Omien toiveiden mukaisesti räätälöidyt matkat / Singapore

Sukellusmatka Indonesiassa
Bunaken, Manado ja Singapore

Indonesia | Singapore  
Bunaken | Manado | Singapore

Matka kattaa Bunakenin upeat sukellusvedet, Manadon lähialueen monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet sekä Singaporen mielenkiintoiset kaupunkipäivät.

Bunaken National Marine Park kattaa kokonaisuudessaan lähes 90 000 hehtaaria. Puiston viiden saarten ympärillä ja Manadon lahdella on yhteensä yli 40 maailmankuulua sukelluskohdetta. Kansallispuiston pystysuorilta seinämiltä löytyy maailman rikkain merielämä. Puiston vesissä elää mm. yli 1000 riuttakala-, 400 koralli- ja 7 jättisimpukkalajin edustajia. Bunaken National Marine Park onkin ehdolla Unescon maailman perintökohteeksi maailman rikkaimpana vesistönä.

Puiston riutoilla elää myös noin metrin mittaisia jättiläissimpukoita sekä dugongeja eli ns. merilehmiä. Merilehmät laiduntavat matalikon meriruohikoilla ja paras mahdollisuus nähdä niitä on täydenkuun aikaan. Meren syvyyksissä elää kaksi eri lajin elävää fossiilia, nautilus (helmivene) ja coelacanth (varsieväkala). Delfiinit ja pilottivalaat ovat tuttu näky veneilijöille, mutta veneretkellä voi kohdata myös muuttomatkalla olevia ryhä- ja miekkavalaita sekä kaskelotteja.

Sukellus alueella on ympärivuotista. Ilmasto on trooppinen, lämpötila vaihtelee 25°C ja yli 30°C välillä vuodenajasta riippuen. Huhtikuusta marraskuuhun on kuiva kausi, jolloin vallitsevat tuulet puhaltavat kaakosta ja meri on yleensä tyyni. Joulukuusta maaliskuuhun vallitseva tuuli puhaltaa luoteesta ja tuo mukanaan ajoittaisia sateita. Veden lämpötila vaihtelee 27°C ja 30°C välillä ja näkyvyys 15 metristä yli 30 metriin. Myös Singapore on kohteena ympärivuotinen. Suurimmat sateet tavataan loppuvuonna välillä marrastammikuu.

MATKAN KESTO 11 päivää, perillä 9 yötä
MATKAN HINTA Alkaen 2 290 €/hlö, 2hh:ssa
PYYDÄ TARJOUS
  •  
    Sanna Länsivierto
KYSY MATKASTA - VARAA TAPAAMISAIKA

Kuvia matkalta

  • 096-Singapore-Combo/d2/1
  • 096-Singapore-Combo/d2/2