Omien toiveiden mukaisesti räätälöidyt matkat / Vietnam

Vietnam
Ho Chi Minh City, Mekong Delta ja Nha Trangin rannat

Vietnam  
Ho Chi Minh City | Mekong Delta | Nha Trang | Da Lat | Can Tho | Chau Doc

Kaakkois-Aasiassa, Etelä-Kiinan meren sekä Kambozhan ja Laosin välissä sijaitseva Vietnam on nopeasti kasvava matkailukohde. Mielenkiintoisen kulttuurin, monimuotoisten maisemien sekä unelmanomaisten rantakohteiden lisäksi Vietnam tunnetaan myös maailmanlaajuisesti suosiota saavuttavasta ruokakulttuuristaan. Tällä matkalla tutustutaan eteläisen Vietnamin luonto- ja kulttuurikohteisiin, jonka jälkeen loppumatka vietetään rentoutuen Nha Trangin kauniissa rantamaisemissa.

Etelä-Vietnam on ympärivuotinen matkakohde. Sää on trooppinen koko vuoden ja sateisin aika on toukokuusta syyskuuhuun. Monsuunityyppiset sateet saattavat kuitenkin yllättää myös sateisimman ajan ulkopuolella; rankat iltapäiväkuurot yleensä kuitenkin raikastavat muutoin mahdollisesti hyvinkin kuumankosteaa ilmaa.

Kalleimpien hintojen korkeasesonki on joulukuun alkupuolelta maaliskuulle. Joulun ja länsimaisen sekä kiinalaisen uuden vuoden ajalle kannattaa matkavaraukset tehdä hyvissä ajoin. Sateisimpien kuukausien aikana kesäkuusta elokuuhun on edullisin matkustuskausi.

Esitetty matkapaketti on esimerkki; kaikki toivotut muutokset matkaohjelmaan on mahdollista järjestää.

MATKAN KESTO 15 päivää, perillä 12 yötä
MATKAN HINTA Alkaen 2 650 €/hlö, 2hh:ssa
PYYDÄ TARJOUS
  •  
    Sanna
KYSY MATKASTA - VARAA TAPAAMISAIKA