• RÄÄTÄLÖITY HYVINVOINTIMATKA
  Kamalaya Koh Samui, hyvinvoinnin pyhättö
 • RÄÄTÄLÖITY HYVINVOINTIMATKA
  Kamalaya Koh Samui, hyvinvoinnin pyhättö
 • RÄÄTÄLÖITY HYVINVOINTIMATKA
  Kamalaya Koh Samui, hyvinvoinnin pyhättö
 • RÄÄTÄLÖITY HYVINVOINTIMATKA
  Kamalaya Koh Samui, hyvinvoinnin pyhättö
 • RÄÄTÄLÖITY HYVINVOINTIMATKA
  Kamalaya Koh Samui, hyvinvoinnin pyhättö
 • RÄÄTÄLÖITY HYVINVOINTIMATKA
  Kamalaya Koh Samui, hyvinvoinnin pyhättö
 • RÄÄTÄLÖITY HYVINVOINTIMATKA
  Kamalaya Koh Samui, hyvinvoinnin pyhättö
 • RÄÄTÄLÖITY HYVINVOINTIMATKA
  Kamalaya Koh Samui, hyvinvoinnin pyhättö
Omien toiveiden mukaisesti räätälöidyt matkat / Thaimaa

Hyvinvointimatka Thaimaa: Kamalaya Koh Samui, hyvinvoinnin pyhättö

Thaimaa  
Koh Samui

Upea Kamalaya "lootuksen puutarha" resortti Thaimaan Koh Samuilla on hyvinvoinnin pyhättö. Ota aikaa itsellesi, kuuntele kehoasi, valitse tarpeisiisi sopivin hoitokokonaisuus ja nauti. Panosta hyvinvointiisi ja vietä viikko tai miksei pidempäänkin, sitä tukevassa ympäristössä. Et tule katumaan.

Resortti tarjoaa erittäin monipuolisia hoitokokonaisuuksia aina detoxista kauneuteen, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, stressinlievitykseen, joogaan ja fitnekseen. Tarkoin mietityt kokonaisuudet yhdistelevät erilaisia hoitomuotoja, kuten spa-hoitoja, ayurvedaa, itämaista lääketiedettä, meditaatiota, liikuntaa ja joogaa, taatakseen niin kehon kuin mielen hyvinvoinnin.
Resortin rauhallinen ilmapiiri, ympäröivä luonto ja ruokailut tukevat tätä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Matkan kesto
10 päivää, perillä 7 yötä
Matkan hinta
Alkaen hinta 3 290€/hlö 2hh:ssa
Alkaen-hinta laskettu 5 päivän "relax and renue" -hoitokokonaisuuden kanssa.
PYYDÄ TARJOUS
 •  
  Sanna Länsivierto
KYSY MATKASTA - VARAA TAPAAMISAIKA

Matkainfo

Matkaohjelma

Päivät 1–2 | Helsinki – Bangkok – Koh Samui
Päivät 2–9 | Kamalaya Resort 5*, Koh Samui 7 yötä
Päivät 9–10 | Koh Samui – Bangkok – Helsinki

Matkan erityispiirteet

• Et tarvitse aiempaa kokemusta hyvinvointimatkoista tai esimerkiksi joogasta.

• Matkan pääpaino on kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ja rentoutumisessa.

• Etukäteen varattavaa wellness-pakettia voi muokata vielä paikan päällä, jotta ohjelma varmasti palvelee tarpeitasi.

• Alkaen hinta on laskettu 5 päivän relax and renue - paketin mukaan. Valittavana on paljon erilaisia kokonaisuuksia niin sisällöltään kuin kestoltaankin. Kysy lisää toimistoltamme.

• Resortti sopii hyvin pariskunnille, yksin matkustaville, ystävyksille ja perheille, jossa lapset ovat yli 16-vuotiaita.

• Matkaasi voit pidentää esimerkiksi Bangkokin ennakkopäivillä (emme suosittele näitä retriitin jälkeen) tai vaikkapa lisäpäivillä Koh Samuilla.

• Resortti tarjoaa paljon muutakin hyvinvointi ohjelmaa aina yhteisistä joogatunneista luentoihin.

Lennot
Helsinki – Bangkok 17.30–07.15
Bangkok – Koh Samui 10.40–11.45
Koh Samui – Bangkok 03.40–05.25
Bangkok – Helsinki 08.55–14.50
- Lennot Finnair ja Bangkok Airways.
- Pidätämme oikeudet lentoaikataulun muutoksiin.
Hintaan sisältyy
- Reittilennot turistiluokassa
- 7 yön majoitus Kamalaya resortissa Hillside huoneessa täysihoidolla.
- 5 päivän personal relax and renue hoitokokonaisuuden ja konsultaatiot täyshoidolla.
- Lentokenttäkuljetukset.
Hintaan ei sisälly
- Toimistokulu 35 eur
- Henkilökohtaiset kulut kuten tipit
- Vakuutukset
- Ylimääräiset hoidot tai mahdolliset retket.
- Täysihoidon ulkopuolelle jäävät juomat esimmerkiksi viini
- Muu mainitsematon.

