• Dominikaaninen tasavalta
  • Tansania
  • Kuuba
  • Costa Rica
  • Dominica

Anna lahjaksi kokemuksia ja elämyksiä maailmalla – osta matkalahjakortti!

Parhaat lahjat antavat ajalle merkityksen, kerryttävät kokemuksia jättäen kultaisia muistoja. Anna läheisellesi matkalahjakortti, jonka voi käyttää unelmien lomamatkaan. Lahjakortin saat haluamallesi summalle ja se on voimassa kaksi vuotta. Emme veloita lahjakortin yhteydessä mitään kuluja tai palvelumaksuja.

LUE LISÄÄ


Kevättalven kohteeksi Keski-Amerikka tai Karibianmeren saaret 

Keski-Amerikan ja Karibianmeren valtiot ovat avautuneet matkailulle jo laajasti – melkein jokaiseen alueen valtioon rokotetut saavat saapua ilman koronatestejä eikä lomaelämä ole enää siellä rajoitettua. 

Keski-Amerikan matkojen kohokohtia ovat mayarauniot Guatemalassa, Hondurasin pohjoisosissa ja Meksikossa, monien intiaanikansojen perinteet, pienet rantakylät Tyynenmeren ja Karibian rannikoilla, Nicaraguan värikkyys, Costa Rican monipuolinen luonto sekä Panaman kanava. Jos valitsee vain yhden valtion kohteekseen, suosituksemme on Costa Rica. Pienessä valtiossa on tarjolla ainutlaatuisen hienoja luontoelämyksiä tulivuorineen ja kauniita hiekkarantoja sekä Tyynenmeren että Karibianmeren puolella. 

Karibianmeren trooppiset saaret ovat täynnä upeaa luontoa ja kiehtovaa kulttuuria. Alueen suosituimmat matkakohteet kuten Kuuba ja Dominikaaninen tasavalta ovat jo monelle tuttuja, mutta Karibia on täynnä muitakin vierailun arvoisia paikkoja. 

Kuuban ja Dominikaanisen tasavallan lisäksi mm. Aruba, Curaçao ja Saint-Martin ovat helposti saavutettavia kohteita Suomesta lähtevillä lennoilla. Upeita hiekkarantoja löytyy monilta saarilta – jos nimenomaan rento rantaloma on toivelistalla, Saint Lucia ja Barbados täyttävät toiveet. Kirkkaat vedet kutsuvat sukeltajia Bahamalle ja Bonairelle, golfareille Dominikaaninen tasavalta on paras kohde. Musiikin perässä matkustaville Kuuban kuuluisiin rytmeihin voi tutustua musiikkiin keskittyvällä erikoismatkallamme ja Montego Bayn Reggae Sumfest -festivaali on loistava syy suunnata Jamaikalle, monilla Karibianmeren saarilla on omat musiikkifestivaalinsa. 

Aventuralla on suomalaisen matkanjohtajan opastamia matkoja Keski-Amerikan ja Karibianmeren jokaiseen valtioon. Tunnemme alueen erittäin hyvin, joten voimme lisäksi räätälöidä hienon matkan toiveidesi pohjalta. Jos lomapäiviä on riittävästi, on suositeltavaa tehdä useamman valtion kattava laajempi kiertomatka, jonka aikana alueen historia ja maiden väliset kulttuurierot tulevat tutuksi. Kerro omat kiinnostuksen kohteesi, me suunnittelemme niihin sopivan kierroksen. COSTA RICA on yksi kaukokohteista, jossa matkailu on auennut toimivaksi koronakuukausien jälkeen ja johon voimme suositella matkustamista jo nyt talvella 2021–22. Costa Rica on yksi maapallomme monipuolisimmista luontokohteista. Keski-Amerikan pieni valtio tarjoaa dramaattisia tulivuorinäkymiä, karuja vuorimaisemia, villiä viidakkoa sekä mystisiä pilvisademetsiä. Kaiken tämän lisäksi on upeita rantakohteita niin Karibianmeren kuin Tyynenmeren puolellakin. 

TUTUSTU MATKOIHIN DOMINIKAANINEN TASAVALTA on monipuolinen Karibian helmi. Laskeudut Karibian lämpöön joko suoraan pastellinsävyiseen rantakohteeseen Punta Canaan tai upeaan, koloniaaliseen pääkaupunkiin Santo Domingoon. Maan sisäinen hyvä tieverkosto vie sinut paratiisirannalta vuoristoon tai luonnonpuiston rauhasta Santo Domingon vanhaan kaupunkiin muutamissa tunneissa. Majoitusvaihtoehdoista löytyy jokaiselle jotakin: Maassa on kattava tarjonta niin isoja all-inclusive hotelleja kuin pienempiä kaupunki- tai rantahotelleja. Kylillä tuoksuu sikari, laseissa rommi ja kaduilla soi mm. bachata ja merengue. Iloinen hymy kutsuu sinutkin mukaan tanssiin! 

TUTUSTU MATKOIHINAventuralla on Suomen monipuolisin KUUBAn matkojen tarjonta – Kuuban ränsistynyt olemus ja rento elämänrytmi lumoavat matkailijan heti Havannaan saavuttaessa. Salsan rytmit, vanhat amerikanraudat ja kauniisti ränsistyneet koloniaaliset kaupunkien keskustat tekevät Kuubasta ainutlaatuisen matkakohteen. Juuri nyt Kuuba on suurten muutosten kynnyksellä. Lähde mukaamme tutustumaan tähän mielenkiintoiseen maahan ennen kuin se menettää vanhan charminsa. 

TUTUSTU MATKOIHIN DOMINICA on pieni saarivaltio, joka itsenäistyi vasta vuonna 1978 oltuaan pitkään brittien hallinnoima alue. Asukkaita on alle sata tuhatta. Dominican saari kohoaa merestä n. 1 500 metriin ja sen maaperä on vulkaanista. Unescon maailmanperintökohteessa, Morne Trois Pitonsin kansallispuistossa, on paljon kuumia lähteitä, jokia, vesiputouksia ja järviä, sekä yksi "kiehuva järvi". Dominicalla on aina keskitytty luonnonläheisyyteen, sillä se on iso osa paikallisten elämää ja myös turismi pohjautuu sen monimuotoisuuteen. 

TUTUSTU MATKOIHIN


Lähde suomalaisen matkanjohtajan opastamalle kiertomatkalle 

Ryhmäkokomme ovat miellyttävän pieniä ja suomalaiset matkanjohtajamme ovat kokeneita matkailun ammattilaisia. Oman matkanjohtajamme ohella matkaajia palvelevat luotettavat paikallisoppaat. 

POIMINTOJA ALKUVUODELLE 2022


TANSANIAN SAFARI JA SANSIBAR

23.02.–02.03.2022

TUTUSTU MATKAANSURINAME, GUYANA, TRINIDAD JA TOBACO SEKÄ CURACAO

26.02.–10.03.2022

TUTUSTU MATKAANSUURI KUUBAN KIERTOMATKA

01.03.–14.03.2022

TUTUSTU MATKAAN


RUANDAN JA UGANDAN KIERTOMATKA – GORILLOJEN MAILLA

22.03.–30.03.2022

TUTUSTU MATKAANCOSTA RICAN KIERTOMATKA – VEHREÄN VIIDAKON MAA

24.03.–05.04.2022

TUTUSTU MATKAANSUURI KESKI-AASIAN KIERTOMATKA

25.03.–11.04.2022

TUTUSTU MATKAAN

...

Aventura Lounge – hyvää lukemista kaukomatkaajalle

TAKAISIN LOUNGEEN