• VAELLUSMATKASUOSITUS
  Marokko
 • JOULU JA VUODENVAIHDE
  Toiveidesi mukaan!
 • MATKAILTA AVENTURAN TOIMISTOLLA 1.10.2019
  Latinalainen Amerikka
 • VAELLUSMATKASUOSITUS
  Tansania
 • KIERTOMATKASUOSITUS
  Etelä-Afrikka ja Namibia
 • KIERTOMATKASUOSITUS
  Peru
 • RÄÄTÄLÖITY JOULUMATKASUOSITUS
  Kuuba
 • KIERTOMATKASUOSITUS
  Kolumbia
 

Loppukesän tervehdys Aventurasta!

Joululomalla auringon alle!

Kuuba kehittyy ja muuttuu

Costa Rican matkakilpailun viimeiset päivät – osallistu

Latinalaisen Amerikan matkailta Aventuran toimistolla 1.10.

Syksyn kiertomatkapoimintoja ja vaellusmatkasuosituksia

Joululomalla auringon alle!

Varaa nyt, vielä lentoja ja palveluja saatavilla

Mikäli sinulla on lomaa kalenterissasi joulun tai vuodenvaihteen aikoihin kannattaa nyt olla yhteydessä Aventuraan! Vielä on mahdollisuus viettää seuraava joululoma palmun alla rentoutuen, sademetsässä samoillen tai safarilla leijonia kiikaroiden. Kerro meille unelmistasi ja me teemme sinulle matkaehdotuksen, joka täyttää toiveesi. Pyydä puoliso, kaveri tai koko perhe mukaan! Sisällytämme matkoihin halutessanne joulun ja vuodenvaihteen juhlallisuudet.

PYYDÄ MATKATARJOUS

Kuuba kehittyy ja muuttuu

Aventuralla on Suomen monipuolisin Kuuban matkojen tarjonta

Kuuban nostalginen olemus ja rento elämänrytmi lumoavat matkailijan heti Havannaan saavuttaessa. Salsan rytmit, vanhat amerikanraudat ja kauniisti ränsistyneet koloniaaliset kaupunkien keskustat tekevät Kuubasta ainutlaatuisen matkakohteen. Juuri nyt Kuuba on suurien muutosten kynnyksellä.

Aventuralla on tarjolla Kuubaan sekä opastettuja kiertomatkoja että laaja osaaminen räätälöidä juuri haluamasi luonteinen matka. Tunnemme maan erinomaisesti. Aventuran toimistolta vieraillaan vuosittain tutustumassa Kuubaan ja maan uusiin hotelleihin. Pitkäaikainen Kuuban matkojen matkanjohtajamme Peter asuu Santiago de Cubassa, on asunut siellä jo 30 vuotta. Vahvan kokemuksen kautta voimme tarjota oman uniikin lisämme Kuuban matkaasi. Lähde mukaamme tutustumaan tähän mielenkiintoiseen saarivaltioon ennen kuin se menettää vanhaa charmiansa.

KATSO KAIKKI AVENTURAN KUUBAN MATKAT

Räätälöity matka: Joulu ja vuodenvaihde Kuubassa

Lähde viettämään joulua ja vuodenvaihdetta värikkääseen Kuubaan! Matka taittuu Finnairin suorilla lennoilla ja matkaohjelman räätälöimme sinulle omien toiveidesi mukaan. Ryhmällemme varatuille hyville ja kohtuuhintaisille lennoille on vielä jokunen paikka vapaana. Oli toiveissasi sitten rento rantaloma tai vauhdikkaampi matka mielenkiintoisen kulttuurin parissa, sopii Kuuba matkakohteeksi. Kysy lisää toimistoltamme.

Matka-ajankohta: 20.12.2019–4.1.2020

LUE LISÄÄ MATKASTA

Opastettu kiertomatka: Länsi-Kuuban kierros

Havannassa sinulle tulevat tutuksi kaunis vanhankaupunki sekä kuubalaisen musiikin monet rytmit. Kohtaat iloista elämänmenoa ja 50-luvun amerikanrautoja. Kauniisti ränsistyneet rakennukset ja kuubalainen musiikki ihastuttavat varmasti. Havannan jälkeen tutustumme tyylikkääseen Cienfuegosin kaupunkiin ja Trinidadin koloniaaliseen keskustaan, joka Unescon maailmanperintökohde kuten Vanha Havannakin. Santa Clarassa kertaamme vallankumoushistoriaa ja Che Guevaran Kuuban vuosia. Loppupäivät nautimme ja rentoudumme Cayo Santa Marian upeilla hiekkarannoilla.

