Omien toiveiden mukaisesti räätälöidyt matkat / Yhdysvallat

Yhdysvallat
Läntinen USA autoillen/moottoripyöräillen

Yhdysvallat  
San Francisco | Carmel | Paso Robles | Los Angeles | Las Vegas | Death Valley | Yosemite

San Franciscon värikäs ja sykkivä kulttuuri, Sierra Nevadan upeat vuoristomaisemat, Las Vegasin loputon valomeri. Yhdysvaltojen länsirannikko tarjoaa loputtoman määrän huikeita luontomaisemia sekä monipuolista kaupunkikulttuuria matkailijoille, joihin parhaiten tutustut omatoimisesti autoillen tai moottoripyöräillen. Autoksi tähän matkaan olemme valinneet klassisen Ford Mustangin avomallin ja moottoripyöräksi legendaarisen Harley Davidsonin. Myös muita vaihtoehtoja on runsaasti saatavilla, mikäli juuri nämä eivät ole mieleesi.

Yhdysvaltojen länsirannikko on ympärivuotinen matkakohde. Sierra Nevadan vuoriston takia ilmasto-olosuhteet vaihtelevat kuitenkin suuresti reitin varrella. San Franciscossa sekä koko rannikolla lämpötila on verrattain lämmin ympäri vuoden. Yosemiten kansallispuistossa sää saattaa vaihdella runsaastikin ja Tiogan sola on suljettuna runsaan lumen takia talvikuukausina. Kesäkuukausina kesä–elokuussa autiomaiden lämpötilat voivat nousta erittäin kuumiksi.

Kalleimpien hintojen korkeasesonki on kesäkuun alusta elokuun loppuun. Tämä on myös amerikkalaisten lomakautta: lentojen ja muiden palveluiden varmistamiseksi kannattaa matkavaraukset tehdä tälle matkustusajalle hyvissä ajoin. Syyskuukausien aikana elokuusta marraskuuhun on edullisin matkustuskausi.

Esitetty matkapaketti on esimerkki; kaikki toivotut muutokset matkaohjelmaan on mahdollista järjestää.

MATKAN KESTO 10 päivää, perillä 8 yötä
MATKAN HINTA Alkaen 1 890 €/hlö, 2hh:ssa / Hintaan sis. Ford Mustang avomalli tai vastaava. / / Moottoripyörällä alkaen 2 190 €/hlö, 2hh:ssa / Moottoripyöränä Harley Davidson. Mallit: Electra Glide/Heritage Softail Classic/Road King Classic
LÄHDÖT
  • 22.09.2023–01.10.2023
PYYDÄ TARJOUS
  •  
    Sami Blomberg
KYSY MATKASTA - VARAA TAPAAMISAIKA