• OPASTETTU KIERTOMATKA
  Suuri eteläisen Amerikan kiertomatka: Chile, Paraguay, Uruguay, Argentiina ja Brasilia
 • OPASTETTU KIERTOMATKA
  Halki Etelä-Amerikan: Chile, Paraguay, Uruguay ja Argentiina
 • OPASTETTU KIERTOMATKA
  Argentiina, Paraguay ja Brasilia
 • OPASTETTU KIERTOMATKA
  Perun kiertomatka: Inkojen poluilla
 • OPASTETTU KIERTOMATKA
  Suuri Perun kiertomatka
 • OPASTETTU KIERTOMATKA
  Perun ja Bolivian kohokohdat
 • OPASTETTU KIERTOMATKA
  Suuri Kolumbian kiertomatka
 • OPASTETTU KIERTOMATKA
  Kolumbian ja Panaman kiertomatka
 • OPASTETTU KIERTOMATKA
  Ecuadorin ja Galápagosin luontoihmeet

Ihastu Etelä-Amerikkaan – värejä, rytmejä, luonnon ihmeitä ja kulttuurien kirjoa

Anna meidän viedä sinut seikkailulle Aventuran syntysijoille, Latinalaiseen Amerikkaan!

Tiesitkö, että teemme suomalaisen matkanjohtajan opastamia kiertomatkoja Venezuelaa lukuun ottamatta jokaiseen Etelä-Amerikan valtioon? Matkanjohtajamme ovat Latinalaisen Amerikan tuntijoiden kärkikastia, ja moni heistä on asunut alueella vuosia: Petri Jaakkola, Ismo Lätti, Christian Tello, Pekka Virtanen

Tutustu kanssamme Etelä-Amerikan timanttisimpiin kohteisiin: Machu Picchun inkarauniot Perussa, Galàpagossaarten ainutlaatuinen luonto Ecuadorissa, Patagonian rosoiset erämaat Chilessä ja Argentiinassa, sademetsän läpi kulkeva Amazonjoki Brasiliassa... Andien vuoristo tarjoaa upeita polkuja vaellettavaksi ja lukuisia huippuja kiivettäväksi; kohteisiimme kuuluvat mm. Cotopaxi, Chimborazo ja Aconcagua. Myös Iguassun putoukset, Argentiinan ja Chilen viinialueet, Brasilian hienot hiekkarannat sekä Buenos Airesin ja Rio de Janeiron metropolit ovat Lattareiden parhaimmistoa.

Tunnemme hyvin kohteemme – olemme olleet siellä itse. Varaa paikkasi kiertomatkaltamme tai ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua suunnittelemaan onnistuneen unelmiesi matkan Etelä-Amerikkaan.

Opastetut kiertomatkat

Kokenut suomalainen matkanjohtaja, ryhmäkoko aina mukavan pieni

Suuri eteläisen Amerikan kiertomatka: Chile, Uruguay, Argentiina, Paraguay ja Brasilia

Matka kuljettaa sinut halki Etelä-Amerikan kulttuurista toiseen, Tyynenmeren tyrskyistä Atlantin aalloille yhdistäen kaksi lyhyempää eteläisen Amerikan matkaa: Halki Etelä-Amerikan sekä Argentiina, Paraguay ja Brasilia.

Matkanjohtaja Ismo Lätin johdolla saat kokea Etelä-Amerikan parhaimmillaan. Tutustumme viiteen persoonalliseen latinovaltioon, joissa kierrämme valtavasti kauniita siirtomaa-aikaisia kortteleita ja saamme kohdata niin perinteiden, ruokakulttuurin kuin nykypäivän elämänkin erot valtiosta toiseen kulkiessamme. Tervetuloa mukaan!

Suuri eteläisen Amerikan kiertomatka
8.11.–26.11.2023 | 28.1.–15.2.2024

TUTUSTU MATKAAN

Halki Etelä-Amerikan: Chile, Uruguay ja Argentiina

Etelä-Amerikkaa parhaimmillaan. Kauniita siirtomaahenkisiä kortteleita, kulinaristisia nautintoja, reheviä viiniviljelmiä maistiaisineen ja tangon tulisuutta. Matkanjohtajana Ismo Lätti.

