Lähde Aventuran kanssa maailmalle

Olemme olleet siellä itse – Aventuran vahvuus matkanjärjestäjänä perustuu vahvaan omakohtaiseen kohdetuntemukseen. Toimistotiimimme matkustaa aktiivisesti päivittämässä vanhaa sekä tutustumassa mielenkiintoisiin uusiin kohteisiin ja hotelleihin. Tämän tiedon ja siitä syntyvän inspiraation jaamme sinulle henkilökohtaisena palveluna.

Tervetuloa kanssamme maailmalle!

Marokon vaellusmatka tulossa jälleen keväällä!

Vaellusmatkamme Marokon Toubkal-vuorelle toteutuu taas – seuraava lähtö on jo huhtikuussa, ja jäljellä on vielä muutama vapaa paikka.

Länsi-Marokon viimesyksyinen maanjäristys vaikutti suuresti Atlas-vuoriston alueeseen ja sen asukkaisiin. Kylät on kuitenkin saatu jälleen kuntoon, ja vaeltajat ja matkailijat ovat palanneet seudun upeille patikointireiteille. Matkailijoilla on tärkeä merkitys pienten vuoristokylien elinkeinolle. Lähde sinäkin mukaan!

 

Minne asiakkaamme matkustivat vuonna 2023?

Upeaa alkanutta vuotta – tulkoon siitä seikkailujen vuosi!

Näin vuodenvaihteessa haluamme vielä nostaa esille joitakin vuoden 2023 huikeimmista matkaelämyksistä. Asiakkaitamme on seikkaillut mitä hienoimmissa maailmankolkissa niin opastetuilla kierto- ja aktiivimatkoilla, yksilöllisesti räätälöidyillä matkoilla kuin tilausmatkoillakin.

Aventurasta Vuoden kiertomatkanjärjestäjä!

Aventura valittiin Vuoden kierto-/ryhmämatkanjärjestäjäksi perjantaina 3. marraskuuta järjestetyssä Suomen Matkailualan Liiton (SMAL) Finnish Travel Galassa! Lämpimät kiitokset koko Aventura-tiimiltä äänensä antaneille! Tunnustus motivoi meitä myös jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaisia ryhmä- ja kiertomatkoja ja unohtumattomia räätälöityjä matkaelämyksiä.

Tässä tervehdyksiä asiakkailtamme vuoden 2023 varrelta:

”Ihan täydellinen. Matkalla oli kolme hyvin valittua kohdetta. Täyden kympin reissu!”


”Oli ilo olla näin hienosti hoidetulla matkalla. Matkanjohtajat olivat ammattitaitoisia niin Norjan vuorilla kuin matkanjohtajina. On helppo olla matkalla näin loistavien matkanjohtajien kanssa! Matkaan sisältyvät retket olivat hyvin suunniteltuja ja onneksemme säät suosivat meitä.”


”Kiitos, matka oli ikimuistoinen ja kaikki toimi erinomaisesti! Todellakin kiitos teille erinomaisesti hoidetuista järjestelyistä. Olemme jo suositelleet teitä ystävillemme, ja varmasti tulemme niin jatkossakin tekemään.”


”Kaiken kaikkiaan reissu oli todella onnistunut ja ikimuistoinen. Tyttäreltä juuri kysyin, mitä palautetta hän haluaisi antaa, ja hän sanoi, että tosi kiva reissu, ja haluaisi lähteä uudestaan. Poika puolestaan vastasi, että palaute on 5/5. Hyvin onnistuitte rakentamaan mielenkiintoisen matkan ja toimivat yhteistyökumppanit!”


”Matka oli kokonaisuutena erittäin onnistunut ja ikimuistoinen. Kaikki palvelu oli ensiluokkaista. Aivan huippuhyvää ja ammattitaitoista apua.”


”Vaellusviikon ohjelma oli todella hyvä, ja maisemat suorastaan sanoinkuvaamattoman henkeäsalpaavat. Erityismaininta vielä mukaville oppaille, joiden ansiosta reissu oli enemmän kuin onnistunut. Oppaiden ammattitaito, alueen ja aktiviteettien tuntemus sekä kyky ottaa jokainen asiakas yksilönä huomioon oli melkein hämmästyttävää. Heidän kanssaan oli turvallista olla reissussa.”

KATSO KAIKKI VOITTAJAT
 

Kulttuuria ja kirsikankukkaunelmia: uutuusmatkalle keväiseen Koreaan!

