Omien toiveiden mukaisesti räätälöidyt matkat / Brasilia

Suuri Brasilian kiertomatka

Brasilia  
Rio de Janeiro | Manaus | Amazon | Salvador de Bahia

Brasilian kuuman rytmikäs Rio de Janeiro, Amazonin pääkaupunki Manaus ja jokilodgen tunnelma luontoretkineen sekä Salvadorin afrokulttuuri.

Tällä kattavalla Brasilian kierroksella yhdistyy sopiva annos modernia kaupunkikulttuuria, luontonähtävyyksiä ja rantaakin. Amazonin alue on ehdoton Brasiliankävijän kokemus!

Matkaasi voit pidentää esimerkiksi Morro de São Paolon rantapäivillä, Bahian kierroksella tai Pantanalin luontoparatiisilla. Kysythän lisää toimistoltamme.

Matkan kesto
11 päivää, perillä 9 yötä
PYYDÄ TARJOUS
 •  
  Miia Vilppula
KYSY MATKASTA - VARAA TAPAAMISAIKA

Matkainfo

Matkaohjelma

Päivä 1 | Lennot Helsinki – Rio de Janeiro
Päivät 2–3 | Rio de Janeiro 3 yötä
Päivä 4 | Manaus 1 yö
Päivät 5–6 | Amazon-lodge 3 pv/2 yötä
Päivät 7–9 | Salvador de Bahia 3 yötä
Päivät 10–11 | Lennot Salvador de Bahia – Helsinki

Matkan erityispiirteet

• Brasilian kohokohdat yhdellä matkalla
• Kohteista toiseen liikutaan lentäen, enemmän aikaa perillä.

Lennot
Helsinki – Amsterdam 07.00–08.50
Amsterdam – Rio de Janeiro 10.35–19.35
Rio de Janeiro – Manaus 11.35–13.45
Manaus – Brasilia 14.40–19.35
Brasilia – Salvador 21.25–22.20
Salvador – Sao Paulo 13.02–16.45
Sao Paulo – Pariisi 21.10–11.15+1
Pariisi – Helsinki 15.25–19.20
Kaukolennot KLM/Air France
* Huom. Muutokset lentoaikatauluihin ja -reititykseen mahdollisia. Kysythän myös Suomen sisäisiä liittymälentoja toimistoltamme.
Hintaan sisältyy
- Reittilennot economy-luokassa lentoihin sisältyvine veroineen
- Ohjelman mukaiset majoitukset ja ateriat
- Kaikki kuljetukset ja matkaohjelmassa mainitut retket
- Paikallisten oppaiden palvelut kohdemaassa
- Suomenkielinen hätäpäivystyspalvelu (24/7) matkan aikana
- Puuntaimen istutus (yhteistyössä istutapuita.fi kanssa).
Hintaan ei sisälly
- Käsittelykulu 35 €/hlö
- Matkavakuutus
- Viisumit
- Koronavirustestit ja -todistukset
- Mahdollisesti vaadittavat rokotukset ja/tai lääkkeet (esim. keltakuumerokotus)
- Mahdolliset maastapoistumismaksut
- Henkilökohtaiset kulut kuten tipit
- Muu mainitsematon.
* Jos kysymyksiä herää kohdekohtaisista matkadokumenttivaatimuksista (viisumit, rokotustodistukset yms.), toimistotiimimme vastaa mieluusti.

Päiväohjelma

Päivä 1 | Helsinki  Rio de Janeiro
Pestana Atlantica 3+* | A 
Saapuminen illalla Rioon, jossa vastaanotto ja kuljetus hotellille. Matkainfo.

Päivä 2 | Rio de Janeiro 
Pestana Atlantica 3+* | A 
Aamiaisen jälkeen vieraillaan Rion karnevaalien keskuksessa Sambodromossa sekä kuuluisan Maracanan Stadiumin luona, joissa opas kertoo kohteiden merkityksestä. Iltapäivällä teemme opastetun kaupunkikierroksen, joka kohdistuu kaupungin historialliseen ja kaupalliseen keskustaan. Kaupunkikierroksen jälkeen vierailemme Rion kaupungin kupeessa sijaitsevassa Tijucan kauniissa trooppisessa sademetsässä. Myöhemmin vierailemme vielä Rion klassikkokohteissa ja maamerkkeinä tunnettuina Kristuspatsaalla ja sokeritoppavuorella. 

