• GOLFARIN RANTALOMAKOHDE
  Mauritius
 • GOLFARIN RANTALOMAKOHDE
  Mauritius
 • GOLFARIN RANTALOMAKOHDE
  Mauritius
Omien toiveiden mukaisesti räätälöidyt matkat / Intian valtameren saaret

Golfmatka Mauritius

Mauritius  
Le Morne | Bel Ombre | Grand Baie | Belle Mare

Intian valtameressä sijaitseva sokerinen saari valloittaa valkoisilla rannoillaan, sokeriruokoviljelmillään, korkeatasoisilla hotelleillaan, ystävällisillä ihmisillään, monikulttuurisella keittiöllään, sekä upeilla golfkentillään.

Mauritiukselle matkaa kestää yhden vaihdon kanssa n. 15 -17 h. Mutta koska aikaero on minimaalinen; talvella +2 h ja kesällä +1 h, niin lyhyempikin matka on mahdollinen, kun jet-lagistä ei tarvitse kärsiä.

Saarella on nykyään jo 9 kansainvälisen tason 18-reikäistä kenttää. Näistä kaikki yhtä lukuun ottamatta sijaitsevat hotellin yhteydessä tai läheisyydessä. Näissä golfhotelleissa onkin suositeltavaa asua, jos mielii pelata matkalla, sillä hotellien asiakkaat pelaavat erittäin edullisesti hotellin kentällä.

Korkeatasoisten hotellien aktiviteettitarjonta golfin ohella on monipuolista; ei tarvitse miettiä, että mitähän tänään tekisi. Valikoimista löytyy mm. snorklausta, sukellusta, surffausta, vesihiihtoa, suppausta, purjehdusta, kajakkeja, leijasurffausta, tennistä, kuntosalia, pyöräilyä, vaellusta, syvänmerenkalastusta jne.

Liikunta tuleekin tarpeeseen, sillä hotellien ravintoloiden ruoka on erinomaista ja monipuolista. Mauritiuksen keittiö onkin ihana sekoitus eri kulttuurien keittiöitä; afrikkalaista, ranskalaista, intialaista ja kiinalaista. Merenelävät ja trooppiset hedelmät tuovat oman upean lisänsä ruokatarjontaan.

Mauritius on ympärivuotinen kohde. Kuuminta ja kosteinta on joulu-maaliskuussa. Paikallinen kevät, syys-marraskuu on erinomaista aikaa golfata; ei ole liian kuuma, eikä trooppisia sateita tule tällöin juurikaan.

Mauritiuksen talvi osuu meidän kesäaikaan, jolloin siellä on miellyttävä n. 25c päivisin, joten se on ihanteellinen sää golfista nauttimiseen. Tämä aika on myös edullisinta matkustusaikaa Mauritiukselle.

Olemme valinneet muutaman suositun ja hyväksi koetun golfhotellin listoillemme. Myös muut golfhotellit saat kauttamme.

Lisätietoja Mauritiuksen hotelleistamme.

Matkan kesto
11 päivää, perillä 8 yötä
Matkan hinta
2 490 €/hlö
PYYDÄ TARJOUS
 •  
  Sami Blomberg
KYSY MATKASTA - VARAA TAPAAMISAIKA

Matkainfo

Matkaohjelma

8 yötä perillä, 5 kierrosta golfia matkan aikana.

**

Alkaen hinnat ja hotellit: 

2 490 €/hlö, Beachcomber Canonnier
2 750 €/hlö, Constance Belle Mare Plage
2 990 €/hlö, Heritage Awali
3 420 €/hlö, Beachcomber Paradis
3 420 €/hlö, Beachcomber Trou Aux Biches
3 540 €/hlö, Beachcomber Dinarobin

Lennot
Turkish Airlines Istanbulin kautta.
Hintaan sisältyy
- Reittilennot turistiluokassa (sis. verot ja matkatavarat)
- matkatavarat (1 laukku ja 1 bägi ruumaan, ja 1 käsimatkatavara)
- yksityiset lentokenttäkuljetukset
- 8 yön majoitus 2-h huoneessa
- puolihoito (kaikki muut hotellit paitsi Heritage Awali)
- all-inclusive Heritage Awalissa
- 5 kierrosta golfia hotellin kentällä
- buggy kun majoitus Canonnier tai Trou Aux Biches
- huoneen myöhäinen luovutus lähtöpäivänä
- runsas aktiviteettitarjonta hotelleissa
- Aventuran 24/7 hätäpäivystys

Useissa hotelleissa mahdollisuus all-inclusiveen. Myös rajaton golfmahdollisuus hotelleissa.
Hintaan ei sisälly
- Juomat puolihoidossa
- Henkilökohtaiset kulut kuten tipit
- Käsittelykulu 35 €/hlö
- Tarvittavat viisumit ja vakuutukset
- Muu mainitsematon.

Mauritiukselle matkustavan hyvä tietää


Maahanpääsy­vaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia. Passin tulee olla voimassa 6 kk matkan päättymisen jälkeen.


Turvallisuus

Mauritius on yleisesti ottaen turvallinen matkailumaa. Arvoesineet kannattaa säilyttää hotellin tallelokerossa ja yleistä varovaisuutta kannattaa noudattaa koko matkan ajan. Kysythän ajankohtaiset tiedot matkanjohtajalta ja paikalliselta oppaalta. Lisätietoja maassa matkustamisesta saat ulkoministeriön matkustustiedotteesta.