8.11.–19.11.2023 | 28.1.–8.2.2024

TUTUSTU MATKAAN

Argentiinan, Paraguayn ja Brasilian kiertomatka

Argentiinan tyylikäs Buenos Aires, vähemmän matkaillun Paraguayn Asunción ja jesuiittojen historia sekä valtavat Iguassun putoukset ja Brasilian kuuman rytmikäs Rio de Janeiro odottavat. Matkanjohtajana Ismo Lätti.

14.11.–26.11.2023 | 3.2.–15.2.2024

TUTUSTU MATKAAN

Perun kiertomatka: inkojen poluilla

Peru oli aikoinaan inkojen mahtava imperiumi, joka jätti jälkimaailmalle useita mielenkiintoisia mysteereitä. Lähde mukaamme hienolle vaellukselle kuuluisaa Inkapolkua pitkin Machu Picchulle. Machu Picchun ohella matka esittelee Perun hienoimmat kohteet kahdessa viikossa. Siirtomaa-ajan arkkitehtuuristaan tunnettu Arequipan kaupunki, maailman syvin kanjoni Colca kondorikotkineen, legendaarinen Titicacajärvi sekä upea, Unescon maailmanperintökohteisiin lukeutuva Cuscon kaupunki. Näiden huippuhetkien ohessa tutustumme ketsua- ja aymara-kansojen värikkääseen elämänmenoon ja Andien sykähdyttävään luontoon. Seuraavan matkan matkanjohtajana toimii Christian Tello.

Perun kiertomatka: inkojen poluilla
25.10.–7.11.2023 | 11.4.–24.4.2024

TUTUSTU MATKAAN

Suuri Perun kiertomatka

Machu Picchun ohella matka esittelee Perun hienoimmat kohteet kahdessa viikossa. Tämä matka ei sisällä Inkapolkua, vaelluksen sijaan kuljemme Machu Picchun juureen junan kyydissä. Matkanjohtajana Christian Tello.

25.10.–7.11.2023 | 11.4.–24.4.2024

TUTUSTU MATKAAN

Perun ja Bolivian kohokohdat

Kiertomatka esittelee Perun ja Bolivian hienoimmat ja tunnetuimmat nähtävyydet ja Andien alueen kulttuuria inkojen elämästä espanjalaisten siirtomaa-aikoihin. Matkanjohtajana Christian Tello.

1.11.–13.11.2023 | 18.4.–30.4.2024

TUTUSTU MATKAAN

Muita suomalaisen matkanjohtajamme opastamia Etelä-Amerikan kiertomatkoja

Suuri Kolumbian kiertomatka

Kattava kiertomatka kauniiseen sekä luonto- ja kulttuuririkkaaseen Kolumbiaan. Matkanjohtajana Petri Jaakkola.

31.10.–9.11.2023

TUTUSTU MATKAAN

Kolumbian ja Panaman kiertomatka

Laajan Kolumbian kierroksen tehtyämme lennämme Panamaan. Pääkaupunkiin tutustumisen jälkeen vierailemme kuuluisalla Panaman kanavalla. Matkanjohtajana Petri Jaakkola.

31.10.–13.11.2023

TUTUSTU MATKAAN

Ecuadorin ja Galápagosin luontoihmeet

Mantereen puolella tutustumme Quitoon ja matkaamme yli Andien Papallactan kuumille lähteille ennen kuin suuntaamme Galápagosin saarille kuudeksi yöksi. Matkajohtajana luontomatkojen asiantuntija, Pekka Virtanen.

27.11.–7.12.2023

TUTUSTU MATKAAN

Suriname, Guyana, Trinidad ja Tobago sekä Curaçao

Etelä-Amerikan koilliskulman Suriname ja Guyana ovat mielenkiintoiset luontokohteet, jonne turistimassat eivät ole vielä löytäneet. Tämä upea matka yhdistää Surinamen ja Guyanan Karibianmeren Trinidad ja Tobagon sekä Curaçaon saariin. Matkanjohtajana Petri Jaakkola.

3.3.–15.3.2024

TUTUSTU MATKAAN

Opastetut kiertomatkat, suomalainen matkanjohtaja

Tarjonnassamme on suomalaisen matkanjohtajan opastamia kiertomatkoja 122:ssä kaukomaiden valtiossa. Ryhmäkokomme ovat miellyttävän pieniä ja suomalaiset matkanjohtajamme ovat kokeneita matkailun ammattilaisia. Oman matkanjohtajamme ohella matkaajia palvelevat luotettavat paikallisoppaat. Aitoja kohtaamisia, uskomattomia elämyksiä.

KATSO AVENTURAN OPASTETUT KIERTOMATKAT