Uusi-Seelanti: matka paratiisiin maan päällä

Uudesta-Seelannista löytyy kaikkea: uniikkeja maisemia, eläväisiä kaupunkeja, kiehtovaa alkuperäiskulttuuria, tropiikkia ja vuonomaisemaa. Ihmiset ovat rennon ystävällisiä, ja viinit ensiluokkaisia.

Uusi-Seelanti on suoranainen paratiisi maan päällä. Vähän niin kuin Norja ja Havaiji olisivat saaneet rakkauslapsen.

Kia ora! Lähtisitkö sinä Aventuran matkassa toiselle puolen planeettaa?

Uuden-Seelannin uudistettu kiertomatka: Aventuran Hannan suosikit

Uuden-Seelannin kiertomatkamme on rakennettu huolella. Olemme valikoineet tälle 17 päivän reissulle maan upeimpia kohteita. Aventuran Oseania-ekspertti Hanna listaa omat suosikkijuttunsa kiertomatkalta:

1. Marlborough Soundsin luonto

Vaikuttava vuonoalue Eteläsaaren pohjoisosassa. Pääsemme majoittumaan luonnon keskellä Furneaux Lodgessa, Queen Charlotte -trekin varrella.

2. Tranz Alpine -junamatka

Yksi maailman kuuluisimmista ja upeimmista junareiteistä; nautimme ohi vilisevistä postikorttimaisemista, kun matkaamme raiteilla Eteläsaaren halki.3. Rotoruan kiehtovat maori-perinteet

Tutustumme kiehtovaan maori-kulttuuriin tansseineen, käsitöineen ja ruokaperinteineen, ja hämmästelemme aluetta ympäröivää ainutlaatuista, geotermistä luontoa.4. Milford Soundsin vuonomaisemat

Pääsemme kokemaan Fjordlandin alueen vehreän luonnon, ja ihastelemaan näkymiä jo matkalla paatille, jolla tehdään risteily mahtavissa vuonomaisemissa.

5. Uuden-Seelannin mahtava tunnelma

Sitä on vaikea sanoin kuvailla – se on koettava itse. Maa on hätkähdyttävän upea, mutta myös helppo ja turvallinen, mikä ei yhtään vähennä sen charmia. Luonnonihmeiden ja kulttuurin lisäksi saamme nauttia paikallisista laatuviineistä erityisesti Marlborough’n alueella. Tule mukaamme unohtumattomalle matkalle Uuteen-Seelantiin maaliskuussa 2024!


Kenelle kiertomatka soveltuu?

Kiertomatka soveltuu erityisen hyvin niille, jotka haluavat kokea Uuden-Seelannin parhaat palat tiiviinä kokonaisuutena. 17 päivässä matkaamme halki maan Queenstownista Aucklandiin. Tiedossa on kiertomatkatyyliin tiukkaa ohjelmaa ja kulkemista, mutta myös mahdollisuus omavalintaisille aktiviteeteille aina patikkaretkistä suppailuun. Liikumme lentojen lisäksi paikasta toiseen bussilla, Tranz Alpine -junalla, vesitaksilla ja lautalla.

Olemme vieneet asiakkaitamme kautta Aventuran historian upeille matkoille Uuteen-Seelantiin. Vahvan kohdetuntemuksemme ansiosta matkamme ovat monipuolisia, hyvin toimivia ja mieleenpainuvia. Huolehdimme kaikesta aina kokonaiskuvasta pieniin yksityiskohtiin, jotka tekevät kokemuksesta erityisen.

Muistathan, että kiertomatkan lisäksi suunnittelemme Uuden-Seelannin matkoja myös räätälöityinä – juuri sinun toiveidesi mukaan. Varaa aika matka-asiantuntijallemme! Suunnittelemme mieluusti unelmiesi reissun.

TUTUSTU MATKAAN