Omien toiveiden mukaisesti räätälöidyt matkat / Havaiji (Yhdysvallat)

Havaijin henkeäsalpaavan kauniit paratiisisaaret: Kauai ja Big Island

Yhdysvallat | Havaiji (Yhdysvallat)  
Los Angeles | Kauai | Big Island | San Diego

Tällä matkalla tutuksi tulevat Havaijin kaksi uskomattoman kaunista paratiisisaarta, Kauai ja Big Island. Saarten maisemaa hallitsevat trooppiset sademetsät, vuoret ja laavamaisemat, upeat vesiputoukset, turkoosina kimalteleva meri ja kauniit rannat. Saaret ovat erinomainen kohde luonnosta kiinnostuneelle ja siellä riittää tekemistä aktiiviselle lomailijalle. Patikointi, lintujen, merikilpikonnien, hylkeiden ja valaiden bongaus, surffaus, snorklaus ja sukellus - matka tarjoaa loistavat puitteet kaikkeen tähän. Saariin on helppoa tutustua autoillen ja käytössäsi onkin vuokra-auto koko saarilla olosi ajan. 

Matka alkaa länsirannikon monipuolisesta suurkaupungista Los Angelesista missä majoitut  Hollywoodissa lähellä sen tärkeimpiä nähtävyyksiä. Loman viimeiset päivät vietät San Diegossa, missä kaupunkiloman ja rennon rantaloman yhdistäminen onnistuu helposti majoittuessasi meren äärellä Pacific Beachilla lyhyen taksimatkan päässä kaupungin värikkäästä keskustasta.

Havaijille sekä koko länsirannikolle voit matkustaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Havaijin ilmasto on miellyttävä; talven ja kesän lämpötilat vaihtelevat 2328 asteen välillä rannikkokaupungeissa.

Esitetty matkapaketti on esimerkki; kaikki toivotut muutokset matkaohjelmaan on mahdollista järjestää.

Matkan kesto
23 päivää, perillä 21 yötä
Matkan hinta
Alkaen 7 390 €/hlö, 2hh:ssa
PYYDÄ TARJOUS
 •  
  Miia Vilppula
KYSY MATKASTA - VARAA TAPAAMISAIKA

Matkainfo

Matkaohjelma

Päivä 1 | Lennot Helsinki – Los Angeles
Päivät 1-3 | Los Angeles 3 yötä
Päivät 4-7 | Poipu Beach, Kauai 4 yötä
Päivät 8-10 | Princeville, Kauai 3 yötä 
Päivä 11 | Kona, Big Island 1 yö 
Päivät 12-13 | Hawaii Volcaoes National Park 2 yötä 
Päivät 14-17 | Hilo, Big Island 4 yötä 
Päivät 18-21 | San Diego 4 yötä 
Päivät 22-23 | Lento Los Angeles – Helsinki

Matkan erityispiirteet

- Suora Finnairin lento Helsingistä Los Angelesiin. 
- Hotelleissa on matkaohjelman aikana valittu korkeamman tasoiset huonetyypit. Huonetyypit ovat nähtävillä päiväohjelmassa.
- Patikointi, lintujen, merikilpikonnien, hylkeiden ja valaiden bongaus, surffaus, snorklaus ja sukellus - matka tarjoaa loistavat puitteet kaikkeen tähän.
- Saariin on helppoa tutustua autoillen.

