Iida Pulkkinen
Kaukomatkaaja

Iida on adrenaliinia janoava, luontoa rakastava seikkailija

Matkailukärpänen puraisi Etelä-Karjalan Ruokolahdelta kotoisin olevaa Iidaa jo ammattikoulussa, kun hän lähti työharjoitteluun ulkomaille. Harjoittelujakson ja parin maailmalla vietetyn välivuoden jälkeen Iida opiskeli matkailualan restonomiksi Jyväskylässä. Hän tuli Aventuraan alun perin työharjoitteluun AMK-opintojensa loppupuolella; Aventura kiinnosti erityisesti kaukokohteiden sekä seikkailu- ja luontomatkojen vuoksi.

Matkoillaan Iida on ennakkoluuloton seikkailija. Erilaisten kulttuurien ja suurkaupunkien lisäksi häntä kiehtovat adrenaliinintäyteiset aktiviteetit – fiilis on mahtava, kun ylittää itsensä, ja tekee jotain jännittävää. Iida on lievittänyt seikkailunkaipuutaan muun muassa hyppäämällä laskuvarjolla ja uskaltautumalla haihäkkisukellukselle. Luonnossa häntä viehättävät upeat maisemat ja ihana rauha; siellä sielu lepää.

Lumilautailu ja kevyt päiväretkeily ovat lähellä iloisen ja pirskahtelevan Iidan sydäntä. Mieleenpainuvimpiin muistoihin maailmalta lukeutuvat reppureissu Aasiassa, vapaaehtoistyöt Havaijilla ja opiskelu Buenos Airesissa, Argentiinassa. Tulevaisuudessa Iida haluaisi päästä kiertämään Lattareita laajemminkin, ja käymään aktiivimatkaajan paratiisissa Uudessa-Seelannissa. Hän haluaisi myös päästä vaeltaman esimerkiksi Kilimanjaron huipulle – “one day, I’ll do it!”

Iidan erityisosaamista ovat räätälöidyt matkat kaikkialle maailmaan.