Päivä 3 | Rio de Janeiro
Pestana Atlantica 3+* | A 
Vapaata aikaa Riossa. Voit viettää päivän omatoimisesti esimerkiksi rannalla rentoutuen tai osallistua lisämaksullisille retkille, kuten vaikkapa opastetulle tutustumiskierrokselle faveloihin.

Päivä 4 | Manaus
Hotel Go Inn Manaus 3* | A

Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle, ja lento Manaukseen, Brasilian Amazonian pääkaupunkiin. Iltapäivä vietetään tutustumalla kaupunkiin.

Päivä 5-6 | Amazonin jokilodge
Juma Amazon Lodge | A, L, I
Aikaisen aamiaisen jälkeen matkakohti Amazonia alkaa. Lähtö Manauksen hotellista kohti Amazonin Juma Lodgea. Kuljetus kestää kokonaisuudessaan n. 3 tuntia. Matkalla pysähdymme mm. ihastelemaan Solimõesin joen ja Negro joen yhdistymiskohtaa. Nämä kaksi jokea juoksevat vierekkäin sekoittumatta toisiinsa ja matkailijat pääsevät näkemään ja kokemaan niiden lämpötilaerot. Lounaan jälkeen lähdemme tutustumaan kanoottiretkellä pinkkeihin delfiineihin ja illalla oppaamme vie meidät tutustumaan Amazonin eläimiin: kaimaaneihin, sammakoihin ja lintuihin. Näiden päivien aikana tutustumme myös Amazonin kasvistoon viidakkokävelymme aikana ja nautimme lintujen äänistä sekä kalastamme piraijoja. 

Päivä 7 | Amazonin jokilodge, Manaus, Salvador de Bahia
Bahiacafé Hotel 3* | A

Aamiaisen jälkeen lähdemme lipumaan kohti Manauksen satamaa josta kuljetus Manauksen lentokentälle. Iltapäivällä lento Brasilian pääkaupungin Brasilian kautta rantakaupunki Salvadoriin, jonne saavumme illalla. Lentokenttäkuljetus hotelliin, joka sijaitsee Salvadorin keskustassa Pelourinhon historiallisella alueella, joka on yksi UNESCO:n maailmanperintökohteista. Salvador on afro-brasilialaisen kulttuurin kehto sekä musiikin, hyvän ruoan ja hilpeän ilmapiirin tyyssija.

Päivä 8 | Salvador de Bahia
Bahiacafé Hotel 3* | A
Aamiaisen jälkeen päiväretki teemme kävelykierroksen historiallisessa Pelourinhossa, upean arkkitehtuurin keskuksessa ja vierailemme paikallisessa kyläyhteisössä. 

Päivä 9 | Salvador de Bahia 
Bahiacafé Hotel 3* | A

Vapaata aikaa Salvadorissa. Päivän voi viettää vaikkapa rannalla rentoutuen ja maukkaita Salvadorilaisia ruokia maistellen.

Päivä 10 | Salvador de Bahia - Helsinki
Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle, ja lento Sao Paulon ja Pariisin kautta kohti Helsinkiä alkaa. 

Päivä 11 | Helsinki
Helsinkiin saavutaan illalla.

Ateriat: A=aamiainen, L=lounas, I=illallinen

 

Kohde-esittelyt

 

Brasilia
Pinta-ala
8 514 215 km²

Asukasluku
218 689 757

Pääkaupunki
Brasilia

Kieli
portugali

Päätuotteet
tekstiilit, kengät, kemikaalit, teräs, appelsiinimehu, soijapavut, kana, kahvi, sokeri

Hallitusmuoto
liittotasavalta

Brasilia on pinta-alaltaan Etelä-Amerikan suurin ja maailman viidenneksi suurin valtio parin sadan miljoonan asukkaineen. Brasilialaiset ovat etniseltä taustaltaan intiaanien, Afrikasta kuljetettujen orjien sekä eurooppalaisten siirtolaisten jälkeläisiä. Maasta on löydetty yli 700 alkuperäistä intiaaniheimoa pääasiassa Amazonin alueelta. Portugalin entisenä siirtomaana se eroaa kielellisesti muista Etelä-Amerikan valtioista.

Musiikki ja tanssi on Brasiliassa läsnä joka paikassa. Brasilialaiset tietävät miten juhlia ja kuinka ilo otetaan irti elämästä. Myös rantakulttuuri on Brasiliassa aivan omaa luokkaansa – viikonloppuisin rannoille kokoontuvat perheet, rakastavaiset parit, pallopelien pelaajat, auringonpalvojat, kaikki sulassa sovussa yhteiskunnallisesta asemasta riippumatta.