Lennot
Helsinki – Los Angeles 1640 1745
Los Angeles – Lihue (Kauai) 1130 1600
Lihue – Kona (Big Island) 1639 1734
Kona – San Diego 1635 2359
Los Angeles – Helsinki 1935 1625+1
Lennot Finnair, American Airlines, Alaskan Airlines sekä Hawaiian Airlines, +1 = seuraavana päivänä
Hintaan sisältyy
- Mainitut lennot lentolippuihin sisältyvine lentoveroineen
- Majoitukset mainituissa hotelleissa mainituin aterioin.
- Kuljetukset ja retket ohjelman mukaisesti
- Autonvuokra ja täyden vakuutuksen
Hintaan ei sisälly
- Toimistokulut 35 € / hlö
- Viisumit ja maastapoistumismaksut (Yhdysvaltoihin tarvitaan ESTA, 14 USD/hlö)
- Paikan päällä maksettavat hotellien omat Resort feet, hotellien pysäköintimaksut
- Matkalaukut sisäisillä lennoilla (n. 28 €/laukku/lento)
- Autonvuokraukseen liittyvät yhden suunnan jättökulut (jos jättö toisessa osavaltiossa), GPS, deposit-vakuusraha, mahdolliset lastenistuinkulut ja muut lisävarusteet
- Tipit ja muut henkilökohtaiset kulut
- Muu mainitsematon

Huomioithan että kaikki lisäkulut on määritelty 05/2020 voimassaolevien hintojen mukaan. Muutokset ovat mahdollisia.

Päiväohjelma

Päivä 1 | Helsinki - Los Angeles | E
Kimpton Everly 4*, Everly Suite
Suora lento Helsingistä Los Angelesiin. Saapuessa omatoiminen kuljetus Kimpton Everly hotellille. 

Päivät 2- 3 | Los Angeles | E 
Kimpton Everly 4*, Everly Suite
Seuraavat kaksi päivää vietät tutustuen Los Angelesiin. Tämä ’Enkelten kaupunki’ on asukasluvultaan maan toiseksi suurin ja monikulttuurisen kaupungin noin neljä miljoonaa asukasta edustavat yli sataa kansallisuutta. Los Angeles on Yhdysvaltojen elokuvateollisuuden keskus ja kaupunkiin on jo yli sadan vuoden ajan tultu toteuttamaan suuria unelmia. Myös vierailijalle kaupunki tarjoaa paljon, täällä riittää nähtävää ja koettavaa. On kulttuuria, etnisiä kaupunginosia, loistavat ostosmahdollisuudet, teemapuistoja kuten Universal Studios ja Disneyland sekä rantoja, joista kuuluisimmat ovat Santa Monica, Venice ja Malibu. Hollywoodin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat ikoninen Hollywood-kyltti, Sunset Boulevard ja Walk of Fame -kävelykatu, jonka 2500 tähteä on omistettu elokuva- teatteri- radio- televisio- ja musiikkialan suurimmille tähdille.

Päivä 4 | Los Angeles - Kauai | E
Castle Kiahuna Plantation and Beach Bungalows 3* Suite Oceanview, ei aterioita. (resort fee noin 223 USD)
Aamulla siirtyminen omatoimisesti lentokentälle, josta lento Kauaille Lihuen lentokentälle lähtee ennen puolta päivää. American Airlinesin lennolle matkatavaramaksu suoritetaan check-inin yhteydessä. Maksu on 28 €/23kg matkalaukku (tarkistettu 4/2020). Perille saapuessasi saat lentokentällä vuokra-auton käyttöösi seuraavan kahdeksan päivän, eli koko Kauailla olosi ajaksi. Auto on Toyota RAV 4 tai vastaava, sisältäen täysvakuutuksen (Gold package full insurance), lisämaksusta GPS. Vuokrauksen yhteydessä maksetaan vakuusmaksu (noin 166 USD), vakuuden saa takaisin auton palautuksen yhteydessä.

Päivä 5 | Poipu Beach | E 
Castle Kiahuna Plantation and Beach Bungalows 3*, Suite Oceanview
Heti aamulla helikopterilento Kauain upeissa Jurassic Park -maisemissa. Lento kannattaa toteuttaa heti ensimmäisenä päivänä, jotta huonon sään sattuessa lennon voi vaihtaa jollekin myöhemmälle päivälle.

