö asiakkaistamme vierailee Praslinin ja La Diguen saarilla. Monet jatkavat lisäksi pienemmille hotellisaarille mm. Denis, Silhouette, Sainte Anne, Frégate tai North.

Praslin

Suosittu lomasaari Praslin, jota myös kutsutaan nimellä Ïle de Palme (Palmusaari), sijaitsee 34 kilometriä koilliseen Mahésta ja on Seychellien toiseksi suurin saari. Lennot saarelle kulkevat pääsaaren kautta. Praslin on 4 kilometriä leveä ja 11 kilometriä pitkä. Saarella asuu vakituiseen muutama tuhat ihmistä, jotka suurimmaksi osaksi työskentelevät turismin tai kalastuksen parissa.

Saari on täynnä upeita rantoja kristallin kirkkaiden vesien äärellä. Praslinilla sijaitsee Anze Lazio -ranta, joka on äänestetty yhdeksi maailman parhaista ja kauneimmista rannoista. Tämä saari on tunnettu harvinaisesta coco de mer -palmustaan, joka tuottaa maailman isoimpia pähkinöitä sekä harvinaisista lintulajeistaan. Vaikka saarella tänä päivänä on monia hotelleja, saarelta löytyy kuitenkin paljon kaunista luontoa.

Voi vierailla Vallée de Mai -kansallispuistossa, joka on UNESCOn maailmanperintökohde. Päiväretkikohteeksi voi valita myös La Diguen tai jonkin muun viehättävistä pienistä naapurisaarista, joihin pääset Praslinilta veneellä.

HOTELLIT

Constance Lemuria (5)

Constance Lemuria on Green Globe sertifioitu luksushotelli Praslinin saarella. Sen 18-reikäinen golfkenttä on ainutlaatuinen Seychelleillä. Modernilla muotoilulla ja korkealaatuisilla materiaaleilla rakennettu Constance Lemuria vastaa laadusta ja ainutlaatuisesta luonnosta nauttivan vieraan odotuksiin.

 

Lemuriassa voit yöpyä tilavissa ja ylellisissä junior- (52m2) - tai senior sviiteissä (115m2) sekä suuremmissa villoissa. Kaikkien huoneiden varusteluun kuuluu ilmastointi, tee-/kahvinkeittomahdollisuus, minibaari, satelliitti TV kattavalla elokuvavalikoimalla ja musiikilla sekä DVD soittimella, iPod liitäntä, langaton internet-yhteys, tallelokero, puhelin, tilava kylpyhuone ja wc, hiustenkuivaaja, kalustettu terassi/parveke sekä 24h huonepalvelu. Suuremmissa villoissa on myös oma uima-allas ja auringonottotuolit. 
 
Hotellin monipuolinen ravintolavalikoima tarjoaa herkullisia makuelämyksiä. Voit nauttia kansainvälisiä makuja The Legend ravintolan monipuolisesta aamiais- / illallisbuffetista. À la carte illallista tarjoillaan merellisiä kreolimakuja edustavassa The Nestissä ja ranskalaista keittiötä edustavassa Divassa. Takamaka rantaravintolassa voit nauttia jääkylmiä drinkkejä sekä pikkusuolaista jalat rantahiekassa. Kiireisimpänä sesonkina suosittelemme pöytävarausten tekemistä ravintoloihin etukäteen. 

Constance Spa on rauhan ja seesteisyyden keidas. Rentoudu, virkistäydy, detox, syväpuhdista tai yksinkertaisesti vain nauti - mitä tahansa valitsetkin, kaikki hoidot räätälöidään mieltymystesi mukaan. Tarjolla on kattava valikoima mm. Constance Spa Classic -hierontoja, kasvohoitoja ja vartalohoitoja. Kaikissa hoidoissa käytetään aromaattisia luonnontuotteita, jotka ovat saaneet inspiraationsa Intian valtameren kasveista. Jokainen hoito saattaa mielesi ja kehosi täydelliseen rentoutumiseen ja tasapainoon.

Lemurialla on Seychellien ainoa 18-reikäinen championship tason golfkenttä. Marc Antoine Farryn ja Rodney Wrightin suunnittelema kenttä on avattu vuonna 2000 ja se kattaa 18 reikää mukaan lukien ”jaw-dropping” yllättävän 15 reiän, joten haastetta riittää kokeneemmallekin pelaajalle. Kenttä ja golfauto on käytössä kentän aukioloaikojen puitteissa ja halutessaan myös opetustunnit onnistuvat paikallisten ammattitaitoisten opettajien johdolla. Kiireisimpänä sesonkina suosittelemme lähtöaikojen varaamista etukäteen.