Seuraava matka: 30.11.–9.12.2019
Matkanjohtajana Peter Loman

LUE LISÄÄ MATKASTA

Opastettu kiertomatka: Kuuban rytmit

Harvassa maassa musiikilla on niin iso merkitys ihmisten arjessa kuin Kuubassa. Kuuban ja maan rytmit teille esittelee matkaisäntämme trumpetisti Peter Loman ja hänen kutsumansa muusikkovieraat. Peter lähti Kuuban Santiagoon 30 vuotta sitten trumpetistiksi son-yhtyeeseen ja on viihtynyt siellä siitä asti. Kierrämme maan päästä päähän: Havanna, Cienfuegos, Trinidad, Camagüey, Santiago. Tutustumme kuubalaiseen musiikkielämään bändi-iltojen ja privaatisti ryhmällemme pidettävien soittojen kautta. Tutuksi tulevat monet rytmit: niin perinteiset son, rumba ja danzón kuin tuoreemmat salsa, rap ja reggaeton. Musiikin lomassa tutustumme kiehtoviin kaupunkeihin ja ihmisiin sekä rentoudumme rannalla. Bienvenidos!

Seuraava matka: 6.11.–19.11.2019
Matkanjohtajana Peter Loman

LUE LISÄÄ MATKASTACosta Rican matkakilpailun viimeiset päivät – osallistu

Voita unohtumaton luontomatka kahdelle Costa Ricaan

Kaikkien aikojen matkakilpailu on yhä käynnissä. Elokuun viimeinen päivä kilpailu päättyy ja syyskuun ensimmäisellä viikolla arvotaan onnellinen voittaja. Osallistuminen ei voisi olla helpompaa: avaa linkki, kerro meille kenen kanssa haluaisit lähteä matkalle ja lähetä lomake. Ja sitten peukut pystyyn! Palkinto sisältää KLM:n lennot, Costa Rican majoitukset ja kuljetukset kahdelle hengelle. Costa Rica lumoaakin matkailijan kuin matkailijan, etsit sitten seikkailua tai rauhallisempaa lomakohdetta. Osallistumalla liityt Aventuran postituslistalle ja saat mukavia matkauutisia sähköpostiisi kerran kuussa.

OSALLISTU KILPAILUUN


Latinalaisen Amerikan matkailta Aventuran toimistolla 1.10.2019

Saimme toimistollemme reilusti lisätilaa nykyisen katutasomme tilan alapuolelta. Aloitamme alakerran tiloissamme matkainfoiltojen sarjan. Ensimmäinen kaukomatkailta järjestetään tiistaina 1.10. Pääaiheina ovat Meksiko, Kuuba, Peru ja Argentiina. Tarjolla kohdeinfojen ohella musiikkia ja pientä naposteltavaa.

Jos kiinnostuit, laita päivämäärä kalenteriisi. Tilaisuus on maksuton. Syyskuun uutiskirjeessämme tarkemmin ohjelmasta ja muistakin syksyn tapahtumista. Heti tuoreeltaan saat infot matkailloista seuraamalla Aventuraa Facebookissa ja Instagramissa. Tervetuloa tapaamaan meitä Lönnrotinkadun ja Annankadun kulmaukseen!

SEURAA AVENTURAAVaraa aika suunnittelijallemme

Olemme tehneet tapaamisajan varaamisen nyt entistä vaivattomammaksi – valitse itsellesi sopiva ajankohta nettisivuiltamme. Pystyt varaamaan ajan myös hieman ennen ja jälkeen varsinaisten toimistoaikojemme. Vaihtoehtoja rauhassa kartoittamalla tee- tai kahvikupin ääressä syntyy se unelmien loma. Erityisesti useampaan kaukokohteeseen suuntautuvalle matkalle lähtiessäsi korostuu kokeneen matkanjärjestäjän merkitys. Henkilökohtainen tapaaminen matkasuunnittelijamme kanssa on maksuton.

VARAA TAPAAMISAIKASyksyn kiertomatkapoimintoja

Opastettuja kiertomatkoja kaikkialle kaukomaailmaan kokeneen ja asiantuntevan suomalaisen matkanjohtajan opastuksellaSuuri Perun kiertomatka

Machu Picchun ohella matka esittelee Perun hienoimmat kohteet kahdessa viikossa. Koloniaalinen Arequipan kaupunki, maailman syvin kanjoni Colca kondorikotkineen, legendaarinen Titicacajärvi sekä upea Cuscon perinnekaupunki. Näiden huippuhetkien ohessa tutustumme ketsua- ja aymara-intiaanien värikkääseen elämänmenoon ja Andien sykähdyttävään luontoon.