Rio de Janeiro

'Jumala loi maailman kuudessa päivässä ja seitsemännen Hän pyhitti Riolle.' Näin sanovat kaupungistaan ylpeät riolaiset. Maan moderni pääkaupunki on 1960-luvulla perustettu Brasilia. Maan kiistatta tunnetuin kaupunki on kuitenkin Rio de Janeiro, joka on kiehtova sekoitus modernia city-kulttuuria, Copacabanan kiireettömiä hiekkarantoja, merta, kaupunkia ympäröiviä vuoria ja tietenkin sambaa. Kaupunki sijaitsee Guanabaran-lahden suulla, upealla kapealla kaistaleella, jyrkkien vuorten ja syvän sinisen meren välissä. Kaupunki on kasvanut 20km pitkäksi 6 miljoonan asukkaan sykkiväksi metropoliksi. Kaupunki on hurjien vastakohtien kaupunki. Favelat, slummit vuorilla, kaupungin ulkopuolella ja niiden köyhät asukit vastaan Copacabanan ultramuodikkaat yöeläjät yökerhojen rytmeissä, uljaat vuoret vastaan kiiltävät toimistotornit, hiekkarantojen kiireettömät auringonpalvojat ja pallonpelaajat vastaan juoksujalkaa kiitävät city-ihmiset hienoissa puvuissaan.

HOTELLIT

Pestana Rio Atlantica (3+*)

Keskeisellä sijainnilla Copacabana-rannan Avenida Atlântica -rantakadulla sijaitsevassa hotellissa kaupunki on aivan jalkojesi juuressa. Täältä pääset helposti tutustumaan alueen nähtävyyksiin sekä muun muassa kuuluisaan Ipaneman rantaan.
Tyylikkään hotellin katolla on upea uima-allasalue, jossa nauttia päivästä rennoissa merkeissä. Illalla allasalue muuttuu coctail-baariksi, jossa voit nauttia hyviä drinkkejä ja ihailla auringonlaskua merelle sekä näkymää eläväiseen kaupunkiin.
Hotellin läheisyydestä löytyy useita ravintoloita sekä myös itse hotellin ravintolasta löydät purtavaa isoon ja pieneen nälkään.


Manaus

Amazonasin viidakot ovat maailman laajimmat yhtenäiset sademetsäalueet. Hyvä aloituspaikka viidakkoretkille on 1669 perustettu Manauksen kaupunki keskellä Amazonasin sademetsää. Kaupunki näytteli keskeistä osaa 1800-luvun kumipuubuumissa. Kaupunki oli täynnä kumiparoneja, kauppiaita ja pankkiireja. Kaupungin oopperatalossa ja teattereissa esiintyivät sen aikaisen maailman diivat. Laivat seilasivat kumilasteineen maailmalle alas Amazonasia ja palasivat lasteinaan eurooppalaisia tuotteita. Kaupunki oli ensimmäinen Brasiliassa, johon saatiin sähköt, viemäröinti sekä päällystetyt kadut. Kumin maailmanmarkkinahinnan romahdettua romahti myös Manaus. Kaupungin talous sai piristysruiskeen 1967, jolloin siitä tehtiin vapaakauppavyöhykettä. Tänä päivänä Manaus on Amazonasin viidakkoretkien aloituspaikka.

Amazon

Amazonasin viidakot ovat maailman laajimmat yhtenäiset sademetsäalueet. Viidakkoon ja sen eläimistöön voi tutustua helposti vene- ja kanoottiretkillä sekä useissa lähialueella sijaitsevissa viidakkolodgeissa. Suurin osa Amazonasin viidakosta on yhä tutkimatta. Sieltä löytyy jatkuvasti uusia eläin- ja kasvilajeja. Sademetsän uumenissa on lukemattomia lajikkeita, joiden lääketieteellisiä vaikutuksia ei olla vielä tutkittu.