 

Spa-hoitojen ja golfin lisäksi hotelli tarjoaa muita aktiviteettejä kuten tennistä, maastopyöräilyä ja paljon erilaisia vesiaktiviteetteja kuten purjehdusta ja sukellusta. Tämä alue tunnetaan yhtenä maailman parhaista sukelluskohteista Seychellien saaristoa koskevien tiukkojen suojelusääntöjen ansiosta. Tutustu Intian valtamereen ja sen merenalaiseen elämään hienojen graniittiriuttojen ja paikallisten hylkypaikkojen ympärillä Lemurian edustalla. Aloittelijat sekä edistyneemmätkin sukeltajat voivat nauttia sukelluksista PADI-ohjaajiemme kanssa. Erilaisia PADI- ja CMAS-sukelluskursseja on myös tarjolla lisämaksusta.

 

Hotelli sopii loistavasti niin golffareille, pariskunnille kuin lapsiperheillekin.


Hotellin kotisivut


Mahe

Vaikka Mahé on Seychellien suurin saari ja saariryhmän taloudellinen ja poliittinen keskus, se on kuitenkin säilyttänyt charminsa ja kauneuden. Mahén luonto on näyttävä, sillä rantojen lisäksi saari on vuoristoinen ja vehreä.

Tällä 27 kilometriä pitkällä saarella on yli 75 eri ranta-aluetta. Mahén luonto on näyttävä, sillä rantojen lisäksi saari on vuoristoinen. Sen korkein piste, Morne Seychellois, sijaitsee 905 metrin korkeudella merenpinnasta. Kaikki eurooppalaiset matkaajat saapuvat Seychelleille Mahén kautta, sillä ainoa kansainvälinen lentokenttä sijaitsee lähellä sen pääkaupunki Victoriaa. 

Päivisin Mahé tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja ja saari onkin pullollaan sukellus- sekä vesiurheilukeskuksia. Vesimoottoriurheilusta kiinnostuneille saaren pohjoisosa tarjoaa parhaat palvelut. Mahé tarjoaa monenlaista majoitusta guest houseista aina viiden tähden hotelleihin. Myös yöelämä on vilkkaampaa kuin muilla saarilla. Mahélla on kaksi casinoa, ravintoloita, elävää musiikkia sekä muutama yökerho Victoriassa. Mahén saarella voit valmiiden retkien lisäksi vuokrata auton, sillä julkinen liikenne on melko vähäistä. 

HOTELLIT

Constance Ephelia (5)

Tasokas ja suurehko hotelli Mahen länsirannalla. 313 tilavaa huonetta, villaa ja sviittiä, myös altaallisia 1-3 makuuhuoneen villoja. 2 rantaa ja useita uima-altaita. Intian valtameren suurin SPA hellii aisteja ja kehoa erilaisilla hoidoilla. 5 ravintolaa ja 6 baaria. Aktiviteettitarjonta on runsasta: 4 tenniskenttää, squashkenttä, kuntosali, joogaa, surffausta, kajakkeja, snorklausta, sukellusta, kalastusta, maastopyöriä, seinäkiipeilyä ja köysirata. 40 minuutin ajomatka Mahen lentokentältä. Loistavat häämatka-alennukset!

Hotellin kotisivut


Seychelleille matkustavan hyvä tietää


Maahanpääsy­vaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Seychelleille. Maksuton Visitor Permit saadaan maahan saavuttaessa. Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan. Huom! Muutokset viisumikäytännöissä ja -hinnoissa ovat mahdollisia.


Turvallisuus

Yleistä varovaisuutta kannattaa noudattaa koko matkan ajan. Lisätietoja maassa matkustamisesta saat ulkoministeriön matkustustiedotteesta.


Terveys

Vakuutus
Jokaisella matkalle osallistuvalla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus, joka kattaa sairastapauksessa tai muussa vastaavassa tarpeessa terveydenhoitokulut. Tarkistathan oman vakuutuksesi voimassaolon sekä vakuutuksen peruutusturvan ehdot.
Monilla vaellus- tai sukellusmatkoilla tarvitaan laajempi vakuutus, joka kattaa esim. sukeltamisen tai jäätiköllä liikkumisen. Tarkistathan vakuutuksesi sisällön vakuutusyhtiöstäsi.

Rokotukset ja terveys
Tarkista, että kansallisen rokotusohjelman mukaiset perusrokotuksesi ovat voimassa. Lisäksi suositellaan A- ja B-hepatiittirokotusta. Mikäli Seychelleille saavutaan keltakuumeen esiintymisalueelta, tulee maahan saavuttaessa esittää keltakuumerokotustodistus.