Seuraavat matkat:
12.10.–25.10.2019 ja 14.11.–27.11.2019
Matkanjohtajana Christian Tello

LUE LISÄÄ MATKASTA


Suuri Kolumbian kiertomatka

Matkamme tähän kauniiseen luonto- ja kulttuuririkkaseen maahan alkaa tutustumalla sen historialliseen pääkaupunkiin, Bogotaan. Lisäksi aistimme kahvikulttuurin saloja maan kauneimmilla kukkuloilla Armenian alueella. Medellinin kaupunki ei jätä ketään kylmäksi. Rantaosuutemme aloittaa sympaattinen Santa Marta Karibianmeren syleilyssä. Jatkamme Tayronan kansallispuistoon, jossa unohdamme kaupunkien kuhinan hetkeksi kuunnellen meren ja luonnon ääniä. Cartagenan kadut lumoavat meidät värikkäine taloineen ja iloisine ihmisineen. Kolumbialainen ystävällisyys yllättää meidät iloisesti.

Seuraava matka: 29.10.–8.11.2019
Matkanjohtajana Petri Jaakkola

LUE LISÄÄ MATKASTAKapkaupunki, Namibia ja Victorian putoukset

Etelä-Afrikka, Namibia, Sambia, Botswana ja Zimbabwe

Kapkaupunkia ei turhaan sanota yhdeksi maapallomme kauneimmista kaupungeista. Monipuolinen kiertomatkamme alkaa tutustumisella tähän upeaan merenrantakaupunkiin. Sieltä matka jatkuu lentäen Namibiaan, jonka karua kauneutta ei voi ylistää liikaa. Victorian putouksia ihastelemme sekä Sambian että Zimbabwen puolelta ja safarielämästä pääsemme nauttimaan Botswanan kuuluisassa Choben kansallispuistossa, joka lukuisten villieläintensä lisäksi tarjoaa upeat jokimaisemat. Huikea matkakokonaisuus.

Seuraavat matkat:
29.10.–12.11.2019 ja 21.1.–4.2.2020
Matkanjohtajana Pekka Virtanen.

LUE LISÄÄ MATKASTA


Kaikki Aventuran suomalaisen matkanjohtajan opastamat kiertomatkatSyksyn vaellusmatkasuosituksia

Opastettuja vaellusmatkoja kaukokohteiden kiehtovimmille reiteille turvallisesti suomalaisen matkanjohtajan opastuksellaTansanian vaellusmatka ja safari

Kilimanjaron vaellusmatka (5 895 m) ja Tansanian safari

Afrikan korkein vuori Kilimanjaro sijaitsee Pohjois-Tansaniassa lähellä Kenian rajaa. Nousemme Kilimanjarolle pitkin Rongai-reittiä, jolla voi vielä vaeltaa rauhassa ilman suuria turistivirtoja. Rongai-reitti on hyvin palkitseva – Kilimanjaro näkyy edessämme koko nousun ajan. Vaelluksella mukanamme kulkevat vuorioppaiden ohella kokki ja kantajat. Vaelluksen jälkeen jatkamme maailmankuuluille Tarangiren ja Ngorongoron suojelualueille, joissa voimme ihailla Afrikan suurnisäkkäitä kissapedoista virtahepoihin.

Seuraavat matkat:
14.10.–25.10.2019 ja 18.2.–29.2.2020
Matkanjohtajana Tatu Kullberg

LUE LISÄÄ MATKASTANepalin vaellusmatka

Annapurna Poon Hill (3 210 m)

Poon Hill -vaellus on erittäin hyvä vaihtoehto ensimmäiseksi vaellukseksi Himalajalla ja sopii kaikille, jotka nauttivat luonnossa liikkumisesta. Yövymme viihtyisissä maalaiskylissä ja pääsemme tutustumaan paikallisten arkeen kävellessämme rauhallisesti maailman mahtavimman vuoriston alueella. Vaelluksella majoittuminen vaellusmajoissa.

Reittimme kulkee Annapurnan suojelualueen sisällä, ja Poon Hillin huipulta pääsemme ihailemaan ympärillä esittäytyviä lumihuippuja: Annapurna South (7219m), Annapurna I (8091m) ja Dhaulagiri (8167m).

Seuraava matka 22.10.–31.10.2019
Matkanjohtajana Kari Heimonen

LUE LISÄÄ MATKASTAMarokon vaellusmatka

Mt. Toubkal (4 167 m)

Vaellusmatka Pohjois-Afrikan korkeimmalle huipulle Mt. Toubkalille on unohtumaton kokemus. Atlas-vuoriston kauniin vaelluksen ohella pääset nauttimaan marokkolaisesta kulttuurista ja vanhojen medinoiden värikkäästä tunnelmasta.

Reittimme kulkee hiljalleen läpi maalaiskylien huikeissa maisemissa huipentuen Toubkalille nousuun (4167m). Sekä vaellusta ennen että jälkeen meille jää aikaa tutustua Marrakechin mielenkiintoiseen kaupunkiin.

Seuraava matka: 2.11.–9.11.2019
Matkanjohtajana Jari Jäppinen

LUE LISÄÄ MATKASTA


Kaikki Aventuran opastamat aktiivimatkat


Iloisia ja aurinkoisia syyskesän päiviä!