• KARIBIAN GOLFKOHDE #1
  Dominikaaninen tasavalta
 • KARIBIAN GOLFKOHDE #1
  Dominikaaninen tasavalta
 • KARIBIAN GOLFKOHDE #1
  Dominikaaninen tasavalta
 • KARIBIAN GOLFKOHDE #1
  Dominikaaninen tasavalta
Omien toiveiden mukaisesti räätälöidyt matkat / Dominikaaninen tasavalta

Golfmatka Dominikaaninen tasavalta

Dominikaaninen tasavalta  
La Romana

Casa de Campo / La Romana

Karibian golfkohde numero 1. Dominikaanisessa tasavallassa on 26 golfkenttää, joista suurin osa on loistotasoa niin pelattavuudellaan, kuin palveluillaan.

Maan kaakkoisrannikolla sijaitseva golfresort, vain 45 minuutin matkan päässä Punta Canan kansainväliseltä kentältä, on uniikki kokonaisuus ja aktiivisen matkailijan toiveuni. Kolme Peter Dyen suunnittelemaa kenttää, joissa yhteensä 63 reikää. Teeth of the Dog on Karibian kenttä #1, ja korkealle maailman top-100 -listalla rankattu. 27-reiän Dye For ja Links ovat pelaamisen arvoisia kenttiä, joiden usealta väylältä avautuu upea maisema turkoosinsiniselle Karibianmerelle.

Jos 3 golfkenttää ei riitä energian purkamiseen, löytyy alueelta myös 13 tenniskenttää, ampumarata, syvänmerenkalastusta, venesatama, sekä ratsastustallit, jossa voi harjoitella vaikkapa lännenratsastusta tai hyppäämistä. Myös hevospooloa pääsee katselemaan talvikuukausina.

Casa de Campon majoitusvaihtoehtoja on useita alkaen tyylikkäistä hotellihuoneista, aina kolmesta viiteen makuuhuoneen villoihin, joihin mahtuu isompikin perhe tai kaveriporukka.

Asiakkailla on käytössä golfbuggy, jolla alueella liikkuminen on helppoa. Alueen Välimerentyylisen Altos de Chavon-kylästä löytyy kauppoja, taidestudioita, ravintoloita ja 5000-paikkainen kreikkalaistyylinen amfiteatteri, jossa monet maailman tähdet, mm. Placido Domingo, Andrea Bocelli, Enrique Iglesias, Marc Antony ja Gloria Estefan ovat pitäneet konsertteja.

Hotellin 8 ravintolaa ja 7 baaria takaavat, että nälkä ja jano eivät lomalla vaivaa. All-inclusive -pakettiin kuuluu ruokien ja juomien lisäksi myös ratsastus, tenniskenttien käyttö, sekä ei-motorisoidut vesiurheilut Minitas-rannalla.

Tästä ei aktiiviloma parane!

Lisätietoja Casa de Camposta.

Matkan kesto
9 päivää, perillä 7 yötä
Matkan hinta
4 490 €/hlö
Alkaen-hinta, kun 2 matkustaa (alkaen-hinta: huhti-/lokakuu).
PYYDÄ TARJOUS
 •  
  Sami Blomberg
KYSY MATKASTA - VARAA TAPAAMISAIKA

Matkainfo

Lennot
Hintaan sisältyy
- Reittilennot turistiluokassa (sis. verot ja matkatavarat)
- matkatavarat (1 matkalaukku ruumaan ja 1 käsimatkatavara)
- kuljetuksen Punta Canan kentältä Casa de Campoon
- 7 yön majoitus casita-huoneessa
- All-inclusiven
- 5 kierrosta golfia (2 x Teeth of the Dog, 2 x Dye Fore, 1 x Links)
- Aventuran 24/7 hätäpäivystys

Hintaan ei sisälly
- Caddymaksut + tipit
- Henkilökohtaiset kulut kuten tipit
- Käsittelykulu 35 €/hlö
- Tarvittavat viisumit ja vakuutukset
- Muu mainitsematon.

Dominikaaniseen tasavaltaan matkustavan hyvä tietää


Maahanpääsy­vaatimukset

Dominikaaniseen tasavaltaan ei vaadita viisumia Suomen kansalaisilta. Viisumikäytännöt ja -hinnat voivat muuttua ilman etukäteisvaroitusta paikallisista viranomaistahoista riippuen.

Maastapoistumismaksu
Maastapoistumismaksu maksetaan henkilökohtaisesti maasta poistuttaessa.


Turvallisuus

Dominikaaninen tasavalta on suhteellisen turvallinen matkailukohde, mutta taskuvarkaudet ovat mahdollisia ja yöaikaan tietyillä alueilla liikkuminen voi olla turvatonta. Yleistä varovaisuutta kannattaa noudattaa koko matkan ajan. Kysythän ajankohtaiset tiedot matkanjohtajalta ja paikalliselta oppaalta. Lisätietoja maassa matkustamisesta saat ulkoministeriön matkustustiedotteesta.