Sähkö ja pistorasia-standardit

Sähkövirta on Seychelleillä 240 V. Pistorasia on samanlainen kuin Englannissa, joten suomalaisiin pistorasioihin käytettäviin laitteisiin tarvitaan adapteri.


Ruoka ja Juoma

Seychellien ruokakulttuurissa yhdistyvät kiinalainen, intialainen ja ranskalainen keittiö. Mausteista käytettyjä ovat valkosipuli, inkivääri, kookos sekä chili. Yleisempiä ruoka- aineita on mustekala, jota tarjoillaan mm. curryna. Kalaa on monesti tarjolla ja se tarjoillaan yleensä kokonaisena. Seychellien keittiön erikoisuus ovat suuret lepakot, joiden liha grillataan tai tarjoillaan curryna.

Yleisesti Seychellien hanavesi on juomakelpoista. Pyörremyrskyjen jälkeen kannattaa vältää hanaveden juontia vesisäiliöiden saastumisen varalta.


Ilmasto ja Sää

Seychellien saariryhmä sijaitsee päiväntasaajan eteläpuolella Intian valtameressä länsiosassa. Saarilla on merellisen kostea, trooppinen ilmasto ja lämpötila pysyttelee noin 25 - 30 asteen tietämillä ympäri vuoden. Kaakosta suuntaavat tuulet vallitsevat saarilla touko-lokakuun aikana. Tämä on Seychelleilla kuivempaa aikaa, joskin tuulet voivat aiheuttaa puuskittaista merenkäyntiä. Marraskuun aikana tuulet vaihtuvat luoteisiksi ja tuovat mukanaan sadekauden. Sateisinta aikaa saarilla ovat joulu- ja tammikuu, jolloin tuulet ovat leudommat ja aurinko kuumimmillaan.

Pasaatituulet määrittävät Seychelleillä myös merilevän kulkeutumisen aaltojen mukana, ja on vuodenajasta riippuvaista mille rannoille merilevää todennäköisimmin ajautuu. Etäisyydet saarilla ovat kuitenkin verrattain lyhyitä, joten merilevästä vapaa ranta ei yleensä ole kaukana.

Sääoloja arvioidessa on hyvä pitää mielessä, että kuten muuallakin, myös Seychelleillä ilmasto voi olla arvaamaton eikä säätila välttämättä noudata totuttuja kaavoja.


Pankkiasiat

Valuuttana on Seychellien rupia (SCR). Tarkista saatavuus ja kurssi www.forex.fi.
Pankkiautomaatteja on Mahella, Praslinilla sekä La Diguella. Luottokorteista Visa, MasterCard ja Amex käyvät useimmissa paikoissa. Myös euroilla voi maksaa useissa paikoissa.

Tipit
Monissa paikoissa (ravintolat, taksit yms.) laskun hintaan sisältyy noin 5 – 10% suuruinen palvelumaksu. Tippiä voi antaa hyvästä palvelusta oman harkinnan mukaan.


Yleiset ohjeet

Valokuvaus
Ihmisiä valokuvatessa on aina kohteliasta kysyä kohteelta lupaa ennen kuvan ottamista.

Matkapuhelimet
Tarkistathan matkapuhelimesi kuuluvuuden ja hinnat operaattoriltasi. Seychellien suuntanumero on +248.

Aikaero
Seychellien aikaero Suomeen on kesällä +1 tunti ja talvella +2 tuntia.

 • Valtiot/Seychellit/2020/luksus/ephelia-seychelle-architecture-main-building-3
 • Valtiot/Seychellit/2020/luksus/ephelia-seychelles-2016-sommellerie
 • Valtiot/Seychellit/2020/luksus/ephelia-seychelles-2017-ab-presidential-villa-02
 • Valtiot/Seychellit/2020/luksus/ephelia-seychelles-hill-side-villa-19
 • Valtiot/Seychellit/2020/luksus/ephelia-seychelles-pool-view-9
 • Valtiot/Seychellit/2020/luksus/lemuria-seychelles-2016-ab-pool-villa-no-1-lounge-crop
 • Valtiot/Seychellit/2020/luksus/lemuria-seychelles-2017-wedo-38
 • Valtiot/Seychellit/2020/luksus/lemuria-seychelles-2019-jt-golf-09_hd
 • Valtiot/Seychellit/2020/luksus/lemuria-seychelles-2019-jt-pool-01_hd
 • Valtiot/Seychellit/2020/luksus/lemuria-seychelles-pool-view-11
 • Valtiot/Seychellit/2020/luksus/lemuria-seychelles-presidential-villa-18
 • Valtiot/Seychellit/2020/luksus/lemuria-seychelles-u-spa-constance-1