Päivät 6-7 | Poipu Beach | E 
Castle Kiahuna Plantation and Beach Bungalows 3*, Suite Oceanview
Rentoutumista tai aktiviteetteja omien toiveiden mukaisesti. Poipun alueella on esim. useita mukavia lyhyitä patikointireittejä ja Waimea State Parkissa upeat kanjonimaisemat. Rannalla voi uimisen ja rentoutumisen lisäksi harrastaa vaikkapa surffausta.

Päivä 8 | Princeville | E 
The Westin Princeville Ocean Resort Villas 4*, 1 Bedroom Villa 1 King Island View Balcony (parking fee 18 USD /päivä, yhteensä 54 USD)
Hotellista uloskirjautuminen ja ajo seuraavaan lomakohteeseen, saaren pohjoisosan Princevilleen. Majoittuminen ja loppupäivä rentoutumista hotellialueella tai aktiviteetteja ympäristön upeissa maisemissa.

Päivät 9-10 | Princeville | E 
The Westin Princeville Ocean Resort Villas 4*, 1 Bedroom Villa 1 King Island View Balcony
Seuraavat kaksi päivää vietät Princevillessä, joko rentoutuen tai vaihtoehtoisesti aktiivisemmin.  Hae’ena Park on yksi vierailun arvoinen kohde, puistosta löytyy hyvä lyhyt patikointireitti Kalalau Trail. Puistoon ei pääse omalla autolla, kuljetus on varattava ja maksettava etukäteen.

Päivä 11 | Kauai - Kona | A
Kona Holiday Inn Express 3*
Aamupäivä aikaa viettää omien toiveiden mukaisesti. Iltapäivällä auton palautus lentokentälle ennen lentoa Havaijin Big Islandille. Matkalaukku maksetaan check-inin yhteydessä 23 €/23 kg matkalaukku (tarkistettu 4/2020). Big Islandille saapuessasi saat lentokentällä vuokra-auton käyttöösi koko saarella lomailun ajaksi. Auto on Toyota RAV 4 tai vastaava, sisältäen täysvakuutuksen (Gold package full insurance) Lisämaksusta GPS. Vuokrauksen yhteydessä maksetaan vakuus (noin 166 USD), jonka saa takaisin auton palautuksen jälkeen.

Majoittuminen yhdeksi yöksi hotelliin Kailuan pikkukaupunkiin, alle puolen tunnin ajomatkan päähän lentokentältä.

Päivät 12 - 13 | Volcano Park 3* | A 
Volcano Forest Inn, Botanical room
Aamupäivällä uloskirjautuminen hotellista jonka jälkeen matka jatkuu kohti saaren eteläosaa. Seuraavat kaksi päivää vietätte upeissa maisemissa trooppisen sademetsän keskellä. Hotellinne sijaitsee viehättävässä Volcanon kylässä aivan Hawaii Volcanoes National Parkin naapurissa. Alueen luonto tarjoaa upeat puitteet luonnosta nauttimiseen ja patikointiin. Alueella sijaitsee Kilauea, yksi maailman aktiivisimmista tulivuorista. Myös alueen mustahiekkaiset rannat houkuttelevat kävelyretkille.

Päivät 14 – 17 | Hilo | E 
Hilo Palms Cliff House Inn 3+*, Deluxe Suite 1 King Bed Jetted Tub Oceanfront (aamiainen n. 15 USD / hlö)
Aamiaisen jälkeen uloskirjautuminen hotellista ja suunta kohti Itärannikon Hiloa jossa vietät seuraavat päivät. Alueella riittää paljon nähtävää, upeaa trooppista luontoa, vesiputouksia ja puutarhoja. Voit autoilla pitkin upeaa Hamakuan näköalareittia tai käydä tulivuorenpurkauksissa muodostuneissa luolissa joista osaan pääsee ominpäin, osaan järjestetyillä retkillä. Voit vierailla alueen kahvi-, tee- ja kaakaofarmeilla tai Pana’ewa Rainforest Zoossa. Hilon kaupungissa järjestetään keskiviikkoisin ja lauantaisin suuret markkinat, joille yli 200 paikallista tuottajaa tulee myymään elintarvikkeita, käsitöitä ja kukkia. Näiden markkinoiden lisäksi järjestetään useita pienempiä markkinoita. Hilon alueella on myös useita rantoja jotka tuliperäiselle saarelle tyypillisesti ovat mustahiekkaisia.

