Olemme Matkamessujen vastuullisuuskilpailun finaalissa!

Tammikuussa Helsingissä järjestettävien Matkamessujen vastuullisuuskilpailun finalistit on valittu, ja meillä on suuri ilo olla viiden finalistin joukossa.

Vastuullisuuskilpailuun haettiin tuotteita tai palveluita, joissa vastuullisuus on keskiössä, ja jotka toimivat hyvinä esimerkkeinä ja suunnannäyttäjinä ja edelläkävijöinä muille. Ammattiraati valitsi ehdokkaista viisi parasta ehdotusta, jotka kilpailevat vastuullisuuskilpailun pitchausfinaalissa Matkamessujen ammattilaispäivänä 18.1.2024. Finaalissa ovat lisäksemme Ab Kasnäsudden Oy, Haltia Lake Lodge, Scandic Hotels ja Viking Line – olemme siis erittäin kovassa seurassa!

Vielä ehdit hankkia pukinkonttiin matkalahjakortin!

Onko hienompaa joululahjaa kuin unohtumattomat elämykset maailmalla? Hanki siis joululahjaksi läheisellesi Aventuran matkalahjakortti!

Lahjakortin voi käyttää mihin tahansa Aventuran opastettuun kiertomatkaan tai räätälöityyn matkaan, ja se on voimassa kaksi vuotta ostohetkestä. Emme veloita lahjakortin oston yhteydessä mitään kuluja tai palvelumaksuja.

Kiertomatkasuosituksiamme ensi vuodelle

Etelä-Afrikan kiertomatka

Etelä-Afrikan ehdottomat kohokohdat ovat koottuna tälle yhdelle matkalle. Luvassa on unohtumaton safari Pilanesbergin kansallispuistossa kaikkine herkkuineen.

Kapkaupungissa koet Pöytävuoren henkeäsalpaavat maisemat yli kaupungin, Hyväntoivonniemelle asti. Pieni ja viihtyisä Franschhoekin kaupunki on yksi Etelä-Afrikan viiniteollisuuden keskuksista. Franschhoekia pidetään myös tällä hetkellä maan kulinarismin pääkaupunkina.

Kompaktia viikon mittaista matkaa voit halutessasi jatkaa vaikkapa Garden Route -maisematielle tai Krugerin safaripäiville.

28.1.2024–5.2.2024
4.11.2024–12.11.2024

TUTUSTU MATKAAN

Suuri eteläisen Amerikan kiertomatka

Matka kuljettaa sinut halki Etelä-Amerikan kulttuurista toiseen, Tyynenmeren tyrskyistä Atlantin aalloille. Se yhdistää kaksi lyhyempää eteläisen Amerikan matkaa: Halki Etelä-Amerikan sekä Argentiina, Paraguay ja Brasilia.

Tutustumme viiteen persoonalliseen latinovaltioon, kierrämme paljon kauniita siirtomaa-aikaisia kortteleita ja saamme kohdata niin perinteiden, ruokakulttuurin kuin nykypäivän elämänkin erot. Iguassun putousten kuohut ja Rio de Janeiron kuuluisat rannat sekä rytmit ovat hieno päätös kierroksellemme.

30.1.–17.2.2024
6.11.–24.11.2024

TUTUSTU MATKAAN

Intian hyvinvointimatka Keralassa

Lähde hyvinvointivalmentaja, joogaopettaja Karita Aaltosen kanssa tekemään unohtumaton matka Intiaan. Tämän retriitin aikana tulemme tutustumaan niin omaan itseemme kuin aitoon Intiaan. Matka on yhdistelmä todellista seikkailua, villieläimiä, upeita maisemia, kokonaisvaltaista hyvinvointia, joogaa sekä ayurvedisia hoitoja. Ensimmäiset 8 päivää seikkailemme ja loput 4 päivää vietämme ayurveda-keskuksessa hoidoista nauttien.

Tämä matka on jokaiselle, joka haluaa kokea elämänsä seikkailun mahtavassa seurassa, haluaa ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistaan ja nauttia elämästä.

29.2.–13.3.2024

TUTUSTU MATKAAN

Etelä-Korean kiertomatka – kulttuuria ja kirsikankukkia

Tällä upouudella 11-päiväisellä kiertomatkalla pääsemme ottamaan kaiken irti Etelä-Korean kirsikankukkassesongista! Ihastelemme kukkia koko matkan ajan, ja lopuksi vierailemme vielä Yeouidon Cherry Blossom Festivalilla, jossa näemme laajalti kukkaloistoa.

Matka on kiehtova kombo historian lehtien havinaa, sykähdyttäviä luontokohteita, pitkiä perinteitä, eläväistä ruokakulttuuria sekä urbaania elämänmenoa.

Olisiko Korea valintasi maaliskuun kirsikankukkakohteeksi?

20.3.–30.3.2024

TUTUSTU MATKAAN

Suuri Keski-Aasian kiertomatka

Matkalla pääset tutustumaan kaikkiin viiteen Keski-Aasian valtioon. Tutuksi tulevat Turkmenistan, Uzbekistan, Kirgisia, Kazakstan ja Tadžikistan. Kaikki ovat entisiä neuvostotasavaltoja, mutta niiden historia, tavat ja perinteet eroavat paljonkin toisistaan. Keski-Aasian kiertomatka on erittäin kompakti ja mielenkiintoinen kierros – tervetuloa mukaan!

Tämän kiehtovan matkakokonaisuuden voi tehdä myös lyhyempänä Keski-Aasian kiertomatkana. Lue lisää verkkosivuiltamme!

22.3.–8.4.2024

TUTUSTU MATKAAN

Suuri Perun kiertomatka

Machu Picchun ohella matka esittelee Perun hienoimmat kohteet kahdessa viikossa. Koloniaalinen Arequipan kaupunki, maailman syvin kanjoni Colca kondorikotkineen, legendaarinen Titicacajärvi sekä upea Cuscon perinnekaupunki. Näiden huippuhetkien ohessa tutustumme ketsua- ja aymara-intiaanien värikkääseen elämänmenoon ja Andien sykähdyttävään luontoon.

Mikäli haluat Inkapolku-vaellukselle, tutustuthan erilliseen kiertomatkaan Perun kiertomatka: Inkojen poluilla.

11.4.–24.4.2024
23.10.–5.11.2024

TUTUSTU MATKAAN