Päiväohjelma

Päivät 1–2 | Helsinki – Bangkok Koh Samui

Päivä 2 | Koh Samui
Saapuminen Koh Samuilla ja noin 40min kuljetus Kamalaya resorttiin.
Illallinen ja rentoutumista lentoväsymyksestä.

Päivät 3-7 | Koh Samui
Halutessasi voit aloittaa aamusi kehoa herättelevällä lempeällä joogalla, jonka jälkeen terveellinen aamiainen. Hoitojaksosi alkaa ja sinulla on konsultaatio, jonka jälkeen hoito-ohjelmasi käynnistetään. Yksi toistaan ihanampia hoitokokonaisuuksia, kehon ja mielen hyvinvoinnin ylläpitämiseen/palauttamiseen.
Vapaalla ajalla rentoutumista meren äärellä tai altaalla tai osallistumista resortin vapaasti valittaviin ohjelmiin esimerkiksi luentoihin tai yhteisiin joogatunteihin.

Päivä 8 | Koh Samui
Mikä ihana olo. Päivä ilman ohjelmaa tai lisämaksusta hoitoja.

Päivät 9-10 | Koh Samui - Bangkok - Helsinki
Päivä vapaata aikaa. Alkuillasta kuljetus lentokentälle ja lento Bangkokin kautta takaisin Helsinkiin.

Ateriat:
A = aamiainen x 7
L = lounas x 5
I = illallinen x 5

Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin!

 

Kohdekuvaus

 

Thaimaa
Pinta-ala
514 000 km²

Asukasluku
68 977 400

Pääkaupunki
Bangkok

Uskonto
theravada-buddhalaisuus 94%, islam 5%

Kieli
thai

Hallitusmuoto
perustuslaillinen monarkia

Thaimaa on kaunis lomakohde jossa vallitsee trooppinen ilmasto. Maasta löytyy kauniita valkoisia hiekkorantoja, ystävällisiä ihmisiä ja herkullista ruokaa. Thaimaa on lomakohteena erittäin monipuolinen; matkailija voi virkistäytyä thaimaan saarilla ja rannoilla, tutustua suurkaupunkien vilkkaaseen elämään tai lähteä patikoimaan luontoon. Thaimaa on ennen ollut erityisesti reppureissaajien suosiossa, mutta on nyt kasvattanut suosiotaan mm. lapsiperheiden keskuudessa.


Koh Samui

Koh Samui sijaitsee Siaminlahdella noin 35 km päässä mantereelta. Yhdessä Ko Taon, Ko Pha Nganin, Ko Nang Yanin sekä Ang Thongin merikansallispuiston kanssa Koh Samui muodostaa erään Thaimaan kauneimmista saariryhmistä, jossa esimerkiksi sukellusmahdollisuudet ovat erittäin hyvät. Vehreä luonto, valkeat hiekkarannat ja turkoosi meri ovat alueelle tunnusomaisia. Matkailun lisääntyessä monet mantereella asuneet thaimaalaiset ovat muuttaneet saarelle, ja muuton vaikutuksena ovat lisääntyneet myös palvelut. Saarelta löytyy tänä päivänä paljon tasokkaita ravintoloita ja kylpylöitä vaativallekin matkailijalle, ja lisäaktiviteettina Koh Samuilla
sijaitsee myös yksi Thaimaan kauneimmista ja haastavimmista golf-kentistä. Vilkkaimpien ranta-alueiden ulkopuolella on pieniä kalastajakyliä, joissa voi nähdä aitoa thaimaalaista elämää. Valkea hiekkaranta ei lopu turistialueille, ja siksi jokainen voi löytää Samuilta oman idyllisen pakopaikkansa.

HOTELLIT

Kamalaya Koh Samui (5)

Monia kansainvälisiä palkintojakin voittanut holistinen wellness & spa resort Kamalaya on hyvinvoinnin pyhättö. Thaimaan trooppisen Koh Samuin saaren kaakkoisosassa, upean rinnepuutarhan ja yksityisen rannan ympäröimänä sijaitsevan resortin toiminta perustuu ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja uudelleen syntymiseen kiireisten elämäntilanteiden, stressitekijöiden ja hyvinvoinnin saralla. Kokonaisvaltaista hyvinvointia tuetaan mm. ravinnon, liikunnan, aktiviteettien, erilaisten hoitojen ja meditaation kautta. Omistajat, kiinalaiseen lääketieteeseen erikoistunut Karina ja elämässään ison osan buddhalaisena munkkina viettänyt John avasivat Kamalayan vuonna 2005 ja paikka onkin alusta asti painottanut toiminnassaan yksilölliseen hyvinvointiin.