Päivä 18 | Hilo – San Diego | E 
Tower23 4*, Sanctuary Suite (resort fee 25 USD /päivä/huone)
Ajo takaisin Konaan ja iltalento San Diegoon. Matkalaukuista maksettava 28 USD/hlö (tarkistettu 4/2020). San Diegossa omatoimisesti hotellille, käyttäen esimerkiksi jotain lentokentän taksipalvelua.

Päivät 19 - 22 | San Diego | 
Tower23 4*, Sanctuary Suite (resort fee 25 USD /päivä/huone)
Loman viimeiset päivät vietät monipuolisessa San Diegossa. Kaupunki sijaitsee Kalifornian osavaltiossa aivan Meksikon rajan tuntumassa ja on aikoinaan perustettu suojaisan San Diegon lahden ympärille. Täällä voit helposti yhdistää kaupunki- ja rantaloman. Kaupungista löytyy nähtävää kulttuurista ja historiasta kiinnostuneelle, toisaalta täällä on upeita rantoja joilla viettää rentoa rantalomaa. Voit tehdä ostoksia tai vierailla eläintarhassa tai Sea Worldissa, noin 50km päässä sijaitsevassa Legoland Californiassa tai tehdä päiväretken Disneylandiin joka sijaitsee Anaheimissa noin kahden tunnin ajomatkan päässä. Alueen asukkaista yli 30 prosenttia on latinalaista alkuperää ja he tuovat oman värinsä kaupunkikuvaan ja ruokakulttuuriin. Esimerkiksi Old Townissa on erinomaisia meksikolaisia ravintoloita.

Päivä 21 | San Diego | E
Noudat vuokra-auton noin 15km päässä sijaitsevalta San Diegon lentokentältä. Auto on Nissan Versa tai vastaava (CDAR) sisältäen täysvakuutuksen (Alamon gold package full insurance). Pysäköintimahdollisuus hotellilla (n. 30 USD/yö).

Päivät 22 - 23 | Los Angeles – Helsinki
Aamupäivän ja päivän voit vielä viettää San Diegossa tai vaihtoehtoisesti autoilla rauhassa ja pysähdellen kohti Los Angelesia. Auto luovutetaan Los Angelesin lentokentällä ennen illalla lähtevää lentoa Helsinkiin. Suora lento saapuu Helsinkiin seuraavana päivänä iltapäivällä.

Ateriakoodit
E = ei aterioita 
A = aamiainen 
L = lounas 
I = illallinen

 

Kohde-esittelyt

 

YhdysvallatPinta-ala
9 826 630 km²

Asukasluku
332 639 102

Pääkaupunki
Washington DC

Kieli
englanti, espanja

Uskonto
51% protestanttinen, 24% katolinen

Hallitusmuoto
liittovaltio

Maailman kolmanneksi suurin valtio koostuu 50 osavaltiosta. Yhdysvaltojen ilmasto on monimuotoinen. Etelässä ilmasto on lämmin ja kasvillisuus on trooppista. Itärannikolla sateet ovat kesäaikaan yleisiä. Länsirannikolla sateet puolestaan sijoittuvat loka-maaliskuulle. Maatalouden suurimpia tuotteita ovat maissi, vehnä ja puuvilla. Yhdysvallat on suosittu kohde matkailijoiden keskuudessa. Valtion sisään mahtuu sekä monet miljoona kaupungit, että upeat luonnonpuistot ja rantakohteet.

Yhdysvalloista löytyy jokaiselle matkailijalle se omanlainen kohde. On suurkaupunkien kuhinaa, upeita rantakohteita, kiehtovia kansallispuistoja, viinialueita, aavikkoa, vuoristoa, hyvää golfia ja laskettelurinteitä. Suuntaisiko sinun seuraava lentosi Atlantin yli Yhdysvaltoihin?


