• GOLFIA EDENIN PUUTARHASSA
  Seychellit
 • GOLFIA EDENIN PUUTARHASSA
  Seychellit
 • GOLFIA EDENIN PUUTARHASSA
  Seychellit
 • GOLFIA EDENIN PUUTARHASSA
  Seychellit
 • GOLFIA EDENIN PUUTARHASSA
  Seychellit
 • GOLFIA EDENIN PUUTARHASSA
  Seychellit
 • GOLFIA EDENIN PUUTARHASSA
  Seychellit
Omien toiveiden mukaisesti räätälöidyt matkat / Seychellit

Golfmatka Seychellit

Seychellit  
Praslin

Golfia Eedenin puutarhassa? Tätä on golf Praslinin saarella Seychelleillä, jota myös Eedenin puutarhaksi kutsutaan.

Seychellien toiseksi suurin saari on kotipaikka maailman suurimmalle siemenelle: Coco de Mer-pähkinälle, joka voi painaa jopa 25 kg, ja on viehättävästi takapuolen muotoinen. Vehreä tropiikki, valkoiset rannat yhdistettynä turkoosiin veteen - voiko lähemmäs paratiisia päästä?

Tältä paratiisisaarelta löytyy myös upea Constance-hotelliketjun 5* hotelli Lemuria, jolla on oma 18-reiän championship-kenttä. Hotellin asiakkaille green fee on ilmainen. Vihreä tropiikki, kookospalmut ja kasuariinapuut ympäröivät golfkenttää, ja välillä upea maisema turkoosille merelle meinaa viedä ajatukset kauas pois tulevasta lyönnistä. Lemurian 105 sviittiä ja villaa ovat tilavia ja kauniisti sisustettuja vaativaankin makuun. 4 ravintolaa ja 5 baaria huolehtivat golfarin ravinnosta ja nestetasapainosta. Golfin lisäksi paljon muitakin aktiviteetteja. Jos maltat olla ilman mailoja muutaman päivän, niin suosittelemme käväisemään jollakin muullakin saarella matkan aikana, vaikkapa läheisellä La Diguella, tai pääsaarella Mahella.

Matkan kesto
10 päivää, perillä 7 yötä
Matkan hinta
4 460 €/hlö
Alkaen-hinta, kun 2 matkustaa
PYYDÄ TARJOUS
 •  
  Sami Blomberg
KYSY MATKASTA - VARAA TAPAAMISAIKA

Matkainfo

Lennot
Qatar Airways Dohan kautta

Myös muita lentovaihtoehtoja.
Hintaan sisältyy
- Lennot Qatar Airwaysilla turistiluokassa veroineen
- Matkatavarat (30 kg ruumaan ja 1 käsimatkatavara, max 7 kg)
- Lennot Mahelta Praslinille (max 23 kg matkatavaraa ruumaan)
- 7 yön majoituksen 2-h junior sviitissä
- puolihoidon (aamiainen ja päivällinen, ei juomia)
- Green feet hotellin kentälle
- Runsaasti aktiviteetteja hotellissa
- Aventuran 24/7 hätäpäivystys
Hintaan ei sisälly
- Buggy kentällä
- Seychellien ympäristövero (kts. tarkennukset kohdasta "Huomioitavaa")
- Henkilökohtaiset kulut kuten tipit
- Käsittelykulu 35 €/hlö
- Tarvittavat viisumit ja vakuutukset
- Muu mainitsematon.

Huomioitavaa

Seychellit - huomioitavaa

Viisumit
Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Seychelleille. Maksuton Visitor Permit saadaan maahan saavuttaessa. Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan. Huom! Muutokset viisumikäytännöissä ja -hinnoissa ovat mahdollisia.

Vakuutus
Jokaisella matkalle osallistuvalla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus, joka kattaa sairastapauksessa tai muussa vastaavassa tarpeessa terveydenhoitokulut. Tarkistathan oman vakuutuksesi voimassaolon sekä vakuutuksen peruutusturvan ehdot.
Monilla vaellus- tai sukellusmatkoilla tarvitaan laajempi vakuutus, joka kattaa esim. sukeltamisen tai jäätiköllä liikkumisen. Tarkistathan vakuutuksesi sisällön vakuutusyhtiöstäsi.

