Nyt matkallelähtö on taas vaivatonta

Ehkä huomasitkin, Ulkoministeriö ja THL muuttivat matkustussuosituksensa matkailulle suopeammiksi. Vihdoin voi lähteä maailmalle hyvällä omallatunnolla. Soita tai tule paikan päälle toimistollemme suunnittelemaan ja järjestämään seuraavaa matkaasi. Ensi viikosta alkaen palvelemme jälleen isomman tiimin voimin ma–pe klo 09–16.

Euroopan ohella myös kaukokohteet ovat laajasti auki rokotetuille. Nyt latinalaisessa Amerikassa, Karibianmerellä ja Afrikassa rokotetut pääsevät moniin kohteisiin ilman testejä. Lisäksi Yhdysvallat ilmoitti, että maa aukeaa eurooppalaisille matkailijoille marraskuun alussa. Matkustamisen vapautuessa Aventuran asiakkaita on ehtinyt lähteä jo moniin kaukokohteisiin, mm. Malediivit, Seychellit, Kenia, Tansania, Etelä-Afrikka, Marokko, Meksiko, Costa Rica… Minne sinä haluaisit suunnata seuraavaksi?

Monet Aasian valtiot, Australia ja Oseanian saarivaltiot jatkavat vielä koronarajoitteitaan. Tästä poikkeuksena on mm. Thaimaa, jonne pääsee jo rantalomille – matkailu Thaimaan kohteissa edelleen helpottuu jo 1.10., jolloin matkailijoille avataan uusia kohteita, mm. Bangkok, Chiang Mai ja Hua Hin.

Nepalin hallitus ilmoitti eilen sallivansa maahantulon rokotetuille matkailijoille. Näin saimme lopullisen varmistuksen, että opastettu ryhmämme pääsee lokakuussa lähtemään pitkälle kiipeilymatkalleen. Kyseinen Mera Peakin ja Baruntse-vuoren huipullenousumatka on loppuunmyyty, mutta Nepalin ensi kevään vaellusryhmiimme on vielä paikkoja vapaana ja halutessasi voimme järjestää sinulle vaellusmatkan englanninkielisin palveluin jo tälle syyssesongille.


Räätälöidyt matkat

SUOSITUKSIA OMIEN TOIVEIDEN MUKAAN RÄÄTÄLÖIDYN LOMAN KOHTEEKSI 

Intian valtameren saaret


MALEDIIVIT
Rantalomat
TUTUSTU MATKOIHIN

SEYCHELLIT
Rantalomat
TUTUSTU MATKOIHIN

MAURITIUS
Rantalomat ja golfmatkat
TUTUSTU MATKOIHIN

Afrikka

undefined

TANSANIA
Safarimatkat ja Sansibar
TUTUSTU MATKOIHIN

undefined

ETELÄ-AFRIKKA
Safari-, viini-, ruoka- ja golfmatkat
TUTUSTU MATKOIHIN

undefined

MAROKKO
Kulttuurimatkat
TUTUSTU MATKOIHIN

Latinalainen Amerikka

COSTA RICA
Luontomatkat
TUTUSTU MATKOIHIN

undefined

DOMINIKAANINEN TASAVALTA

Rantalomat ja golfmatkat
TUTUSTU MATKOIHIN

undefined

MEKSIKO

Kulttuurimatkat ja rantalomat
TUTUSTU MATKOIHIN


Suomalaisen matkanjohtajan opastamat kiertomatkat

Nyt marraskuusta alkaen starttaavat opastetut kiertomatkamme myös kaukokohteisiin. Matkanjohtajana toimii aina suomalainen kyseisen kohteen asiantuntija. Ryhmäkokomme ovat miellyttävän pieniä ja suomalaiset matkanjohtajamme ovat kokeneita matkailun ammattilaisia. Oman matkanjohtajan ohella matkaajia palvelevat luotettavat paikallisoppaat.

SUOSITUKSIA LOPPUVUODEN KIERTOMATKAKSI

PERU
11.11.–24.11.
TUTUSTU MATKAAN

GALAPAGOS JA ECUADOR
29.11.–09.12.
TUTUSTU MATKAAN


COSTA RICA
30.11.–12.12.
TUTUSTU MATKAAN

KAIKKI SUOMALAISEN MATKANJOHTAJAN OPASTAMAT KIERTOMATKAT


Hyvinvointimatkat

Nautimme elämästä ja hyvästä seurasta. Matkat sopivat seikkailusta, luonnosta ja hyvästä ruuasta pitäville. Hyvinvointimatka voi olla "uuden elämäsi" ensimmäinen askel. Luvassa on joogan ohella aktiviteetteja sekä terveellistä ja herkullista ruokaa, halutessasi myös lasi viiniä. It's all about balance! Matkanjohtajana toimii aina suomalainen hyvinvointi- ja joogaohjaaja.

SUOSITUKSIA TALVEN HYVINVOINTIMATKAKSI

MAROKKO, MARRAKESH
06.11.–13.11.
TUTUSTU MATKAAN

KENIA
22.11.–05.12.
TUTUSTU MATKAAN

SRI LANKA JA MALEDIIVIT
20.01.–07.02.
TUTUSTU MATKAAN


KAIKKI HYVINVOINTIMATKAT