HOTELLIT

Juma Amazon Lodge

Amazonin sademetsässä sijaitsevaan ekologiseen Juma Lodgeen on noin 100 kilometriä maan pääkaupungista. Matka tänne sademetsän syvyyksiin on jo osa upeaa luonnonläheistä kokemusta. Matkaa taitetaan moottoriveneillä Amazon-jokea pitkin sekä osin autolla. Jumalodgen kauniisti säilynyt ympäristö antaa mahdollisuuden kokea yöpymisen sademetsässä mukavasti. Paikalliseen tyyliin rakennetut ekolodget sulautuvat ympäröivään luontoon ja ne ovat erillään toisistaan taaten harmonisen ja yksityisen kokemuksen asiakkailleen. Juma Lodgessa arvostetaan ympäristöä ja siitä halutaan pitää huolta mahdollisimman hyvin. Kaikki aines mitä rakennuksiin on käytetty on paikallista ja myös tarvittava sähkö tuotetaan luontoystävällisesti. Kuitenkin taaten kaikki tarvittavat palvelut ja upeat huoneet ainutlaatuisine näköaloineen. Seikkailunhaluisille järjestetään myös yöretkiä viidakoissa, joissa nukutaan metsän siimeksessä riippumatoissa luonnon ääniä kuunnellen. Lodgen ympäristö tarjoaa upeat puitteet eläinten ja eksoottisten kasvien bongailuun sekä paikalliseen kulttuuriin tutustumiseen. Täällä järjestetäänkin useita erilaisia retkiä sekä myös luentoja joissa kerrotaan ympäristöstä ja keinoista säilyttää se ainutlaatuisena.


Salvador de Bahia

Brasilian ensimmäinen pääkaupunki, Salvador de Bahia, on nykyään Brasilian kulttuurin keskus sekä maan kolmanneksi suurin kaupunki. Kaupunki on tunnettu vahvasta afrikkalaisesta perinnöstään, joka näkyy musiikissa, uskonnossa, tavoissa sekä ruoassa. Afrobrasilialaiset rytmit, candomble- uskonnon seremoniat, capoeira, hienot hiekkarannat sekä vesiputoukset - Bahian ja Salvadorin ympäristö tarjoaa tämän kaiken! Bahian karnevaalit ovat pienemmät ja vähemmän kaupalliset kuin Rio de Janeiron, mutta ovat brasilialaisten suosiossa. Koko koillisrannikko on tunnettu pitkistä hiekkarannoistaan sekä Brasilian parhaiten säilyneistä ja restauroiduista siirtomaa-aikaisista rakennuksista sekä arkkitehtuurista.

HOTELLIT

Bahiacafé Hotel (3+)

Kaunis pieni boutique-hotelli sijaitsee Salvador de Bahian historiallisessa Pelourinhon alueella, joka on yksi UNESCO:n maailmanperintökohteista. Hotellissa on baari, ja seiniltä löytyy pakallisten taiteilijoiden taideteoksia. Ilmastoiduista kylpyhuoneellisista huoneista löytyy mm. tallelokero, minibaari, ja tv. Hotellin alueelta löytyy paljon kiinnostavaa kulttuuria, värikästä arkkitehtuuria, ravintoloita, baareja sekä ostosmahdollisuuksia.

Brasiliaan matkustavan hyvä tietää


Maahanpääsy­vaatimukset

Suomalaiset eivät tarvitse viisumia, vaan voimassa oleva passi riittää. HUOM. Passin tulee olla voimassa 6 kk maahan saapumisesta.

Maastapoistumismaksu
Brasiliasta poistuttaessa maksua ei peritä. HUOM! Maksut saattavat muuttua paikallisten viranomaisten toimesta.


Turvallisuus

Opastetuilla matkoilla pysytellään turvallisilla alueilla. Etenkin suurissa kaupungeissa taskuvarkaudet ovat mahdollisia ja yöaikaan liikkuminen tietyillä alueilla voi olla turvatonta. Yleinen varovaisuus on matkan aikana suotavaa ja arvotavaroista kannattaa pitää erityisesti huolta. Lisätietoja maassa matkustamisesta saat ulkoministeriön matkustustiedotteesta.


Terveys

Vakuutus
Jokaisella matkalle osallistuvalla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus, joka kattaa sairastapauksessa tai muussa vastaavassa tarpeessa terveydenhoitokulut. Tarkistathan oman vakuutuksesi voimassaolon sekä vakuutuksen peruutusturvan ehdot.

Huomioithan matkasi erikoisluonteen ja tarkistat vakuutuksen kattavuuden myös siltä osin. Monissa kohteissa vakuutuksen tulee olla voimassa myös yli 3000 metrin korkeudessa liikuttaessa ja tällöin kattaa myös vuoristotauti.

Monilla vaellus- tai sukellusmatkoilla tarvitaan laajempi vakuutus, joka kattaa esim. sukeltamisen tai jäätiköllä liikkumisen. Tarkistathan vakuutuksesi sisällön vakuutusyhtiöstäsi.