Los Angeles

Los Angeles sijaitsee Kalifornian osavaltiossa, ja se on asukasluvultaan maan toiseksi suurin kaupunki. Siellä asuu noin 4 miljoona asukasta. Losangelesilaiset tunnetaan nimellä "angelenos". Kaupungissa elää yli 140 kansallisuuden edustajia, jotka puhuvat vähintään 224 eri kieltä. Etnisiä kaupunginosia ovat muun muassa Chinatown, Koreatown, Little India, Little Armenia, Thai Town, Filipinotown ja Little Ethiopia. 1900-luvun alun asukasmäärän nopea kehitys johtuu osittain silloin kasvaneesta Hollywoodin filmiteollisuudesta. Lämpimimmät ja sademäärältään vähäisimmät kuukaudet ovat heinä-, elo- ja syyskuu. Hollywoodin nähtävyyksiä ovat muun muassa The Walk of Fame ja Hollywood-kyltti. Lisäksi kuuluisa boulevardi "Sunset Boulevard" on yksi suosituimpia katuja. Myös legendaarisen valtatie 66:n toinen päätepiste sijaitsee Los Angelesissa.

HOTELLIT

Kimpton Everly (4)

Kimpton Everly on Hollywoodissa sijaitseva tyylikäs boutique-hotelli. Hotellin katolla on viihtyisä kattoterassi ja pieni uima-allas ja sieltä avautuu upeat näkymät kaupunkiin sekä Hollywood Hillsiin ja ikoniselle Hollywood -kyltille. Hotellin huoneet ja sviitit ovat viihtyisiä ja modernisti sisustettuja. Hotellissa on viihtyisä ravintola sekä baari.


San Diego

San Diego sijaitsee Kalifornian osavaltiossa aivan Meksikon rajan tuntumassa ja on aikoinaan perustettu suojaisan San Diegon lahden ympärille. Tässä monipuolisessa kaupungissa voit helposti yhdistää kaupunki- ja rantaloman. Kaupungista löytyy nähtävää kulttuurista ja historiasta kiinnostuneelle, toisaalta täällä on upeita rantoja joilla viettää rentoa rantalomaa. Voit tehdä ostoksia tai vierailla eläintarhassa tai Sea Worldissa, noin 50km päässä sijaitsevassa Legoland Californiassa tai tehdä päiväretken Disneylandiin joka sijaitsee Anaheimissa noin kahden tunnin ajomatkan päässä. Alueen asukkaista yli 30 prosenttia on latinalaista alkuperää ja he tuovat oman värinsä kaupunkikuvaan ja ruokakulttuuriin. Esimerkiksi Old Townissa on erinomaisia meksikolaisia ravintoloita. 

HOTELLIT

Tower23 (4)

Tyylikäs boutique-hotelli sijaitsee Pacific Beachilla erinomaisella paikalla aivan meren äärellä. Ainoastaan viihtyisä rantapromenadi erottaa hotellin uimarannasta joten täällä on erinomaisen helppo nauttia rennosta rantaelämästä. Toisaalta San Diegon keskustakin on ainoastaan lyhyen taksimatkan päässä. Kauniit huoneet ja sviitit on sisustettu vaalein rauhallisin sävyin ja niistä on joko merinäköala tai kaupunkinäkymä. Hotellissa on oma viihtyisä ravintola ja hotellissa on tarjolla myös rentouttavia hierontoja ja kasvohoitoja.