Resortti tarjoaa hyvinvointikokonaisuuksia aina detoxista, stressinlievitykseen, yleiseen hyvinvointiin, joogaan ja fitnekseen. Konaisuudet yhdistävät erilaisia hoitomuotoja ja niitä pystytään muokkaamaan tarpeiden jatoiveiden mukaan.Halutessaan on mahdollisuus tehdä hoitokonsultaatio jo Suomenta käsin.

Kokonaisuuteen sisältyvät hyvinvointia tukevat ruoat, jotka koostuvat mahdollisimman pitkälti paikallisista luomutuotteista. Resortin tarjoama ruoka on sekoitus itä- ja länsimaiden kulinaarisia perinteitä. Kasvisruokaa suositaan mutta tarjolla on myös lihatuotteita sekä mereneläviä.

Resortissa on valittavana eritasoisia huoneita, erilaisin näkymin. Kaikista huoneista löytyy ilmastointi, hiustenkuivain, joogamatto, jääkaappi, musiikkisoitin ja tallelokero. Wi-Fi:n saa huoneisiin lisämaksusta.

Thaimaahan matkustavan hyvä tietää


Maahanpääsy­vaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia alle kuukauden matkoilleen.


Turvallisuus

Pysyttelemme matkamme aikana turvallisilla alueilla, mutta muun muassa taskuvarkaudet ovat mahdollisia ja yöaikaan liikkuminen tietyillä alueilla kaupungeissa voi olla turvatonta. Yleistä varovaisuutta kannattaa noudattaa koko matkan ajan. Kysythän ajankohtaiset tiedot matkanjohtajalta ja paikalliselta oppaalta. Lisätietoja maassa matkustamisesta saat ulkoministeriön matkustustiedotteesta.


Terveys

Vakuutus
Jokaisella matkalle osallistuvalla tulee olla voimassaoleva matkavakuutus, joka kattaa sairastapauksessa tai muussa vastaavassa tarpeessa terveydenhoitokulut. Tarkistathan oman vakuutuksesi voimassaolon sekä vakuutuksen peruutusturvan ehdot.

Huomioithan matkasi erikoisluonteen ja tarkistat vakuutuksen kattavuuden myös siltä osin. Monissa kohteissa vakuutuksen tulee olla voimassa myös yli 3000 metrin korkeudessa liikuttaessa ja tällöin kattaa myös vuoristotauti.

Monilla vaellus- tai sukellusmatkoilla tarvitaan laajempi vakuutus, joka kattaa esim. sukeltamisen tai jäätiköllä liikkumisen. Tarkistathan vakuutuksesi sisällön vakuutusyhtiöstäsi.

Suositeltavat rokotukset
Matkalle suositellaan perusrokotusten (jäykkäkouristus, kurkkumätä ja polio) lisäksi hepatiitti A ja B-rokotusta. Riskiarvion perusteella on myös syytä harkita Lavantauti ja Japanin aivotulehdus ja lavantauti- rokotteita.Tarkistathan aina rokotusvaatimukset terveyskeskuksestasi tai matkailuklinikan rokotusneuvonnasta www.rokote.fi


Sähkö ja pistorasia-standardit

Thaimaassa on käytössä Eurooppalaiset C-pistokkeet sekä Yhdysvaltalaiset A- ja B-pistokkeet. Jännite on 220v, 50Hz


Ruoka ja Juoma

Monipuolisen thaikeittiön perusta on thairiisi, jota höystetään tulisilla curreilla (kaeng), chileillä, kasviksilla ja kalalla tai äyriäisillä. Maan pohjoisosassa ruoka on saanut vaikutteita laosilaista ruoasta, ja siellä syödään enemmän lihaa ja sekä tahmeampaa riisiä kuin muualla. Thaimaalainen ruoka on hyvin värikästä ja maukasta sekä usein myös hyvin edullista. Erityisesti ns. katuruoka on edullista ja kokeilemisen arvoista. On kuitenkin hyvä suosia katuruokakeittiöitä, joissa on paljon myös muita asiakkaita, niin ruoan tuoreus on varmempi.

