maailma
maailma
maailma burundi guinea liberia senegal sierra-leone marokko ghana togo benin namibia etela-afrikka lesotho swazimaa botswana zimbabwe sambia mosambik tansania ruanda uganda kenia etiopia sansibar seychellit madagaskar mauritius reunion malawi algeria egypti mauritania keski-afrikan-tasavalta sudan eritrea djibouti gambia guinea-bissau norsunluurannikko angola kamerun kongon-demokraattinen-tasavalta kongon-tasavalta gabon sao-tome-ja-principe komorit

Matkat Afrikkaan

Aventuralla on suomalaisen matkanjohtajan opastamia matkoja Afrikan 54 valtiosta 30:een. Tunnemme Afrikan matkailukohteet yli 20 vuoden kokemuksella ja voimme myös räätälöidä matkasi omien toiveidesi pohjalta.

Afrikan matkailun kohokohtia ovat Kenian ja Tansanian safarit, valtavat Victorian putoukset sekä Madagaskarin omaperäinen luonto. Hienoja safaripäiviä pääset kokemaan myös mm. Etelä-Afrikan Krugerissa ja Botswanan Chobessa. Unohtaa ei sovi Ugandan ja Ruandan gorilla-alueita, Kapkaupungin kauneutta ja viinitiloja, Namibian hiekkadyynejä eikä Marrakeshin värikkyyttä tai Etiopian monimuotoista historiaa.

Hienoja hiekkarantoja löytyy mm. Mauritiukselta, Sansibarilta, Seychelleiltä sekä Mosambikin ja Kenian rannikolta. Upeita rantakohteita voi kätevästi yhdistää safareihin.

Vuorivaeltajat suuntaavat kuuluisan Kilimanjaron lisäksi kanssamme Mount Kenian, Etiopian ja Marokon vuoristoihin.

 

Uniikki