Oppaat onnistuneisiin matkoihin


Opas Afrikan vuoristoihin – löydä sopivin vaihtoehto

Afrikka on valtava maanosa, jonka yli 50 valtiota yleistetään usein yhden käsitteen alle. Oppaassa esitellään mantereen eri vuoristojen suositeltavia vaellusreittejä, joiden ympäristöt vaihtelevat jäätiköistä kallioisiin laaksoihin ja afroalppivyöhykkeen ainutlaatuisesta kasvillisuudesta ylänköjen eläinten kohtaamiseen.
TUTUSTU OPPAASEEN


Opas Nepalin vaelluksille – löydä sopivin vaihtoehto

Nepalin vaellukset ovat kaikki erilaisia, osa vaatii fysiikalta enemmän ja jokaiselle reitille osuu erilainen valikoima heimoja (Nepalissa on yli 70 heimoa), kulttuuria, uskomuksia, palveluita ja paikallista elämää. Listasimme suosituimmat vaelluksen ja niiden tyypilliset piirteet, jotta löytäisit itsellesi parhaan vaihtoehdon.
TUTUSTU OPPAASEEN


Näin suunnittelet onnistuneen safarimatkan

Matka Afrikkaan on unelmien täyttymys. Kenian, Tansanian ja Ugandan kansallispuistojen savannit, vehreät järvet ja jokilaaksot sekä silmänkantamattomiin jatkuvat ruohotasangot ovat upeita matkakohteita jo maisemien puolesta.
TUTUSTU OPPAASEENNäin valitset itsellesi sopivan ensimmäisen vuorikohteen

Vuoren huipulle suuntaava matka on upea kokemus, joka tarjoaa fyysisen haasteen lisäksi kokonaisvaltaisen elämyksen, uusia ihmissuhteita, kosketusta paikalliseen luontoon ja kulttuuriin sekä ponnahduslaudan uuteen ja innostavaan maailmaan.
TUTUSTU OPPAASEEN