Terveys

Rokotukset
Perusrokotuksien lisäksi Mauritiukselle matkustaville suositellaan hepatiitti A -rokotusta. Tarkista rokotusvaatimukset terveyskeskuksestasi tai www.rokote.fi.

Vakuutus
Jokaisella matkalle osallistuvalla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus, joka kattaa sairastapauksessa tai muussa vastaavassa tarpeessa terveydenhoitokulut. Tarkistathan oman vakuutuksesi voimassaolon sekä vakuutuksen peruutusturvan ehdot.

Huomioithan matkasi erikoisluonteen ja tarkistat vakuutuksen kattavuuden myös siltä osin. Monissa kohteissa vakuutuksen tulee olla voimassa myös yli 3000 metrin korkeudessa liikuttaessa ja tällöin kattaa myös vuoristotauti.

Monilla vaellus- tai sukellusmatkoilla tarvitaan laajempi vakuutus, joka kattaa esim. sukeltamisen tai jäätiköllä liikkumisen. Tarkistathan vakuutuksesi sisällön vakuutusyhtiöstäsi.


Sähkö ja pistorasia-standardit

Mauritiuksen sähkövirta on 230 V, 50 Hz. Käytössä on sekä eurooppalaiset että brittiläiset pistokkeet, joten otathan mukaan myös adapterin.


Ruoka ja Juoma

Mauritusta kutsutaan yhdeksi maailman herkullisimmaksi paratiisisaareksi. Saaren värikkyys näkyy myös maan keittiössä. Saarelle oman vaikutuksensa ovat vuosien mittaan tuoneet muuttovirrat ja matkailijat. Paikalliset kutsuvat ruokaansa kreolilaiseksi ruoaksi, joka usein tarkoittaa kalaa, mereneläviä erilaisilla kastikkeilla sekä chilillä maustettua tomaattikastiketta. Lisäkkeenä käytetään pikkelöityjä hedelmiä tai kasviksia sekä chutneyta. Myös intialaiset vaikutteet näkyvät mm. curryjen muodossa, sekä kiinalaisen ruoan makumaailma. Erikoisuutena jäännöksiä siirtomaavallan aikakaudesta moni ravintola tarjoaa jälkiruokalistalla ranskalaista Creme Bruleeta. Tuoreita ja maukkaita hedelmiä on tarjolla runsaasti.

Kaiken veden ja juoman tulee olla teollisesti pullotettua. Myös salaatti ja vihannekset tulee huuhdella pullotetulla vedellä. Ruoan tulee olla lämmitettyä tai keitettyä. Uudelleen lämmitettyjä ruokia tulee välttää.


Ilmasto ja Sää

Mauritiuksella vallitsee ympäri vuoden lämmin ja leuto ilmasto. Sadekausi ajoittuu tammikuusta toukokuuhun, trooppisessa ilmastossa sateet ilmenevät yleensä öisin. Tammi–helmikuussa on olemassa hirmumyrskyjen mahdollisuus, mikä ei kuitenkaan ole yleistä. Mauritiuksen kesäkuukaudet ovat joulukuusta huhtikuuhun, jolloin ilmasto on kuuman kostea.


Pankkiasiat

Mauritiuksen valuutta on rupia (1 € = 34 MUR). Käteisvaroiksi voi ottaa dollareita tai euroja. Valuuttaa saa Suomesta etukäteen varaamalla. Tarkista saatavuus ja kurssi www.forex.fi.

Tipit
Mauritiuksella ei ole yleisesti tapana jättää tippiä. Hotelleissa ja ravintoloissa voi kuitenkin halutessaan jättää noin 10 % tipin. Lomakeskuksissa kannattaa jättää juomaraha yhteiseen tippilaatikkoon yksittäisen työntekijän tippaamisen sijasta.


Yleiset ohjeet

Matkustussesongit
Paras aika matkustaa Mauritiukselle on kesäkuusta joulukuuhun. Silloin sataa vähän ja keskilämpötila pysyy 25 asteen paikkeilla.

Matkapuhelimet
Tarkistathan matkapuhelimesi kuuluvuuden ja hinnat operaattoriltasi. Mauritiuksen suuntanumero on +230.

Aikaero
Mauritiuksen aikaero Suomeen on talvella +2 tuntia ja kesällä +1 tunti.

 • GOLF/Mauritius/Dinarobin-Mauritius-11
 • GOLF/Mauritius/Dinarobin-Mauritius-12
 • GOLF/Mauritius/HA-General-View-5-2
 • GOLF/Mauritius/MUPSLG1Dea18
 • GOLF/Mauritius/MUPSLG1Dee18
 • GOLF/Mauritius/MUPSLG1Dei18
 • GOLF/Mauritius/MUPSLG1Den18
 • GOLF/Mauritius/Trou-aux-Biches-Mauritius-03
 • GOLF/Mauritius/belle-mare-plage-2016-legend-golf-01
 • GOLF/Mauritius/belle-mare-plage-2016-legend-golf-06
 • GOLF/Mauritius/belle-mare-plage-2016-legend-golf-49
 • GOLF/Mauritius/belle-mare-plage-links-golf-course-20
 
 
 

> Tutustu tästä muihinkin Aventuran golfmatkaesimerkkeihin

Räätälöimme sinulle golfmatkan kaikkialle maailmaan