• MARRASKUU 2021
  Uutiskirje
 • MARRASKUU 2021
  Uutiskirje
 • MARRASKUU 2021
  Uutiskirje
 • MARRASKUU 2021
  Uutiskirje

Terveisiä kolmelta mantereelta!

Meillä on ollut pitkin syksyä monissa kaukokohteissa asiakkaitamme räätälöidyillä matkoilla. Vihdoin nyt loka-marraskuussa on kaukomailla ollut myös useampi suomalaisen matkanjohtajamme opastama ryhmämatka. Kiertomatka-asiakkaamme ovat päässeet nauttimaan eksotiikasta, upeasta luonnosta ja kulttuurien kohtaamisista Marokossa, Perussa, Nepalissa ja Keniassa. Nyt maanantaina lähtee Ecuadoriin ja Galapagossaarille matkustusrajoitusten vuoksi viime syksystä siirretty 20-vuotisen taipaleemme juhlamatka. 

Minne sinä haluat? Nyt se on mahdollista! 

Matkustus EU-valtioista Yhdysvaltoihin avautui 8.11. ja Kuubaan 15.11. Enemmistö Karibianmeren saarivaltioista on jo pidempään avoinna matkailijoille. Etelä-Amerikassa Peru, Ecuador ja Kolumbia ovat sallineet matkailun ja uusina rajansa avasivat Argentiina, Uruguay ja Chile. Kaikkiin Keski-Amerikan valtioihin paitsi Nicaraguaan ja Belizeen pääsee ilman koronatestiä. Suomalaiset pääsevät myös useisiin Afrikan valtioihin, kunhan on esittää negatiivinen PCR-testitulos. Samoin ensimmäisiä Aasian kohteita avautui matkailulle marraskuussa – rokotetut suomalaiset ovat jo päässeet matkoille Nepaliin, jossa meillä olikin jo iso vaellusryhmä. Thaimaahan on tällä hetkellä maahantulovaatimuksena kaksi rokotetta sekä kaksi negatiivista PCR-testitulosta. Muista Aasian kohteista Kambodzha on auki rokotetuille ilman karanteenia, Malesian Langkawi avautui nyt eurooppalaisillekin matkailijoille, samoin Vietnamin viisi suosittua kohdetta: Danang, Hoi An, Phu Quoc, Halong Bay ja Nha Trang. Indonesian Balin odotamme avautuvan suomalaisillekin matkailijoille pian. Uusi-Seelanti ilmoitti tällä viikolla avaavansa maataan matkailulle asteittain alkaen 30.4.2022. Maailma avautuu, mutta etenkin Australian, Oseanian ja Aasian osalta matkailuun tarvitaan siis yhä malttia.

MALEDIIVIT

SEYCHELLIT

MAURITIUS

KENIA


TANSANIA


ETELÄ-AFRIKKA

THAIMAA


YHDYSVALLAT


DOMINIKAANINEN TASAVALTA

Jouluksi sekä vuodenvaihteeksi löytyy vielä paikkoja

Vaikka joidenkin lentoreittien hinnat ovat jo nousseet korkeiksi, on tänä vuonna moniin joulunajan ja vuodenvaihteen suosikkikohteisiin yhä tilaa niin lennoilla kuin hotelleissakin. Osaan kohteista on saatavuutta jopa ihan kohtuullisillakin hinnoilla. Kerro toiveesi, me tutkimme vaihtoehdot, annamme suosituksemme ja toteutamme ikimuistoisen loman.

Entä mihin haluaisit hiihtolomalla tai kevättalvella? Ei ole yhtään liian aikaista miettiä myöskään pääsiäisen ajan matkavarauksia.

PYYDÄ MATKATARJOUS

Suomalaisen kokeneen matkanjohtajan opastamalle kiertomatkalle 

Ryhmäkokomme ovat miellyttävän pieniä ja suomalaiset matkanjohtajamme ovat kokeneita matkailun ammattilaisia. Oman matkanjohtajamme ohella matkaajia palvelevat luotettavat paikallisoppaat. 

POIMINTOJA ALKUVUODELLE 2022


KILIMANJARON VAELLUSMATKA JA TANSANIAN SAFARI

16.02.–27.02.2022

TUTUSTU MATKAANTANSANIAN SAFARI JA SANSIBAR

23.02.–02.03.2022

TUTUSTU MATKAANSURINAME, GUYANA, TRINIDAD JA TOBACO SEKÄ CURACAO

26.02.–10.03.2022

TUTUSTU MATKAAN


RUANDAN JA UGANDAN KIERTOMATKA – GORILLOJEN MAILLA

22.03.–30.03.2022

TUTUSTU MATKAANCOSTA RICAN KIERTOMATKA – VEHREÄN VIIDAKON MAA

24.03.–05.04.2022

TUTUSTU MATKAANPERUN KIERTOMATKA – INKOJEN POLUILLA

07.04.–20.04.2022

TUTUSTU MATKAAN

Suomalaisen hyvinvointi- ja joogaohjaajan opastamalle matkalle 

Nautimme elämästä ja hyvästä seurasta. Matkat sopivat seikkailusta, luonnosta ja hyvästä ruuasta pitäville. Hyvinvointimatka voi olla "uuden elämäsi" ensimmäinen askel. Luvassa terveellistä ja herkullista ruokaa – ja miksipä ei myös lasi viiniä. It's all about balance! 

POIMINTOJA ALKUVUODELLE 2022


SRI LANKA JA MALEDIIVIT

20.01.–07.02.2022

TUTUSTU MATKAANINTIAN JOOGA- JA AYURVEDARETRIITTI – WELLNESS HEAVEN

05.03.–17.03.2022

TUTUSTU MATKAANBOTSWANAN SAFARI JA VICTORIAN PUTOUKSET

23.03.–04.04.22

TUTUSTU MATKAAN


Saat aina kampanjahinnat kauttamme, myös Black Friday -hinnat 

Useissa ranta- ja kaupunkikohteissa on isot kampanja-alennukset nyt Black Fridayn ympärillä. Kampanjoita on mm. Mauritiuksen, Seychellien, Malediivien ja Yhdysvaltojen hotelleissa ja lennoilla. Ole meihin yhteydessä, huomioimme aina voimassaolevat kampanjatarjoukset matkatarjousta tehdessämme. 

Helsinki-Vantaan hienosti uudistettu terminaali 2 aukeaa vihdoin 1.12. 

Nyt on Helsingistä lentomatkalle lähtö paitsi paljon sujuvampaa myös tyylikkäämpää kuin koskaan. Upeasti uudistettu Helsinki-Vantaan pääterminaali aukeaa matkailijoille ensi viikon keskiviikkona 1.12. 


...

Aventura Lounge – hyvää lukemista kaukomatkaajalle

TAKAISIN LOUNGEEN