Miia Vilppula

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ, MATKANJOHTAJA • PRODUCT MANAGER, TOUR LEADER
Aventurassa vuodesta 2005 • Employed at Aventura since 2005

ERITYISOSAAMINEN • SPECIALTY
Latinalainen Amerikka • Latin America

"Meksikolainen" pitkn linjan aventuralainen

Miia on ollut Aventuralla vuosia, niin toimistotiimissä kuin maailmallakin. Yhteinen tie alkoi jo vuonna 2005. Lattareita paljon kiertäneenä hän vastaa Meksikon ja muun Latinalaisen Amerikan matkoista. Miian rakkaus eri kulttuureihin ja elämäntapoihin on vienyt häntä ympäri maailmaa, ja hän onkin asunut Meksikon lisäksi muun muassa Namibiassa, Uudessa-Seelannissa ja Tongalla.

Miia löysi tiensä Meksikoon vuosikymmenen alussa ja ihastui heti sen ystävällisiin ihmisiin, herkullisen tuliseen ruokaan sekä ilmastoon. Hän ei saanut kokemusta mielestään, vaan Suomeen palattuaan pakkasi laukkunsa ja muutti Meksikoon Tyynenmeren rannalle, Punta de Mitaan. Sieltä käsin Miia toimi matkanjohtajana Väli-Amerikassa ja Kuubassa, ja oli paikallisen matkatoimiston palkkalistoilla kunnes palasi takaisin Aventuraan.

”Vapaa-ajallani nautin kauniista luonnosta sekä meri-ilmastosta niin Suomessa kuin ympäri maailmaakin. Olen onnellinen saadessani nukahtaa meren kuohuun ja tutkailla tähtitaivaan kauneutta.Vuodet maailmalla ovat opettaneet minut rakastamaan myös kotimaan luontoa, mutta veri vie minut pari kertaa vuodessa kaukomaille, yleensä latinalaisiin rytmeihin.”

Matkustuskokemusta Miialle on kertynyt paljon. Uusien kohteiden lisäksi hän nauttii, kun saa palata vanhoille asuinseuduilleen.