Kirsikkapuut kukkivat Koreassakin! Etelä-Korean kirsikankukka-aika on jäänyt japanilaisen hanamin varjoon, mutta ihan suotta – koko maassa kukoistaa keväisin aivan yhtä upeita kirsikkapuita kuin Japanissakin, kaikissa vaaleanpunaisen eri sävyissä.

LUE LISÄÄ

Uuden-Seelannin uudistettu kiertomatka: Aventuran Hannan suosikit

Kia ora! Uuden-Seelannin kiertomatka on vihdoin taas valikoimissamme. Olemme rakentaneet matkaa huolella, ja valikoineet tälle 17 päivän reissulle maan upeimpia kohteita. Aventuran Oseania-ekspertti Hanna listaa omat suosikkijuttunsa kiertomatkalta.

LUE LISÄÄ
Matkoja kaikkialle Afrikkaan – juuri omien toiveidesi mukaan!

Tarjoamme suomalaisen matkanjohtajamme opastamien pienryhmämatkojen ohella juuri sinun toiveidesi mukaisesti suunniteltuja yksilöllisiä matkoja kaikkialle Afrikkaan.

Kutsuvatpa sinua Tansanian safarit, Etelä-Afrikan viinitilat, Sansibarin hiekkarannat, Mosambikin vedenalainen elämä, Länsi-Afrikan rytmit, Marokon basaarit tai Kilimanjaron kipuaminen – Afrikassa on valtavasti monipuolisia kohteita, joista valita. Tunnemme kohteet, olemme olleet siellä itse!

Räätälöity matkapaketti sisältää kaiken halutun: lennot, majoitukset, kuljetukset kohteissa, retket ja muut palvelut. Sinun tehtäväksesi jää kertoa meille toiveesi, ja sitten vain nauttia uusista elämyksistä!

TUTUSTU AFRIKAN MATKOIHIN

Satsaa henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiisi – hyvinvointimatka voi olla uuden elämäsi ensimmäinen askel!

Aventuran hyvinvointimatkoilla joogaamme maailman upeimmissa paikoissa luonnon keskellä, ja seikkailemme päiväretkillä rennolla meiningillä. Nautimme yhdessä elämästä ja hyvästä seurasta. Tarjolla on terveellistä, herkullista ruokaa, ja halutessasi myös lasi viiniä – it's all about balance!

Tervetuloa matkalle kohti unelmia ja kokonaisvaltaista hyvinvointia! Tarjolla on kahdeksan huikeaa kohdetta eri puolilla maailmaa.

TUTUSTU HYVINVOINTIMATKOIHIN
Räätälöidyt matkamme ovat kaukomatkailun aatelia

Anna meille pilkuntarkat ohjeet tai väljät raamit matkatoiveistasi, käytämme Suomen parasta kohdetuntemusta ja rakennamme matkan sinulle kilpailukykyiseen hintaan, juuri toiveidesi ja budjettisi mukaisesti.

RÄÄTÄLÖIDYT MATKAT

 

Suomalaisen matkanjohtajan opastuksella 122 itsenäiseen valtioon

Vuosille 2023–2024 on ohjelmistossamme kiertomatkoja suomalaisen kokeneen asiantuntijan opastuksella 122 itsenäiseen valtioon. Tarjoamme aitoja kohtaamisia korkeatasoisin palveluin ja paikalliselämää arvostaen. Tutustu kattavaan kiertomatkatarjontaamme ja valitse seuraava unelmiesi matka.

KIERTOMATKAT, SUOMALAINEN MATKANJOHTAJA

 

Meillä on yli 20 vuoden kokemus aktiivimatkojen järjestämisestä

Tunnemme omakohtaisesti niin Euroopan kuin kaukokohteiden vaellus- ja kiipeilyreitit sekä eksoottiset sukellusvedet kuten myös hyvinvointimatkailun keitaat Euroopassa ja kauempanakin. Lähde matkaamme!

OPASTETUT AKTIIVIMATKAT

 

Tilausryhmät ja yritysmatkat – kokoa oma ryhmäsi ja pyydä meiltä matkatarjous!

Saat meiltä kilpailukykyisen ja harkitun ehdotuksen olipa kyseessä kaveriporukan, järjestön, yrityksen tai muun seurueen yhteinen matka. Kertokaa meille matka-ajatuksistanne, niin pääsemme suunnittelemaan toiveidenne reissun!