Rokotukset
Vaadittavia rokotuksia ei varsinaisesti ole, mutta A- ja B-hepatiittirokotusta suositellaan. Zikavirus on ollut viime vuosina huolen aiheena Etelä-Amerikassa. Hyttysten levittämään zikavirukseen ei ole rokotetta, joten hyttysiltä suojautuminen on oleellista. 2017 vuoden alussa Brasiliassa esiintyi keltakuume-epidemiaa ja riski on yhä korkea monilla alueilla. Tarkista aina rokotusvaatimukset terveyskeskuksesta tai matkailuklinikan rokotusneuvonnasta. Lisätietoja THL:n matkailijan terveysoppaasta.

Pidä huoli että kansallisen rokotusohjelman mukaiset perusrokotuksesi ovat voimassa. Lisäksi suositelemme sekä A- ja B-hepatiittirokotusta. Tarkista aina rokotusvaatimukset terveyskeskuksesta tai Matkailuklinikan rokotusneuvonnasta www.rokote.fi

Tarkistathan hyvissä ajoin ennen matkan alkua matkakohteesi keltakuumerokotusvaatimukset esimerkiksi täältä. Kansainvälinen keltakuumerokotustodistus on pakollinen joihinkin maihin matkustettaessa. Huomioithan myös, että osassa maita vaaditaan rokotustodistus, mikäli saavut maasta, jossa katsotaan esiintyvän keltakuumetta. Tämä on tärkeä huomioida erityisesti matkoilla, jotka kattavat useita valtioita. Suosittelemme rokotuskortin pitämistä mukana aina kaukomailla matkustaessasi.


Sähkö ja pistorasia-standardit

Brasiliassa Rio de Janeirossa, Sao Paulossa ja Salvadorissa sähkövirta on 110/120 V, muilla alueilla 220 V. Suomalaiset sähkölaitteet vaativat adapterin.


Vaatetus- ja pukeutumis­suositukset

Pukeutuminen sään mukaan, ks. 'ilmasto'.


Ruoka ja Juoma

Brasilian ruokakulttuuri on ottanut vaikutteita Afrikasta, Amerikan alkuperäiskansoilta, Aasiasta (Japanista) sekä Euroopasta. Maan laajuuden vuoksi tyypilliset ruokalajit vaihtelevat alueittain, saatavilla olevien aineksien, alkuperäisväestöjen ja maahanmuuttajaryhmien mukaan. Alkuperäiskansojen tavallisiin ruoka-aineksiin kuuluvat cashew-pähkinät, maniokki, guarana, acai, kumaru ja tucupi. Eurooppalaiset toivat mukanaan viinin, lehtivihannekset ja maitotuotteet. Juurekset kuten maniokki, jamssi ja useat hedelmät kuten acai, cupuacu, mango, papaya, gauva, appelsiini, punapassio, ananas ja amrapuun hedelmä ovat suosittuja paikallisia ruoka-aineksia.

Perinteinen brasilialainen ruoka on feijoada, joka valmistetaan mustista pavuista, lihasta kuten possusta tai naudasta, erilaisista makkaroista, vihanneksista kuten kaalista, perunasta, porkkanasta, kurpitsasta. Joskus annoksen päälle lisätään banaania, joka paistuu muhennoksen lämmöstä. Tämä papu- ja lihamuhennos on upotettu ruskeaan liemeen, jonka maku on vahva, mutta ei mausteinen. Lisäkkeinä on tarjolla yleensä riisiä ja appelsiineja. Feijao com arroz on sama ateria, mutta ilman lihaa. Yksi tavallinen lisäke on caruru, okrasta, sipulista, katkaravuista ja pähkinöistä valmistettu tahna. Tarjolla voi myös olla moqueca capixabaa, joka koostuu kalasta, tomaatista, sipuleista, sekä linguiça, maustettu makkara. Juustosämpylät ovat tavallista sormiruokaa. Cuscuz branco on tapiokasta valmistettu suosittu jälkiruoka.

Brasilialaiset juovat paljon kahvia. Brasilialaisten suosittu alkoholi on cachaça, joka valmistetaan sokeriruo’osta, ja joka on pääainesosa caipirinha-cocktailissa. Suosittelemme juomaan pullotettua vettä. Kuumennettua tai tableteilla puhdistettua vettä voi myös juoda.


