Minne asiakkaamme matkustivat vuonna 2023?

Upeaa alkanutta vuotta – tulkoon siitä seikkailujen vuosi!

Näin vuodenvaihteessa haluamme vielä nostaa esille joitakin vuoden 2023 huikeimmista matkaelämyksistä. Asiakkaitamme on seikkaillut mitä hienoimmissa maailmankolkissa niin opastetuilla kierto- ja aktiivimatkoilla, yksilöllisesti räätälöidyillä matkoilla kuin tilausmatkoillakin.
Lue alta heidän kokemuksistaan maailmalla – Aventuran matkassa!

Tunnelmia vuoden 2023 kiertomatkoilta

Etelä-Afrikan kiertomatka

”Hienosti reissu meni ja nyt takaisin talven keskelle! Matkassa oli erityisen hyvää opastus (Pekka Virtanen) – ei liian paljon joutavaa infoa vaan hyvä tasapaino infon ja hiljaisuuden välillä! Ilma oli mitä mainioin ja maisemat yms todella hienoja – Etelä-Afrikan parhaat paikat (näin uskon) nähtiin.”

Tutustu matkaan

Hyvinvointimatka Italian Apuliaan

”Tämä loma oli just sitä, mitä kaipasin. Tässä yhdistyi kaikki: aurinko ja lämpö, ihanat joogat ja ihmiset. En muista, koska olisin näin paljon nauranut. Ehdottomasti tulen Karitan retriiteille jatkossakin!”

Tutustu matkaan

Suuri Keski-Amerikan kiertomatka

”Kohteita on selvästi mietitty tarkasti etukäteen: hieno kohdevariaatio, hyppyjä tunnelmasta toiseen, käydään ottamassa kohteesta se paras anti ja siirrytään seuraavalle etapille. Lisäksi pään täydeltä historiaa ja kulttuuria, innostaen perehtymään taustoihin vielä lisää omin päin.”

Tutustu matkaan

Ecuadorin vaellusmatka: Cayambe (5790m)

”Cayambe oli teknisesti helppo, mutta kuitenkaan ei mikään lällärivuori, kyllä sielläkin sai läähättää ylöspäin mentäessä ihan tarpeeksi, joten ihan hyvää haastetta. Ja tämä onkin varmasti mukava ensikertalaisen isompi vuori. Cayamben toinen opas Carlos oli todella asiantunteva ja piti huolen turvallisuudesta.”

Tutustu matkaan

Norjan korkein tunturi: Galdhøpiggen 2469 m

”Täyden kympin reissu! Ihan täydellinen. Matkalla oli kolme hyvin valittua kohdetta. Paikalla oli kaksi asiansa osaavaa matkanjohtaja. Matkanjohtajat tunsivat kohteen todella hyvin.”

Tutustu matkaan

Fiiliksiä vuoden 2023 räätälöidyiltä matkoilta

Aventuran matka-asiantuntijatiimi suunnittelee myös valtavasti asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöityjä matkoja. Kun tiimimme on hoitanut matkasuunnittelun ja käytännön järjestelyt puolestasi, jää sinun tehtäväksesi nauttia matkasta ja uusista elämyksistä.


Räätälöity matka: Brasilia, Argentiina, Chile

"Iida suunnitteli matkan meidän toiveiden mukaisesti ja reagoi nopeasti kaikkiin suunnitteluvaiheen aikana esitettyihin toivomuksiin. Hotellit oli hyvin valikoitu sekä sijainnin että hotellien tason/palveluiden osalta. Opastetut retket olivat erinomaisia; selvästi Aventura jo tuntee meidät ja tietää, minkälainen ohjelma meitä voisi kiinnostaa. Erinomainen matka aina suunnitteluvaiheesta paluuhetkeen."

Katso esimerkkimatkoja

Räätälöity matka: Australia ja Uusi-Seelanti

”Kiitos – matka oli ikimuistoinen ja kaikki toimi erinomaisesti! Niin itse kokonaisohjelma kuin sen osat toimivat ongelmitta. Hotellihuoneet olivat hyviä ja tilavia. Erityismaininta Waiheke saaren hotellista, BoatShedistä, se oli aivan ihastuttava ja varsinainen löytö off season -aikaan. Olemme jo suositelleet teitä ystävillemme ja varmasti tulemme niin jatkossakin tekemään."

Katso esimerkkimatkoja

Räätälöity matka: Kenia

"Sara sai heti yhden puhelun perusteella kiinni, mitä tarvitsen ja haluan matkaltani. Vaikka aikataulu oli kiireinen, hän hoiti yhteydenpidon hyvällä energialla, selkeydellä ja just tarvittavan napakasti. Mahtavaa, että Sara kannusti 6h junamatkalle Amboselista Mombasaan, se oli todellinen elämys, megamukava kokemus, jota suosittelen Keniassa kaikille."

Katso esimerkkimatkoja


Minne lähdettäisiin seuraavaksi?