Havaiji (Yhdysvallat)


File:Flag of Hawaii.svg

Asukasluku
1 415 872

Pääkaupunki
Honolulu

Kieli
englanti, havaiji

Valuutta
Yhdysvaltojen dollariHavaijin saarista vain murto-osa on asuttuja. Suurin saarista on Big Island, jota kutsutaan myös Hawaii Islandiksi. Big Island on vuoristoinen sekä vehreä ja saaren tärkein nähtävyys on Kilauea, yksi maailman aktiivisemmista tulivuorista. Eteläosassa saarta sijaitsee Hawaii Volcanoes National Park, upea trooppinen kansallispuisto, joka syystäkin on saaren suosituin nähtävyys. Muita suosittuja vierailupaikkoja ovat luolat sekä laavatunnelit, kahvi-, tee-, ja kaakaofarmit, värikkäät maalaismarkkinat ja upea näköalareitti Hamakua.

Maui on toiseksi suurin ja lomakohteena saarista suosituin. Trooppisen luonnon lisäksi saarella matkailijoita houkuttelevat rannat, joita on yhteensä 200km pituudelta. Maui on myös golfaajien suosikki. Mauilla olevan tulivuori Haleakalan sanotaan olevan yksi upeimmista paikoista ihailla auringonnousuja ja -laskuja. Havaijin kielellä Haleakala tarkoittaakin auringon kotia.

Oahulla asuu suurin osa koko Havaijin asukkaista ja saarella sijaitsee myös osavaltion pääkaupunki, lähes 400 000 asukkaan Honolulu. Vilkkaan kaupunkielämän ja toisaalta monipuolisten luontokohteiden lisäksi saarella matkailijoita houkuttelee lukuisat rannat, joista kuuluisin, Waikiki Beach, on pääkaupungissa. Saarella sijaitsee Pearl Harborin sotilastukikohta, joka on yksi saaren tunnetuimmista nähtävyyksistä.

Kauain saarta kutsutaan usein puutarhasaareksi, ja se kuvaakin hyvin tätä vehreää saarta. Trooppiset sademetsät, vesiputoukset ja rannat houkuttelevat viettämään aktiivista lomaa. Upeat maisemat saattavat näyttää tutuilta - saarella on kuvattu mm. elokuvat Jurassic Park ja Jurassic World.

Havaiji on yli sadan saaren ja atollin saariryhmä ja oma osavaltionsa kaukana Tyynellämerellä. Se sijaitsee noin 3800km päässä Yhdysvaltojen länsirannikosta. Saaret ovat tuliperäisiä ja vuoristoisia, niiden maisemaa hallitsevat trooppiset sademetsät, vuoret, upeat vesiputoukset, turkoosina kimalteleva meri ja kauniit rannat. Havaiji on upea kohde luonnosta kiinnostuneelle ja siellä riittää tekemistä aktiiviselle lomailijalle. Patikointi, lintujen, merikilpikonnien, hylkeiden ja valaiden bongaus, surffaus, snorklaus ja sukellus - Havaiji tarjoaa loistavat puitteet kaikkeen tähän. Saarilla on myös rikas kulttuuriperintö sekä englannin ohella oma havaijin kielensä, johon matkailija törmää erityisesti paikkojen nimissä. Aloha!

Kauai

Kauain saarta kutsutaan usein puutarhasaareksi, ja se kuvaakin hyvin tätä vehreää saarta. Trooppiset sademetsät, vesiputoukset ja rannat houkuttelevat viettämään aktiivista lomaa. Upeat maisemat saattavat näyttää tutuilta - saarella on kuvattu mm. elokuvat Jurassic Park ja Jurassic World.

HOTELLIT

Castle Kiahuna Plantation and Beach Bungalows (3)

Castle Kiahuna Plantation and Beach Bungalows sijaitsee Kauain etelärannikolla. Upean rannan lisäksi kauniilla hotellialueella on uima-allas, ravintola, grillauspaikkoja, tenniskenttä ja kuntosali. Yhden ja kahden makuuhuoneen viihtyisistä huoneistoista osa on aivan meren äärellä, osasta avautuu näkymät hotellin puutarhaan. Huoneistoissa on mm. keittiö, kaapeli-tv, Wi-Fi sekä parveke tai terassi.