Terveys

Vakuutus
Jokaisella matkalle osallistuvalla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus, joka kattaa sairastapauksessa tai muussa vastaavassa tarpeessa terveydenhoitokulut. Tarkistathan oman vakuutuksesi voimassaolon sekä vakuutuksen peruutusturvan ehdot.

Huomioithan matkasi erikoisluonteen ja tarkistat vakuutuksen kattavuuden myös siltä osin. Monissa kohteissa vakuutuksen tulee olla voimassa myös yli 3000 metrin korkeudessa liikuttaessa ja tällöin kattaa myös vuoristotauti.

Monilla vaellus- tai sukellusmatkoilla tarvitaan laajempi vakuutus, joka kattaa esim. sukeltamisen tai jäätiköllä liikkumisen. Tarkistathan vakuutuksesi sisällön vakuutusyhtiöstäsi.

Rokotukset
Dominikaaniseen tasavaltaan ei varsinaisesti vaadita rokotuksia, mutta A-hepatiittirokotusta suositellaan. Tarkistathan aina rokotusvaatimukset terveyskeskuksestasi tai matkailuklinikan rokotusneuvonnasta www.rokote.fi


Sähkö ja pistorasia-standardit

Dominikaanisessa tasavallassa sähkö on yleisesti 110 V ja lisäksi tarvitset amerikkalaismallisen adapterin.


Ruoka ja Juoma

Dominikaanisessa ruokakulttuurissa näkyvät etupäässä espanjalais-, taino- ja afrikkalaisvaikutteinen kulttuuri. Yhtäläisyyksiä löytyy myös latinalaisamerikkalaisiin maihin, tosin annoksilla on usein eri nimet. Mangú on aamiaisruoka, joka on keitettyä ja muussattua keittobanaania kananmunien kanssa, tämä tunnetaan myös Kuubassa ja Puerto Ricossa. Mangúun voi lisätä myös lihaa, tavallisesti dominikaanilaista salamia tai juustoa. Lounas on yleensä päivän runsain ja tärkein ateria. Lounas koostuu riisistä, lihasta (nauta, kana, kala, porsas), pavuista ja lisäkesalaatista. Sancocho on keitto, jossa on yleensä useampaa erilaista lihaa. Vesijohtoveden juominen ei ole suositeltavaa. Kaiken veden ja juoman tulee olla teollisesti pullotettua. Jääpalojenkin käyttämistä juomissa on hyvä varoa. Suurissa hotelleissa ja paremmissa ravintoloissa jääpalat tehdään kuitenkin puhdistetusta vedestä. Ruoan tulee olla lämmitettyä tai keitettyä. Uudelleen lämmitettyjä ruokia ja äyriäisiä kannattaa välttää. Hedelmistä suositeltavia ovat sellaiset, jotka voi kuoria.


Ilmasto ja Sää

Dominikaanisessa tasavallassa keskilämpötila on vuoden ympäri +25 asteen tienoilla. Jotkut kutsuvatkin saarta aurinkoisen ja lempeän ilmastonsa vuoksi päättymättömän kesän saareksi. Kuivin kausi on talvi, marraskuusta huhtikuuhun. Kesäkausi on toukokuusta elokuuhun ja ilmasto on hiukan kosteampi ja kuumempi. Kesä-marraskuu on myös aikaa jolloin Karibialla saattaa esiintyä hurrikaaneja.


Pankkiasiat

Dominikaanisen tasavallan peso (DOP). Vararahaksi voi ottaa Yhdysvaltain dollareita tai euroja. Dollarit käyvät monesti suoraan maksuvälineenä. Luottokortilla voi maksaa suurimmissa kaupungeissa. Valuuttaa saa Suomesta etukäteen varaamalla. Tarkista saatavuus ja kurssi www.forex.fi.

Tipit
Useimmiten ravintoloissa odotetan 10 % juomarahaa.


Yleiset ohjeet

Aikaero Suomeen
Dominikaaninen Tasavaltaan on kesäisin –9 tunnin, talvisin -8 tunnin aikaero.

Matkapuhelimet
Yleisesti matkapuhelimet toimivat hyvin, tarkistathan liittymäsi kuuluvuuden operaattoriltasi. Dominikaanisen tasavallan suuntanumerot ovat +1-809, +1-829 ja +1-849.

 • GOLF/Dominikaaninen/23_-Golf_Links
 • GOLF/Dominikaaninen/9-holes-Chavon
 • GOLF/Dominikaaninen/9-holes-Lagos
 • GOLF/Dominikaaninen/9-holes-Marina
 • GOLF/Dominikaaninen/Hole-8
 • GOLF/Dominikaaninen/Sunrise-on-5
 • GOLF/Dominikaaninen/TOD-holes-7-8
 • GOLF/Dominikaaninen/TeethOTD_5_6_7
 
 
 

> Tutustu tästä muihinkin Aventuran golfmatkaesimerkkeihin

Räätälöimme sinulle golfmatkan kaikkialle maailmaan