Rokotukset ja terveys
Tarkista, että kansallisen rokotusohjelman mukaiset perusrokotuksesi ovat voimassa. Lisäksi suositellaan A- ja B-hepatiittirokotusta. Mikäli Seychelleille saavutaan keltakuumeen esiintymisalueelta, tulee maahan saavuttaessa esittää keltakuumerokotustodistus.

Ympäristövero
Seychellit on ottanut käyttöön ympäristöveron (Entivonmental Sustainability Levy) 1.8.2023 alkaen. Vero maksetaan paikan päällä paikallisessa valuutassa (SCR). Maksettava summa riippuu majoituksesta:
- 25SCR (n. 2EUR)/hlö/yö, kun majoituspaikassa 1 - 24 huonetta
- 75SCR (n. 6EUR)/hlö/yö, kun majoituspaikassa 25 - 50 huonetta
- 100SCR (n. 8EUR)/hlö/yö, kun majoituspaikassa enemmän kuin 50 huonetta (Tämä kategoria käsittää myös jahdit sekä saariresortit muilla saarilla kuin Mahe, Praslin, La Digue ja Cerf Island.)
Huom. Muutokset ilmoitetuissa tiedoissa ovat mahdollisia ilman etukäteisvaroitusta paikallisista viranomaisista riippuen.

Valuutta
Valuuttana on Seychellien rupia (SCR). Tarkista saatavuus ja kurssi www.forex.fi.
Pankkiautomaatteja on Mahella, Praslinilla sekä La Diguella. Luottokorteista Visa, MasterCard ja Amex käyvät useimmissa paikoissa. Myös euroilla voi maksaa useissa paikoissa.

Tipit
Monissa paikoissa (ravintolat, taksit yms.) laskun hintaan sisältyy noin 5 – 10% suuruinen palvelumaksu. Tippiä voi antaa hyvästä palvelusta oman harkinnan mukaan.

Aikaero
Seychellien aikaero Suomeen on kesällä +1 tunti ja talvella +2 tuntia.

Sähkövirta
Sähkövirta on Seychelleillä 240 V. Pistorasia on samanlainen kuin Englannissa, joten suomalaisiin pistorasioihin käytettäviin laitteisiin tarvitaan adapteri.

Matkapuhelimet
Tarkistathan matkapuhelimesi kuuluvuuden ja hinnat operaattoriltasi. Seychellien suuntanumero on +248.

Ilmasto

Seychellien saariryhmä sijaitsee päiväntasaajan eteläpuolella Intian valtameressä länsiosassa. Saarilla on merellisen kostea, trooppinen ilmasto ja lämpötila pysyttelee noin 25 - 30 asteen tietämillä ympäri vuoden. Kaakosta suuntaavat tuulet vallitsevat saarilla touko-lokakuun aikana. Tämä on Seychelleilla kuivempaa aikaa, joskin tuulet voivat aiheuttaa puuskittaista merenkäyntiä. Marraskuun aikana tuulet vaihtuvat luoteisiksi ja tuovat mukanaan sadekauden. Sateisinta aikaa saarilla ovat joulu- ja tammikuu, jolloin tuulet ovat leudommat ja aurinko kuumimmillaan.

Pasaatituulet määrittävät Seychelleillä myös merilevän kulkeutumisen aaltojen mukana, ja on vuodenajasta riippuvaista mille rannoille merilevää todennäköisimmin ajautuu. Etäisyydet saarilla ovat kuitenkin verrattain lyhyitä, joten merilevästä vapaa ranta ei yleensä ole kaukana.

Sääoloja arvioidessa on hyvä pitää mielessä, että kuten muuallakin, myös Seychelleillä ilmasto voi olla arvaamaton eikä säätila välttämättä noudata totuttuja kaavoja.

Valokuvaus
Ihmisiä valokuvatessa on aina kohteliasta kysyä kohteelta lupaa ennen kuvan ottamista.