The Westin Princeville Ocean Resort Villas (4)

Kauain pohjoisrannikon kauniissa maisemissa sijaitseva The Westin Princeville Ocean Resort Villas tarjoaa hyvät puitteet rentouttavaan lomaan. Kauniilta hotellialueelta löytyy upean rannan lisäksi useita uima-altaita, ravintoloita ja baareja, grillauspaikkoja, kuntosali ja leikkihuone lapsille. Viihtyisissä huoneissa ja huoneistoissa on mm. parveke tai terassi, tv, Wi-Fi ja keittiö. Ruoanlaittoa tai grillausta varten elintarvikkeet voi ostaa esim. hotellin omasta ruokakaupasta. Hotellin ympäristössä voi ratsastaa, golfata, pelata tennistä tai ihan vaan nauttia kauniista luonnosta ja upeista maisemista.

Big Island

Havaijin saarista suurin on Big Island, jota kutsutaan myös Hawaii Islandiksi. Big Island on vuoristoinen sekä vehreä ja saaren tärkein nähtävyys on Kilauea, yksi maailman aktiivisemmista tulivuorista. Eteläosassa saarta sijaitsee Hawaii Volcanoes National Park, upea trooppinen kansallispuisto, joka syystäkin on saaren suosituin nähtävyys. Muita suosittuja vierailupaikkoja ovat luolat sekä laavatunnelit, kahvi-, tee-, ja kaakaofarmit, värikkäät maalaismarkkinat ja upea näköalareitti Hamakua. 

HOTELLIT

Hilo Palms Cliff House Inn (3+)

Hilo Palms Cliff House Inn on suuri kaunis puuhuvila nimensä mukaisesti upealla paikalla korkean rantakallion päällä. Yksilöllisesti sisustettuja huoneita ja huoneistoja on vain kahdeksan, mikä osaltaan takaa rauhallisen tunnelman. Kaikissa huoneissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Huoneissa on myös esim. Wi-Fi sekä pieni jääkaappi ja kahvinkeitin.

Kona Holiday Inn Express (3)

Kona Holiday Inn Express sijaitsee viehättävässä Kailuan pikkukaupungissa noin 20min ajomatkan päässä Kailua Konan lentokentältä. Hotellissa on uima-allas, kuntosali ja aamiaishuone. Huoneissa on taulu-tv, pieni jääkaappi, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni.

Volcano Forest Inn (3)

Big Islandin eteläosassa Volcanon kylän laidalla sijaitseva hotelli on trooppisen sademetsän keskellä. Huoneissa on pieni jääkaappi ja parveke tai terassi. Vehreä ympäristö houkuttelee patikoimaan ja nauttimaan luonnosta. Upea Hawaii Volcanoes National Park on aivan lähellä, toisaalta myös Volcanon kylän palvelut ovat kävelyetäisyydellä. 

Yhdysvaltoihin matkustavan hyvä tietää

Havaijille matkustavan hyvä tietää

 • Valtiot/Havaiji/2020/abstract-adventure-bright-canvas-2397652
 • Valtiot/Havaiji/2020/action-adult-adventure-beach-416726
 • Valtiot/Havaiji/2020/aerial-photography-of-waves-hitting-seashore-2864904
 • Valtiot/Havaiji/2020/alex-stuart-_mmGhakqx18-unsplash
 • Valtiot/Havaiji/2020/ganapathy-kumar-51yUwh1_ous-unsplash
 • Valtiot/Havaiji/2020/hawaii-hut-nature-paradise-7310
 • Valtiot/Havaiji/2020/landscape-photography-of-mountain-2559936
 • Valtiot/Havaiji/2020/nature-forest-trees-park-38136
 • Valtiot/Havaiji/2020/photo-of-pod-of-dolphins-2422915
 • Valtiot/Havaiji/2020/remi-yuan-glrBDgQMAsY-unsplash
 • Valtiot/Havaiji/2020/tyler-casey-Ouiz3F8F8ys-unsplash
 • Valtiot/Havaiji/2020/woman-standing-near-waterfalls-2559942