• KIERTOMATKA
  Suuri Keski-Amerikan kiertomatka
 • KIERTOMATKA
  Suuri Kuuban kiertomatka
 • KIERTOMATKA
  Suuri Karibian saarikierros
 • RÄÄTÄLÖITY MATKA
  Costa Rica: Luontodiggarin maa
 • RÄÄTÄLÖITY LUKSUSMATKA
  Costa Rica – Kilpikonnia, tulivuoria ja rantaa
 • RÄÄTÄLÖITY MATKA
  Costa Rica: Off the beaten path
 • RÄÄRÄLÖITY MATKA
  Nicaragua ja Panama
 • RÄÄTÄLÖITY MATKA
  Dominkaaninen tasavalta: Santo Domingo ja Punta Cana
 • RÄÄTÄLÖITY MATKA
  Jamaika – reggaeta ja rantaa
 • RÄÄTÄLÖITY LUKSUSMATKA
  Luksusmatka – Aruba ja Curacao

Matkat Keski-Amerikkaan ja Karibianmeren saarille

Aventuralla on suomalaisen matkanjohtajan opastamia matkoja jokaiseen Keski-Amerikan ja Karibianmeren valtioon. Siellä perinnekulttuuri kohtaa kauniisti värikkään nykypäivän. Tunnemme koko laajan alueen erittäin hyvin – ja autamme mielellämme suunnittelemaan myös onnistuneen räätälöidyn matkan omien toiveidesi mukaisesti, jos ryhmämatkan sijaan mieluummin vietät lomasi omassa porukassa tai ihan itseksesi.

Keski-Amerikan matkojen kohokohtia ovat mayarauniot Guatemalassa, Hondurasin pohjoisosissa ja Meksikossa, monien intiaanikansojen perinteet, Tyynenmeren ja Karibian rannikoiden pienet kylät, Nicaraguan värikkyys, Costa Rican monipuolinen luonto sekä Panaman kanava.

Karibianmeren trooppiset saaret tarjoavat hienojen hiekkarantojen ohella upeaa luontoa ja kiehtovaa kulttuuria. Alueen suosituimmat matkakohteet kuten Kuuba ja Dominikaaninen tasavalta ovat monelle jo tuttuja, mutta alue on täynnä muitakin vierailun arvoisia paikkoja, mm. Aruba, Curaçao ja Saint-Martin ovat helposti saavutettavia kohteita Suomesta lähtevillä lennoilla. Upeita hiekkarantoja löytyy monilta saarilta – jos nimenomaan rento rantaloma on toivelistalla, Aruba, Saint Lucia ja Barbados täyttävät toiveet parhaiten. Kirkkaat vedet kutsuvat sukeltajia Bahamalle ja Bonairelle, golffareille Dominikaaninen tasavalta on paras kohde, Dominican saarella taas on kauniita ja kivan haastavia patikointipolkuja sekä kuumia lähteitä. Musiikin perässä matkustaville Kuuba kuuluisine rytmeineen on SE kohde ja Reggae Sumfest -festivaali Montego Bayssa on loistava syy suunnata Jamaikalle. Monilla muillakin saarilla on omat musiikkifestivaalinsa. Jos lomapäiviä on reilummin, Karibialle on suositeltavaa tehdä useamman saaren kattava laajempi kiertomatka, jonka aikana alueen historia ja saarten väliset kulttuurierot tulevat tutuksi.

Olemme vieneet asiakkaitamme ja räätälöineet matkoja monipuolisesti läpi Keski-Amerikan ja Karibian vahvalla kokemuksellamme jo yli 20 vuoden ajan. Löydä itsellesi sopiva matka tai ota yhteyttä niin autamme sinua suunnittelemaan unelmiesi matkan.

Tunnemme hyvin kohteemme, olemme olleet siellä itse.

Suosituksia Keski-Amerikan ja Karibian kiertomatkoille

Matkat opastaa kokenut suomalainen matkanjohtajamme, ryhmäkoko mukavan pieni


SUURI KESKI-AMERIKAN KIERTOMATKA
10.11.–05.12.2022

Kohteena koko Keski-Amerikka. Yhdellä matkalla tutustut kahdeksaan valtioon: Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras, Guatemala, Belize ja Meksiko. Kuljemme Keski-Amerikan päästä päähän, lisänä vielä Jukatanin rantakohde Meksikossa. Lähde kokemaan Keski-Amerikan tulivuorimaisemat, Panaman kanava, Costa Rican upea luonto, Antiguan ja Granadan kaupunkien mukulakiviset kujat, Karibianmeren värikkäät kylät, lukuisat tulivuoret, tukaaniparin pyrähdys Tikalin mayatemppeliltä, Belizen kirkkaat vedet sekä auringonlaskun värit hiekkarannalla. Mahtava matkaelämys. Tätä suosittua kiertomatkaa olemme toteuttaneet vuosittain jo vuodesta 2002 lähtien.

