• Uudistettu kiertomatka
  Unohtumaton Uusi-Seelanti
 • Uudistettu kiertomatka
  Unohtumaton Uusi-Seelanti
 • Uudistettu kiertomatka
  Unohtumaton Uusi-Seelanti
 • Uudistettu kiertomatka
  Unohtumaton Uusi-Seelanti
 • Uudistettu kiertomatka
  Unohtumaton Uusi-Seelanti
 • Uudistettu kiertomatka
  Unohtumaton Uusi-Seelanti

Uuden-Seelannin uudistettu kiertomatka: Aventuran Hannan suosikit

Kia ora! Uuden-Seelannin kiertomatka on vihdoin taas valikoimissamme. Olemme rakentaneet matkaa huolella, ja valikoineet tälle 17 päivän reissulle maan upeimpia kohteita. Aventuran Oseania-ekspertti Hanna listaa omat suosikkijuttunsa kiertomatkalta:


1. Marlborough Sounds
Vaikuttava vuonoalue Eteläsaaren pohjoisosassa. Pääsemme majoittumaan luonnon keskellä Furneaux Lodgessa, Queen Charlotte -trekin varrella.

2. Tranz Alpine -junamatka
Yksi maailman kuuluisimmista ja upeimmista junareiteistä; nautimme ohi vilisevistä postikorttimaisemista, kun matkaamme raiteilla Eteläsaaren halki.

3. Rotorua
Tutustumme kiehtovaan maori-kulttuuriin tansseineen, käsitöineen ja ruokaperinteineen, ja hämmästelemme aluetta ympäröivää ainutlaatuista, geotermistä luontoa.

4. Milford Sound
Pääsemme kokemaan Fjordlandin alueen vehreän luonnon, ja ihastelemaan näkymiä jo matkalla paatille, jolla tehdään risteily mahtavissa vuonomaisemissa.

5. Uuden-Seelannin mahtava tunnelma
Sitä on vaikea sanoin kuvailla – se on koettava itse. Maa on hätkähdyttävän upea, mutta myös helppo ja turvallinen, mikä ei yhtään vähennä sen charmia. Luonnonihmeiden ja kulttuurin lisäksi saamme nauttia paikallisista laatuviineistä erityisesti Marlborough’n alueella. Tule mukaamme unohtumattomalle matkalle Uuteen-Seelantiin maaliskuussa 2024!

TUTUSTU MATKAAN

Lähde kanssamme maailman toiselle puolelle!

Uusi-Seelanti on suoranainen paratiisi maan päällä. Sieltä löytyy kaikkea: uniikkeja maisemia, eläväisiä kaupunkeja, kiehtovaa alkuperäiskulttuuria, tropiikkia ja vuonomaisemaa. Ihmiset ovat rennon ystävällisiä, ja viinit ensiluokkaisia. Vähän niin kuin Norja ja Havaiji olisivat saaneet rakkauslapsen.

Kiertomatka soveltuu erityisen hyvin niille, jotka haluavat kokea Uuden-Seelannin parhaat palat tiiviinä kokonaisuutena. 17 päivässä matkaamme halki maan Queenstownista Aucklandiin. Tiedossa on kiertomatkatyyliin tiukkaa ohjelmaa ja kulkemista, mutta myös mahdollisuus omavalintaisille aktiviteeteille aina patikkaretkistä suppailuun. Liikumme lentojen lisäksi paikasta toiseen bussilla, Tranz Alpine -junalla, vesitaksilla ja lautalla.

Olemme vieneet asiakkaitamme kautta Aventuran historian upeille matkoille Uuteen-Seelantiin. Vahvan kohdetuntemuksemme ansiosta matkamme ovat monipuolisia, hyvin toimivia ja mieleenpainuvia. Huolehdimme kaikesta aina kokonaiskuvasta pieniin yksityiskohtiin, jotka tekevät kokemuksesta erityisen.

Muistathan, että kiertomatkan lisäksi suunnittelemme Uuden-Seelannin matkoja myös räätälöityinä – juuri sinun toiveidesi mukaan. Varaa aika matka-asiantuntijallemme! Suunnittelemme mieluusti unelmiesi reissun.

 

Sukella Oseanian-matkatarjontaamme:

Suuri Oseanian kiertomatka

Tervetuloa Aventuran 25-vuotisjuhlamatkalle keväällä 2025!

Tällä melkein kuukauden mittaisella matkalla koemme ja näemme paljon – pääsemme vierailemaan kaikissa Oseanian pienissä itsenäisissä saarivaltioissa.

Tutustumme Mikronesian, Polynesian ja Melanesian saarivaltioihin ja niiden erilaisiin maisemiin, kulttuureihin ja ihmisiin. Matka on jaettu kahteen osaan, joista voi myös halutessaan varata vain toisen.

Seuraava matka:
12.3.2025–16.4.2025

TUTUSTU MATKAAN

Monipuolinen Australia

Suuri Australia tarjoaa matkailijalle valtavasti!

Upeita suurkaupunkeja kuten Sydney, Melbourne ja Brisbane, Iso valliriutta mm. sukeltajille ja purjehtijoille, lukemattomia surffirantoja, vehreitä viinialueita, monipuolista luontomatkailua sekä mielenkiintoista alkuperäiskulttuuria.

Pohjoisrannikon Darwin, lännen Perth ja ympäristön pitkät hiekkarannat sekä Tasmania hurmaavat myös.

Tutustu esimerkkimatkoihin tai anna meidän räätälöidä sinulle omannäköisesi reissu!

LUE LISÄÄ

Paratiisisaarihyppely Ranskan Polynesiassa

Ia Orana! Unohtumaton ja uniikki saarihyppely Ranskan Polynesiassa vie sinut kauaksi kaikesta, paratiisista toiseen.

Tällä matkalla näet ja koet Seurasaarien klassikot; pääsaari Tahitin, sisarsaari Moorean, joka on tunnettu luonnonkauneudestaan sekä ikonisen Bora Boran.

Pääset myös nauttimaan autiosaarielämyksestä luksustyyliin. Tuoamotusaarten Tikehau ja Rangiroa lumoavat upeilla ja laguuneillaan ja sukellusvesillä.

Kysy meiltä lisää!

TUTUSTU MATKAAN


Kohti uusia upeita elämyksiä - Down Under!

katso KAIKKI oseanian-MATKaMME