• OPASTETTU KIERTOMATKA
  Ruandan ja Ugandan kiertomatka
 • OPASTETTU KIERTOMATKA
  Ruandan kiertomatka
 • OPASTETTU KIERTOMATKA
  Ugandan kiertomatka
 • OPASTETTU KIERTOMATKA
  Ugandan kiertomatka
 • OPASTETTU KIERTOMATKA
  Ugandan kiertomatka
 • OPASTETTU KIERTOMATKA
  Ruandan kiertomatka
 • OPASTETTU KIERTOMATKA
  Ruandan ja Ugandan kiertomatka

Sumuisten vuorten gorillojen maille!

Oletko unelmoinut Itä-Afrikan lempeiden jättiläisten, uhanalaisten vuorigorillojen näkemisestä? Uudistetulla Ruandan ja Ugandan kiertomatkallamme siihen on loistava mahdollisuus! Lähde matkalle kulttielokuvasta tunnetun gorillatutkija Dian Fosseyn jalanjäljissä; voit tutustua Ruandan ja Ugandan vehreisiin kukkuloihin ja tarkkailla vuorigorilloja niiden luontaisessa elinympäristössä. Matkalla ihastelemme lukuisia kansallispuistoja ja hienoja järvimaisemia. Retkillä on mahdollista nähdä niin Niilin krokotiileja, norsuja kuin virtahepojakin. Sykähdyttäviä ja ikimuistoisia elämyksiä luonnon syleilyssä, villieläinten parissa!

Uutuusmatkat Ruandaan ja Ugandaan – varaa paikkasi

Vuorigorillapatikka opastetusti suomalaisen matkanjohtajan kanssa on nyt takaisin valikoimassamme! Uudella kaksiviikkoisella Ruandan ja Ugandan kiertomatkallamme koet valtavasti sykähdyttäviä luontoelämyksiä, ja sukellat maiden kiehtoviin kulttuureihin ja historiaan. Tarjolla on myös lyhyemmät matkat Ruandaan ja Ugandaan omina kokonaisuuksinaan. Lähde tutkimaan kanssamme Itä-Afrikan upeimpia luontokohteita!


Ruandan ja Ugandan kiertomatka – Gorillojen mailla

Huikea kaksiviikkoinen kiertomatka Ruandan ja Ugandan kansallispuistoissa ja järvimaisemissa. Luontoelämysten ilotulitusta!

14.11.2024–28.11.2024

TUTUSTU MATKAAN

Ruandan kiertomatka – Vehreiden kukkuloiden maa

Koe Ruandan kohokohdat tällä uutuusmatkalla! Lisäpäiville tarjolla myös gorillapatikka kulttielokuvasta tutun Dian Fosseyn jalanjäljissä.

14.11.2024–21.11.2024

TUTUSTU MATKAAN

Ugandan kiertomatka – Kädellisten jäljillä

Anna Ugandan luontokohteiden lumota tällä monipuolisella kiertomatkalla. Matkan aikana on upea mahdollisuus nähdä niin vuorigorilloja, simpansseja kuin norsujakin – mitä muuta voi toivoa?

20.11.2024–28.11.2024

TUTUSTU MATKAAN23 gorillavauvalle nimi Kwita Izina -seremoniassa

Ruandassa tehdään tärkeää työtä uhanalaisten vuorigorillojen suojelemiseksi. Syyskuun 1. päivänä jopa 23 gorillavauvaa nimetään Volcanoes National Parkissa pidettävässä seremoniassa. Nimet antamalla halutaan viestittää sitoutumista gorillojen suojelutyöhön, ja tehdä kunniaa luonnolle. Sydäntälämmittävän, vuosittaisen nimeämistapahtuman järjestää Rwanda Development Board. Toimistomme Afrikan-matkatuotannosta vastaava Krista oli paikan päällä Kwita Izina -tapahtumassa Ruandassa, kun se viimeksi järjestettiin vuonna 2019.

 

Tässä esimerkkejä muista Afrikan luontomatkoistamme

Madagaskarin kiertomatka

Matka maailman vanhimmalle saarelle, Madagaskarin trooppiseen aarreaittaan. Madagaskar on luonnonystävän unelma – ihmeiden maa, joka takaa mieleenpainuvat matkailukokemukset.

Seuraava matka:
23.9.–3.10.2024

TUTUSTU MATKAAN

Etelä-Afrikan kiertomatka

Etelä-Afrikan ehdottomat kohokohdat ovat koottuna yhdelle matkalle. Safari Pilanesbergin kansallispuistossa, Pöytävuoren henkeäsalpaavat maisemat Kapkaupungissa ja upea Franschhoekin viinialue.

Seuraavat matkat:
5.11.–13.11.2023 (1 naispaikka vapaana)
28.1.–5.2.2024
4.11.–12.11.2024

TUTUSTU MATKAAN

Botswanan safarimatka

Tervetuloa unohtumattomalle safarimatkalle Botswanaan! Maan kuuluisimpia safarikohteita ovat Okavango-joen suisto ja Moremin riistansuojelualue. Choben kansallispuiston norsupopulaatio on Afrikan suurin. Matkalla majoitumme keskelle näitä luonnonsuojelualueita.

Seuraava matka:
15.3.–25.3.2024

TUTUSTU MATKAANLisäksi Aventuralla on laaja Tansanian ja Kenian safaritarjonta sekä paljon kulttuurikiertomatkoja yli 30 eri Afrikan valtioon

TUTUSTU TANSANIAN MATKATARJONTAAN

TUTUSTU KENIAN MATKATARJONTAAN

KOKO LAAJA AFRIKAN-TARJONTAMME