Ruoka ja juoma
Seychellien ruokakulttuurissa yhdistyvät kiinalainen, intialainen ja ranskalainen keittiö. Mausteista käytettyjä ovat valkosipuli, inkivääri, kookos sekä chili. Yleisempiä ruoka- aineita on mustekala, jota tarjoillaan mm. curryna. Kalaa on monesti tarjolla ja se tarjoillaan yleensä kokonaisena. Seychellien keittiön erikoisuus ovat suuret lepakot, joiden liha grillataan tai tarjoillaan curryna.Yleisesti Seychellien hanavesi on juomakelpoista. Pyörremyrskyjen jälkeen kannattaa vältää hanaveden juontia vesisäiliöiden saastumisen varalta.

Turvallisuus
Yleistä varovaisuutta kannattaa noudattaa koko matkan ajan. Lisätietoja maassa matkustamisesta saat ulkoministeriön matkustustiedotteesta.

Valmistaudu huolellisesti ja pakkaa kevyesti
Jokainen kilo vähemmän matkatavaraa pienentää kuljetusvälineen polttoaineen kulutusta. Useamman matkustajan kohdalla tällä voi olla merkittävä vaikutus. Henkilökohtaista hygieniaa varten kannattaa pakata mukaan matkakokoja tai näytepakkauksia, jotka paitsi säästävät tilaa myös painoa. Näiden kohdalla on kuitenkin hyvä huomioida mahdollinen aiheutuva jätteen määrä. Kohteesta riippuen on tärkeää ottaa huomioon myös paikallinen vesitilanne – tarvittaessa kannattaa suosia esimerkiksi hiustuotteita, jotka eivät vaadi huuhtelua.

Matkadokumentit ja -lukeminen elektronisessa muodossa säästävät tilaa ja painoa. Elektronisten laitteiden latausta varten on saatavilla esimerkiksi aurinkokennolla toimivia varavirtalähteitä. Esimerkiksi jalkineet vievät usein runsaasti tilaa matkalaukussa ja kerryttävät helposti laukun painoa. Mieti, mitä varusteita todella tarvitset matkaa varten ja jätä ylimääräiset tavarat kotiin.

Hiilijalanjäljen kompensointi
Monilla lentoyhtiöillä on tarjolla tapoja joilla voit kompensoida lennoistasi aiheutuvan hiilijalanjäljen. Myös osa yhteistyökumppaneistamme tarjoaa mahdollisuutta kompensoida hiilijalanjälkeä ja tehdä hyvää kohteessa. Lisätietoja saat toimistoltamme.

Ympäristöystävällinen matkailu
Yritämme toimia ekologisten periaatteiden mukaan ja kunnioittaa paikallisia ihmisiä, tapoja sekä eläimistöä kaikilla matkoillamme säästääksemme nämä elämykset myös muillekin.

Aventuran vinkit kestävään ja reilumpaan matkailuun.

 • GOLF/Seychellit/lemuria-seychelles-2016-ab-pool-villa-no-1-lounge-crop
 • GOLF/Seychellit/lemuria-seychelles-2016-ab-sundowner-panorama-01
 • GOLF/Seychellit/lemuria-seychelles-2017-wedo-38
 • GOLF/Seychellit/lemuria-seychelles-2017-wedo-48
 • GOLF/Seychellit/lemuria-seychelles-2017-wedo-76
 • GOLF/Seychellit/lemuria-seychelles-2019-jt-activities-02_hd
 • GOLF/Seychellit/lemuria-seychelles-2019-jt-golf-04_hd
 • GOLF/Seychellit/lemuria-seychelles-2019-jt-golf-06_hd
 • GOLF/Seychellit/lemuria-seychelles-2019-jt-golf-09_hd
 • GOLF/Seychellit/lemuria-seychelles-2019-jt-golf-11_hd
 • GOLF/Seychellit/lemuria-seychelles-2019-jt-golf-12_hd
 • GOLF/Seychellit/lemuria-seychelles-2019-jt-golf-14_hd
 
 
 

> Tutustu tästä muihinkin Aventuran golfmatkaesimerkkeihin

Räätälöimme sinulle golfmatkan kaikkialle maailmaan