• SHASWARA | GOKARNA
  Intia
 • BORGO PIGNANO | TOSCANA
  Italia
 • KATHMANDU + POKHARA
  Nepal
 • CASA DO VALLE | SINTRA
  Portugali
 • THE JACKAL & HIDE + MAPULA LODGE
  Botswana
 • MARRAKECH + AGAFAYN AAVIKKO
  Marokko

Hyvinvointimatkat

Lempeää joogaa, spa-hoitoja, seikkailuntäyteisiä retkiä ja pitkiä illallisia. Nautimme elämästä ja hyvästä seurasta. Matkat sopivat seikkailusta, luonnosta ja hyvästä ruuasta pitäville – sinulle, joka haluat ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistasi. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Hyvinvointimatka voi olla "uuden elämäsi" ensimmäinen askel. Luvassa on terveellistä ja herkullista ruokaa, halutessasi myös lasi viiniä. It's all about balance!

Joogaamme maailman upeimmissa paikoissa luonnon keskellä ja seikkailemme päiväretkillä rennolla meiningillä. Hyvinvointimatkan tavoitteena on selkeyttää omaa polkua ja omia unelmia, tarkastella omia arvoja ja omaa suhdetta luontoon. Oppia nauttimaan elämästä täysillä. 

Olemme suunnitelleet hyvinvointimatkamme yhdessä Karita Aaltosen kanssa. Karita on joogaopettaja ja hyvinvointikouluttaja. Hänen suuri missionsa on tsempata ja auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ottamaan itse vastuu omasta hyvinvoinnista. Karita myös toimii näiden hyvinvointimatkojemme matkanjohtajana.


UUTUUS: Italia Karitan kanssa
– Joogaa ja Toscanan kauneutta!

Hotellimme Borgo Pignano on yksi Toscanan ja koko Italian parhaista ja kuuluu National Geographicin tarkkaan valikoitujen majoituskohteiden "Unique Lodges of the World" ryhmään. Joogatunnit on teemoitettu "Dharman" ympärille. Dharma tarkoittaa omaa elämäntehtävää. Nautimme loistavasta ja terveellisestä ruuasta hotellimme upeissa puitteissa. Tämä matka on jokaiselle, joka tykkää pienestä luksuksesta, herkullisesta italialaisesta ruoasta ja haluaa ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistaan.

> LUE LISÄÄ


Marokko Karitan kanssa
– Joogaa ja seikkailua!

Nautimme hyvästä ja terveellisestä ruuasta vain ryhmällemme varatun hotellimme upeissa puitteissa. Matka on yhdistelmä lempeää joogaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia, spa-hoitoja, seikkailuntäyteisiä retkiä ja pitkiä illallisia. Viikkomme huipentuu Agafayn aavikolle, jossa vietämme viimeisen yömme upeassa aavikkoleirissä. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.

> LUE LISÄÄ


Botswanan safari ja Victorian putoukset Karitan kanssa

Koe elämysrikas matka Afrikkaan maailman upeimpien luontokohteiden luo. Hyvinvointimatka on yhdistelmä lempeää joogaa, upeita luontoretkiä ja pitkiä illallisia. Aloitat matkasi Zimbabwesta ja Victorian putouksilta. Victorian putouksilta siirrymme Botswanaan, jonka luonto lumoaa matkailijan. 

> LUE LISÄÄ


Nepal Karitan kanssa
– Joogaa Himalajan rinteillä

Luvassa on "life-changing" -matka Himalajalle maailman korkeimpien lumihuippujen luo. Nautimme lämmöstä ja Katmandun värikkäästä katukulttuurista. Joogaamme maailman upeimmissa maisemissa Himalajan vuorten kupeessa. Hyödynnämme maagista ja voimallista vuorten energiaa joogatuntien teemoissa. 

> LUE LISÄÄIntian jooga- & ayurveda-retriitti
– Wellness Heaven

Ensimmäiset seitsemän päivää vietämme upeassa ayurveda-resort SwaSwarassa nauttien hyvästä ruuasta, täydellisistä hoidoista, auringosta ja merestä sekä lempeästä joogasta. Viimeiset kolme päivää inspiroidumme hippielämästä Goalla. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai ayurvedasta. 

> LUE LISÄÄPortugali Karitan kanssa
– Joogaa ja seikkailua!

Sintra ja sympaattinen majapaikkamme Casa do Valle tarjoavat upeat puitteet aamun ja illan joogatunneille sekä vapaa-aikaan. UNESCOn maailmanperintökohteen, Sintran, vanhat linnat, sympaattiset kapeat kadut ja talot sekä korkeuseroja täynnä oleva vehreä luonto jättää vierailijaan lähtemättömän vaikutuksen.

> LUE LISÄÄ