TUTUSTU MATKAANSUURI KUUBAN KIERTOMATKA

26.11.–09.12.2022 
ja 25.02.–10.03.2023

Lähde kokemaan Kuuba ennen suuria muutoksia! Kuuban romanttisesti ränsistynyt olemus ja rento elämänrytmi lumoavat matkailijan heti Havannaan saavuttaessa. Tämä matka on hieno läpileikkaus saaresta: ajamme maan halki Havannasta Itä-Kuuban Santiagoon asti – maan halki ajaessamme pääsemme kohtaamaan aitoa arkea ja värikästä elämää viehättävissä pikku kaupungeissa: Santa Clara, Cienfuegos, Trinidad, Gamagüey. Pääsemme myös kokemaan, että harvassa maassa musiikilla on niin iso merkitys ihmisten arjessa kuin Kuubassa. Bienvenidos – tervetuloa tutustumaan kiehtoviin kaupunkeihin, musiikin rytmeihin ja ihmisiin sekä maan mieleenpainuvaan historiaan.

TUTUSTU MATKAAN


SUURI KARIBIAN SAARIKIERROS
29.04.–24.05.2023

Toteuta unelmasi ja lähde tutustumaan Karibian värikkäisiin saariin. Tällä 3,5 viikon pituisella Karibian saarikierroksella vierailemme yhdeksässä itsenäisessä saarivaltiossa ja näiden lisäksi Yhdysvaltojen Miamissa sekä Ranskan ja Alankomaiden jakamassa St. Martinissa. 

Siirrymme saarelta toiselle vaivattomasti lyhyillä lennoilla. Voimme rauhassa nauttia värikkäästä paikalliselämästä ja Karibian rytmeistä, toisin kuin vaikkapa Karibian risteilyillä, joilla tehdään vain lyhyet saarivierailut. Jokainen Karibian valtioista on kuitenkin omanlaisensa, mutta hymy ja nauru on kaikkialla Karibialla herkässä. Myös vieraanvaraisuus ja ystävällisyys ovat yhteistä kaikille saarille.

TUTUSTU MATKAAN

Kaikki Aventuran opastetut kiertomatkat


Yksilöllisesti räätälöityjen matkojen esimerkkipaketteja Keski-Amerikkaan

Matkat englanninkielisin palveluin, kun haluat olla vain itseksesi tai omassa porukassa


COSTA RICA: LUONTODIGGARIN  MAA

TUTUSTU MATKAANCOSTA RICA: OFF THE BEATEN PATH

TUTUSTU MATKAAN


NICARAGUA JA PANAMA

TUTUSTU MATKAAN

Katso lisää: Keski-Amerikan matkat

Yksilöllisesti räätälöityjen matkojen esimerkkipaketteja Karibialle

Matkat englanninkielisin palveluin, kun haluat olla vain itseksesi tai omassa porukassa


DOMINIKAANINEN TASAVALTA: SANTO DOMINGO JA PUNTA CANA

TUTUSTU MATKAANKUUBA: HAVANNA, VIÑALES JA TRINIDAD

TUTUSTU MATKAAN


JAMAIKA: REGGAETA JA RANTAA

TUTUSTU MATKAAN

Katso lisää: Matkat Karibianmeren saarille

Uniikkien luksusmatkojen esimerkkipaketteja Karibialle ja Keski-Amerikkaan

Kun haluat matkaltasi vielä jotain enemmän


LUKSUSMATKA – ARUBA JA CURAÇAO

TUTUSTU MATKAANLUKSUSMATKA – KARIBIANMEREN SAARET SAINT MARTIN JA DOMINICA

TUTUSTU MATKAAN


LUKSUSMATKA – COSTA RICA: KILPIKONNIA, TULIVUORIA JA RANTAA

TUTUSTU MATKAAN

Katso lisää: Luksusmatkojen esimerkkejä eri puolille maailmaa


Soita, laita viestiä tai tule toimistollemme suunnittelemaan ja järjestämään seuraavaa matkaasi. Palvelemme Helsingin keskustassa arkisin yhdeksästä viiteen.

...