Ilmasto ja Sää

Riossa kuumin vuodenaika on joulu-huhtikuussa, jolloin päivän ylin lämpötila on n. 30°C ja päivän alin n. 20°C . Muina vuodenaikoina lämpötilat vaihtelevat 18-25°C välillä. Joulukuu on sateisin kuukausi. Sää Bahiassa on kesäinen ympäri vuoden ja Suomen talvikuukausina keskilämpötila on yli 30 °C. Manauksessa Pohjois-Brasiliassa vallitsee trooppinen ilmasto, jossa sää on kosteaa ja lämmintä. Lämpötila talvella on 32–35 °C. Iguassun putouksilla joulu-maaliskuu ovat sateisimmat kuukaudet, jolloin myös vesiputouksen vesimäärät ovat runsaimmillaan. Nämä kuukaudet ovat myös kuumimmat kuukaudet, lämpötilat vaihtelevat 20-35°C välillä, viileimpinä kuukausina kesä-heinäkuussa päivän alin n. 10°C ja päivän ylin n. 25°C.


Pankkiasiat

Brasilian valuutta on Real. Visa-kortti on Master Cardia toimivampi, vaikka Master Card myös paikoin toimii. Käteistä on hyvä pitää mukana.

Valuuttaa saa Suomesta etukäteen varaamalla. Tarkista saatavuus ja kurssi www.forex.fi.

Tipit
Ravintoloissa 10% tippi on usein sisällytetty loppulaskuun, tämän lisäksi voi halutessaan jättää pienen ekstratipin hyvästä palvelusta. Baareissa tippiä ei aina sisällytetä laskuun, tällöin n. 10% tippi on suotavaa. Taksikuskeille ei yleisesti jätetä tippiä, mutta loppusumma yleensä pyöristetään ylöspäin. Kokopäivän kestävästä yksityisestä retkestä on suositeltava jättää oppaalle n. 10usd/hlö ja kuskille n. 5usd/hlö, ryhmäretkillä tipin määrä suhteutetaan ryhmäkokoon. Hotelleissa laukunkantajille voi jättää n. 1usd/laukku ja siivoojille 1-2usd/yö.


Yleiset ohjeet

Aikaero Suomeen
Monia aikavyöhykkeitä: Rio Branco GMT -5, Manaus GMT -4, Belem ja Salvador GMT -3, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Iguassu GMT -2.

Matkapuhelimet
Tarkista puhelimesi kuuluvuus kohteissa operaattoriltasi.

Valokuvaus
Etelä-Amerikan väestö on hyvin valokuvauksellista. Hyviin tapoihin kuitenkin kuuluu luvan pyytäminen kuvattavalta henkilöltä, ennen kuvan ottamista.Valokuvaamisesta saatetaan myös pyytää tippiä.

 • Brasilian_suuri_kiertomatka/01Rantaa-Rio
 • Brasilian_suuri_kiertomatka/02Sokeritoppavuori-sunset
 • Brasilian_suuri_kiertomatka/03riomaracana
 • Brasilian_suuri_kiertomatka/04brazil_capoeira-rio
 • Brasilian_suuri_kiertomatka/05jokien-kohtauspaikka
 • Brasilian_suuri_kiertomatka/06MV-Desafio-07
 • Brasilian_suuri_kiertomatka/07Piranha
 • Brasilian_suuri_kiertomatka/08Auringonlasku-Amazon
 • Brasilian_suuri_kiertomatka/0900Pelourinho-Salvador
 • Brasilian_suuri_kiertomatka/091Drummer-Pelourinho
 • Brasilian_suuri_kiertomatka/092Pelourinhon-maalauksia
 • Brasilian_suuri_kiertomatka/093Salvador-markkinat
 
 
 

Muita opastettuja Etelä-Amerikan matkoja

> Argentiina, Paraguay ja Brasilia
> Suuri eteläisen Amerikan kiertomatka

> Suuri Perun kiertomatka

> Perun ja Bolivian kohokohdat

> Halki Etelä-Amerikan

Samankaltaisia opastettuja matkoja

> Keski-Amerikan eteläosa

> Suriname, Guyana, Trinidad ja Tobago sekä Curaçao

> Kambodža, Laos ja Vietnam


Haluatko matkaasi lisäpäiviä?

• Rio de Janeiro

• Morro de Sao Paolon -saari

• Buenos Aires

• Buzios


Tämänkin matkan voimme räätälöidä sinulle tai keräämällesi ryhmälle haluamaasi ajankohtaan

Myös omalle ryhmällesi voimme järjestää oppaaksi suomalaisen kohdeasiantuntijan. Tiedustele räätälöidyistä matkavaihtoehdoista tarkemmin toimistoltamme.

> Esimerkkejä räätälöidyistä matkoista