maailma
maailma
maailma venaja mongolia kiina georgia armenia kirgisia intia nepal bhutan myanmar srilanka malediivit vietnam laos thaimaa kambodza taiwan filippiinit papua borneo malesia singapore bali etela-korea japani indonesia Tiibet (Kiina) Kazakstan tadzhikistan uzbekistan bangladesh turkmenistan hongkong azerbaidzhan

Matkat Aasiaan

Aasia on maanosista suurin niin väestöltään kuin pinta-alaltaan. Matkailijalle se tulvii monimuotoisuutta ja vastakohtia. On paljon vanhoja perinteitä ja moderneja kaupunkeja pilvenpiirtäjineen, köyhyyttä ja kullan kimallusta, on lumihuippuisia vuoria ja hienoja hiekkarantoja.

Aventuralla on Aasiaan tarjolla monenlaisia kiertomatkoja sekä ranta- ja aktiivilomia. Pääset suomalaisen matkanjohtajamme opastamana tutustumaan Angkorin raunioihin, Aasian lukuisiin kulttuureihin ja Borneon orankeihin. Aktiivisille on tarjolla Nepalin vuorivaelluksia sekä sukellusmatkoja Indonesian kirkkaisiin vesiin.

Henkilökuntamme on käynyt läpi kaikki Aasian kohteet ja opastetuista matkoistamme löydät alueen tunnetuimmat nähtävyydet ja kohokohdat. Opastettujen matkakohteidemme lisäksi räätälöimme toiveittesi mukaisen matkan englanninkielisin palveluin kaikkiin kohteisiin.

 

Uniikki