TILAUSRYHMÄT JA YRITYSMATKAT

 

Travelife Partner -vastuullisuusstatus Aventuralle

Vuosia jatkunut vastuullisuustyömme saa tunnustusta: Aventuralle myönnettiin 2023 Matkamessujen alkajaisiksi Travelife Partner -vastuullisuusstatus. Seuraava ja ylin taso prosessissa on Travelife Certified, jonka saavuttamiseksi teemme aktiivisesti töitä. Travelife for Tour Operators on Global Sustainable Tourism Councilin (GSTC) tunnustama sertifiointijärjestelmä, jonka tavoite on luoda kestävää matkailua tukevia yhteisiä toimintatapoja.

LUE LISÄÄ

Mitä haluat matkaltasi? Tutustu matkoihimme teemojen kautta

Halusitpa sukeltaa vieraisiin kulttuureihin tai korallien sekaan maailman kauneimmilla spoteilla, teemojen kautta löydät etsimäsi: lepoa, rauhaa, lämpöä ja eksotiikkaa, ainutkertaisia kokemuksia, aktiviteetteja, seikkailuja, haasteita, luksusta...

KATSO KAIKKI MATKATEEMAT

Suomalaisen hyvinvointi- ja joogaohjaajan opastamat hyvinvointimatkat

Nautimme elämästä hyvässä seurassa. Matkat sopivat seikkailusta, luonnosta ja hyvästä ruuasta pitäville. Hyvinvointimatka voi olla "uuden elämäsi" ensimmäinen askel. Luvassa on terveellistä ja herkullista ruokaa, halutessasi myös lasi viiniä.

HYVINVOINTIMATKAT

Reilusti maailmalla -matkat

Reilusti maailmalla -matkojen kohteet ja hotellit ovat huolella valittu kestävien periaatteiden mukaan. Valitut hotellit ovat joko perhehotelleja, joiden tulot menevät suoraan paikallisyhteisöön ja/tai osana kestävien periaatteiden ohjelmia ympäri maailmaa. Olemme myös pyrkineet minimoimaan lentojen määrää paikan päällä ja käyttämään esimerkiksi junia, kun se on mahdollista.

REILUSTI MAAILMALLA -MATKAT

Kiertomatkat ja kaupunkilomat

Maailma kuhisee kulttuuria! Kulttuurimatkoilla ja kaupunkilomilla näet ja koet tapahtumia, musiikkia, taiteita ja ruokaelämyksiä. Kiertomatkojemme matkanjohtajat ovat kokeneita kohdemaiden asiantuntijoita ja ryhmäkoot ovat mukavan pienet. Asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöityjä matkoja järjestämme kaikkialle maailmaan.

KIERTOMATKAT JA KAUPUNKILOMAT

Safarimatkat ja luontolomat

Afrikan safarimatkoilla liikumme erityisesti safareille suunnitelluilla maastoautoilla ja majoitumme korkeatasoisiin safarilodgeihin. Suomalaisen matkanjohtajamme opastamana pääset tutustumaan myös Costa Rican monimuotoiseen luontoon, Borneon orankeihin, Madagaskarin lemureihin sekä Ugandan ja Ruandan vuorigorilloihin. Ja räätälöidysti vain mielikuvitus on rajana!

SAFARIMATKAT JA LUONTOLOMAT

Luksusmatkat

Etsimme sinulle kohteiden helmet ja majoitusvaihtoehtojen salaisimmat aarteet. Kierrämme aktiivisesti maailman kaukokohteita ja matkailumessuja sekä tutustumme huippuluokan matkailukokemuksiin, jotka tuomme sinun saatavillesi. Suunnittelemme ja pohdimme ihaninta lomaasi täysin sinun ehdoillasi – yhdessä sinun kanssasi. Räätälöimme toiveidesi mukaan yksilöllisen matkaehdotuksen, jota tarkennetaan ja täydennetään niin, että tuloksena on haaveidesi lomamatka.

LUKSUSMATKAT

Vaellus- ja kiipeilymatkat

Kattava valikoima laadukkaita, kokeneiden suomalaisten matkanjohtajien opastamia vaelluksia ja kiipeilymatkoja kaukomaailman ja Euroopan vuoristoihin. Jos olet olet innostunut matkustamaan kansainvälisessä ryhmässä englanninkielisin palveluin, matkavalikoima on lähes hengästyttävä.

VAELLUS- JA KIIPEILYMATKAT

Seuraa Aventuraa