Marokon vaellusmatka tulossa jälleen keväällä!

Vaellusmatkamme Marokon Toubkal-vuorelle toteutuu taas – seuraava lähtö on jo huhtikuussa, ja jäljellä on vielä muutama vapaa paikka.

Länsi-Marokon viimesyksyinen maanjäristys vaikutti suuresti Atlas-vuoriston alueeseen ja sen asukkaisiin. Kylät on kuitenkin saatu jälleen kuntoon, ja vaeltajat ja matkailijat ovat palanneet seudun upeille patikointireiteille. Matkailijoilla on tärkeä merkitys pienten vuoristokylien elinkeinolle. Lähde sinäkin mukaan!

Tässä sananen Marokon yhteistyökumppaniltamme:

"Terveiset Imililistä, jossa majesteettinen Atlas-vuoristo syleilee taivasta! Odotamme innolla, että pääsette kokemaan vuoristoalueen upeat maisemat, hurmaavat pikkukylät ja vieraanvaraisen berberikulttuurin. Olkoon aikanne Imlilissä unohtumattomia hetkiä ja hienoja kulttuurikokemuksia täynnä."

Nepaliin vuorikiipeilemään vuonna 2024!

Jos mielessä pyörii ajatus vuorikiipeilystä Nepalissa tänä vuonna, kannattaa suunnata katse syksyn lähtöihin Lobuche Eastille sekä Mera Peak & Baruntse -matkallemme.

Tämän kevään lähtö Island Peakille on jo loppuunmyyty, ja 2025-vuodellekin on enää pari paikkaa jäljellä.

Lobuchen-matka on erinomainen vaihtoehto ensimmäiseksi kuusitonniseksi. ja mukaan on mahdollista lähteä vain vaeltamaankin. Reitti kulkee käsittämättömän kuvauksellisen Gokyo-järven kautta ylös Khumbun laaksoon. Mera & Baruntse taas tarjoaa haastetta kokeneemmallekin kiipeilijälle – siellä on mahdollisuus huiputtaa 6400-metrisen Meran lisäksi yli seitsemään kilometriin kohoava Baruntse.

Näillä reissuilla on normaalia pienempi ryhmäkoko, eli kannattaa olla yhteydessä pikapuoliin, jos matka tuntuu ajankohtaiselta.

Nepalin vaellusmatka: Lobuche East (6 119 m) ja Gokyo-laakso

Tartu tilaisuuteen lähteä Nepalin upeimmalle vaellukselle Gokyo-laakson vuoristojärville sekä itäisen Lobuchen huipulle!

Vaelluksen aikana yövymme vuoristokylissä vaellusmajoissa sekä kiipeilyosuuden aikana teltoissa. Matka sopii kokeneille vaeltajille sekä vuoristokiipeilystä kiinnostuneille.

Lähdöt:

4.10.2024–22.10.2024

4.10.2025–22.10.2025

Tutustu matkaan

Everest Base Camp trek for women's right for freedom

Lähde mukaan vaeltamaan naisten oikeuksien puolesta!

Vaelluksemme Everestin kansallispuistossa ja nousu maailman korkeimman vuoren perusleiriin on yksi vaellusreittien klassikoista.

Aventura lahjoittaa jokaisesta matkalle osallistuvasta asiakkaasta 200 euroa Happy Children Home:n toimintaan, joka tukee lastenkodissa asuvien tyttöjen opiskelua Kathmandussa.

Lähtö:

21.4.2024-10.5.2024

Tutustu matkaan

Nepalin vaellusmatka: Mera Peak (6 476 m) ja Baruntse (7 129 m)

Mera Peakin ja Baruntsen klassinen yhdistelmämatka, jolla noustaan molemmille huipuille.

Vaellus sopii kokeneille vuoristossa liikkujille ja toivomme osallistujilta aikaisempaa kokemusta yli 6000 metrin retkikunnista.

Lähtö:

13.10.2024-17.11.2024

Tutustu matkaan