Thaimaalaisessa ruoassa voidaan tunnistaa samanaikaisesti suolaisuutta, makeutta, happamuutta sekä tulisuutta, mikä ei ole tyypillistä esimerkiksi suomalaiselle keittiölle. Tunnettuja thaimaalaisia ruokalajeja ovat esimerkiksi Pad Thai, joka on paistettua nuudelia tarjoiltuna katkarapujen tai tofun kanssa. Yleisesti käytettyjä mausteita ovat lime, chili sekä kalakastike. Tom Yum on mausteinen katkarapukeitto, tulisessa keitossa makua antavat chili, lime sekä sitruunaruoho, johon on lisätty katkarapuja ja sieniä. Guay Teow on nuudelikeitto, joka syödään syömäpuikoilla, ruokalaji on lähtöisin Kiinasta, joka on saanut oman thaimaalaisen säväyksensä. Riisi- tai kananmunanuudelien joukkoon lisätään liemi, joka antaa keitolle maun. Liemessä käytetään yleensä chiliä, sokeria, limetinmehua sekä kalakastiketta. Proteiinipitoisuutta keitto saa naudan, sian tai kanan lihasta. Som Tam on raikas papaijasalaatti, johon tulee raakaa papaijaa sekä alueen mukaan mm. katkarapuja, valkosipulia, papuja, tomaattia, pähkinöitä sekä yleiset mausteet chili, limen mehu sekä kalakastike. Jälkiruoista suosittu tuoreiden hedelmien lisäksi on Khao Niao Mamuang, joka on mangon kanssa tarjottava tahmea riisi, jossa on kookoskermaa.

Veden ja juomien tulee olla teollisesti pullotettua. Myös hedelmät ja vihannekset on hyvä huuhdella pullotetulla vedellä. Kuumennettua tai tableteilla puhdistettua vettä voi juoda. Uudelleen lämmitettyjä ruokia tulee välttää.


Ilmasto ja Sää

Trooppinen monsuuni-ilmasto, lämmintä ympäri vuoden. Sateinen monsuunikausi kestää kesäkuusta lokakuuhun, jolloin ilma on kuuman kosteaa. Marraskuusta helmikuuhun on viileämpi kuivakausi.


Pankkiasiat

Baht (THB). Valuuttaa saa Suomesta etukäteen varaamalla. Tarkista saatavuus ja kurssi www.forex.fi.

 • Valtiot/Thaimaa/Hyvinvointi/Aventura-Hyvinvointi-Kamalaya-Thaimaa-detox
 • Valtiot/Thaimaa/Hyvinvointi/Aventura-Hyvinvointi-Kamalaya-Thaimaa-fitness
 • Valtiot/Thaimaa/Hyvinvointi/Aventura-Hyvinvointi-Kamalaya-Thaimaa-jooga3
 • Valtiot/Thaimaa/Hyvinvointi/Aventura-Hyvinvointi-Kamalaya-Thaimaa-luola
 • Valtiot/Thaimaa/Hyvinvointi/Aventura-Hyvinvointi-Kamalaya-Thaimaa-massage
 • Valtiot/Thaimaa/Hyvinvointi/Aventura-Hyvinvointi-Kamalaya-Thaimaa-massage2
 • Valtiot/Thaimaa/Hyvinvointi/Aventura-Hyvinvointi-Kamalaya-Thaimaa-meditaatio2
 • Valtiot/Thaimaa/Hyvinvointi/Aventura-Hyvinvointi-Kamalaya-Thaimaa-ranta
 • Valtiot/Thaimaa/Hyvinvointi/Aventura-Hyvinvointi-Kamalaya-Thaimaa-ryhmajooga
 • Valtiot/Thaimaa/Hyvinvointi/Aventura-Hyvinvointi-Kamalaya-Thaimaa-steamroom
 • Valtiot/Thaimaa/Hyvinvointi/Aventura-Hyvinvointi-Kamalaya-Thaimaa-uima-allas
 • Valtiot/Thaimaa/Hyvinvointi/Aventura-Kamalaya-Thaimaa-hyvinvointi-allas
 
 
 

Samankaltaisia matkoja

> UUTUUS: Kenia Karitan kanssa

> Hyvinvointimatka Italian Apuliaan/Pugliaan

> Nepal Karitan kanssa

> Botswana ja Victorian putoukset Karitan kanssa

> Marokko Karitan kanssa – Joogaa ja seikkailua!
> Portugali Karitan kanssa – Joogaa ja seikkailua!

> Palatsien Rajasthan

> Intian kultainen kolmio ja Bhutan

Haluatko lisäpäiviä?

Samuin tai esimerkiksi Krabin rantapäivät (Thaimaa)

kulttuuripäivät Kambodzassa (Kambodza)

Singaporen kaupunkipäivät (Singapore)

---

Tämänkin matkan voimme räätälöidä sinulle tai keräämällesi ryhmälle haluamaasi ajankohtaan.

Tiedustele tarkemmin toimistoltamme.